Netflix deelt nieuwe foto's van 'Avatar: The Last Airbender'-serie

Nico De Greef-17 oktober 2023 om 20:09

Maak kennis met Vuurheer Ozai, prinses Azula, oom Iroh en commandant Zhao van de live-action Netflixreeks 'Avatar: The Last Airbender'.

Netflix heeft een nieuwe lading foto's gedropt voor hun aanstaande live-action verfilming van 'Avatar: The Last Airbender'. Ditmaal heeft de streamer voor het eerst beelden naar buiten gebracht van de acteurs in kostuum die de kopstukken van de gevaarlijke Vuurnatie gestalte zullen geven.

Zo zien we acteurs Daniel Dae Kim, Paul Sun-Hyung Lee, Elizabeth Yu en Ken Leung voor het eerst volledig in de kostuums van hun respectievelijke rollen, zijnde Vuurheer Ozai, oom Iroh, prinses Azula en commandant Zhao.

Netflix gaf eerder al foto's vrij van hoofdrolspelers Gordon Cormier, Dallas Liu, Kiawentiio Tarbell en Ian Ousley. Zij spelen de rollen van Aang, Zuko, Katara en Sokka in de langverwachte reeks. Foto's van hen kan je hier terugvinden.

De allereerste live-action-serie van 'Avatar: The Last Airbender' moet ergens in de loop van 2024 te streamen zijn op Netflix. Een exacte releasedatum is echter nog niet gekend.

Elizabeth Yu als prinses Azula.

1
2
3
4

Kerstfilm 'Candy Cane Lane' met Eddie Murphy nu te zien

Karen Luiken-01 december 2023 om 07:00

De datum van 1 december is aangebroken en daarmee is de feestmaand officieel van start gegaan. Hoe we dat vieren? Met een gloednieuwe kerstfilm natuurlijk! Amazon Prime heeft vandaag ‘Candy Cane Lane’ online gezet.

Het verhaal gaat over een man die als missie heeft om de jaarlijkse kersthuis decoratiewedstrijd in zijn buurt te winnen. Nadat Chrisper ongeluk een deal sluit met een ondeugende elf genaamd Pepper om zijn kansen om te winnen te vergroten, spreekt de elf een magische spreuk uit die grote schade aanricht aan de hele stad. Met het risico de feestdagen voor zijn gezin te verpesten, beginnen Chris, zijn vrouw Carol en hun drie kinderen met een race tegen de klok om Pepper's betovering te verbreken. Hiervoor moeten ze tegen slinkse magische personages vechten om Kerstmis voor iedereen te redden.

De hoofdrollen worden gespeeld door Eddie Murphy, Jillian Bell en Tracee Ellis Ross.

Netflix deelt nieuwe trailer van 'Berlin'

Karen Luiken-29 november 2023 om 09:57

Netflix heeft het wachten op de ‘La Casa de Papel’ spin-off ‘Berlin’ iets draaglijker gemaakt. Er is een nieuwe trailer van de serie gedeeld.

De serie over Berlin speelt zich af vóor de gebeurtenissen in ‘La Casa de Papel’. Dat moet ook wel, want het personage dat eigenlijk Andrés de Fonollosa heet, sterft in het originele verhaal. In de spin-off zien we hoe hij in zijn gouden tijden door Europa trekt en verschillende overvallen en diefstallen pleegt. Zijn grootste missie? In een paar uur tijd 44 miljoen euro stelen. Maar of hem dit gaat lukken…

Je ziet vanaf 29 december. Op die datum verschijnt ‘Berlin’ op Netflix.

Ontdek meer