Netflix deelt eerste setfoto's van live-action serie 'Avatar: The Last Airbender'

Nico De Greef-17 juni 2023 om 23:26

Netflix heeft de eerste setfoto's van de aankomende live-action verfilming van 'Avatar: The Last Airbender' vrijgegeven. Op de foto's zijn de hoofdrolspelers van de serie te zien in hun iconische kostuums.

Na bijna een jaar non-stop filmen begint Netflix langzaam maar zeker meer details over de langverwachte live-action versie van de succesvolle Nickelodeon-cartoon met de wereld te delen. Om fans alvast een voorproefje te geven, heeft de streamer recent een eerste blik op de hoofdrolspelers in kostuum vrijgegeven.

Op de foto's zien we acteurs Gordon Cormier (13), Kiawentiio Tarbell (17), Ian Ousley (21) en Dallas Liu (21) helemaal uitgedost als de personages Aang, Katara, Sokka en Zuko. De foto's kun je in onze fotoslider onderaan bekijken.

Hoewel nog steeds niet bekend is wanneer de reeks te zien zal zijn, heeft Netflix een korte teaservideo gelanceerd waarin 2024 wordt genoemd. In het filmpje is voorts echter weinig te zien. Op een volwaardige trailer is het dus nog even wachten geblazen.

Naast bovenstaande talenten zullen ook Daniel Dae Kim (Fire Lord Ozai), Amber Midthunder (Prinsess Yue), Arden Cho (June), Danny Pudi (The Mechanist) en Paul Sun Hyung-Lee (Uncle Iroh) hun opwachting maken in de reeks.

1
2
3
4

Disney+ lanceert nieuwe beelden van langverwachte 'Percy Jackson'-serie

Karen Luiken-24 september 2023 om 07:45

Disney+ heeft een gloednieuwe trailer gedeeld van ‘Percy Jackson and Te Olympians’. De langverwachte serie gaat op 20 december in première.

In ‘Percy Jackson and the Olympians’ is te zien hoe Percy Jackson, Grover Underwood en Annabeth Chase aan een heldhaftige zoektocht beginnen. De hoofdrollen worden gespeeld door Walker Scobell, Aryan Simhadri en Leah Sava Jeffries. Andere rollen zijn weggelegd voor onder anderen Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, Virginia Kull, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Glynn Turman en Lance Reddick.

Op 20 december komen de eerste twee afleveringen van de serie online. Daarna volgt er elke week een nieuwe aflevering.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

Ontdek meer