Netflix deelt nieuwe foto's van 'Avatar: The Last Airbender'-serie

Nico De Greef-17 oktober 2023 om 20:09

Maak kennis met Vuurheer Ozai, prinses Azula, oom Iroh en commandant Zhao van de live-action Netflixreeks 'Avatar: The Last Airbender'.

Netflix heeft een nieuwe lading foto's gedropt voor hun aanstaande live-action verfilming van 'Avatar: The Last Airbender'. Ditmaal heeft de streamer voor het eerst beelden naar buiten gebracht van de acteurs in kostuum die de kopstukken van de gevaarlijke Vuurnatie gestalte zullen geven.

Zo zien we acteurs Daniel Dae Kim, Paul Sun-Hyung Lee, Elizabeth Yu en Ken Leung voor het eerst volledig in de kostuums van hun respectievelijke rollen, zijnde Vuurheer Ozai, oom Iroh, prinses Azula en commandant Zhao.

Netflix gaf eerder al foto's vrij van hoofdrolspelers Gordon Cormier, Dallas Liu, Kiawentiio Tarbell en Ian Ousley. Zij spelen de rollen van Aang, Zuko, Katara en Sokka in de langverwachte reeks. Foto's van hen kan je hier terugvinden.

De allereerste live-action-serie van 'Avatar: The Last Airbender' moet ergens in de loop van 2024 te streamen zijn op Netflix. Een exacte releasedatum is echter nog niet gekend.

Elizabeth Yu als prinses Azula.

1
2
3
4

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Het nieuw seizoen van 'Shot In The Dark' komt eraan!

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 09:59

Yessss, het is bijna zo ver: het tweede seizoen van 'Shot In The Dark'! Vanaf 30 mei zie je op Streamz hoe de TAGMAG Insiders studenten opnieuw aan de ultieme blind date helpen. De geblinddoekte singles worden losgelaten in een club om zich een weg te praten, ruiken en voelen naar hun perfecte match. Wordt het ware liefde of een onmogelijke opdracht?

TAGMAG Insiders Jaël Ost, Clementine Caron, Martijn Spaepen en Kobe Peeters bezoeken studentensteden Gent en Leuven en spelen er wing(wo)man voor de studenten die ze tegenkomen in het uitgaansleven. Elke afleveringen helpen ze twee of drie studenten aan een blind date en dat mag je vrij letterlijk nemen. De studenten worden geblinddoekt en gaan zo in een club samen met hun wing(wo)man op zoek naar iemand waar ze de rest van de avond mee willen daten. Geblinddoekt kiezen ze twee mensen uit, die ze beter leren kennen.

Het tweede seizoen is vanaf 30 mei op Streamz te zien en later op het YouTubekanaal van TAGMAG.

Ontdek meer