Netflix deelt eerste setfoto's van live-action serie 'Avatar: The Last Airbender'

Nico De Greef-17 juni 2023 om 23:26

Netflix heeft de eerste setfoto's van de aankomende live-action verfilming van 'Avatar: The Last Airbender' vrijgegeven. Op de foto's zijn de hoofdrolspelers van de serie te zien in hun iconische kostuums.

Na bijna een jaar non-stop filmen begint Netflix langzaam maar zeker meer details over de langverwachte live-action versie van de succesvolle Nickelodeon-cartoon met de wereld te delen. Om fans alvast een voorproefje te geven, heeft de streamer recent een eerste blik op de hoofdrolspelers in kostuum vrijgegeven.

Op de foto's zien we acteurs Gordon Cormier (13), Kiawentiio Tarbell (17), Ian Ousley (21) en Dallas Liu (21) helemaal uitgedost als de personages Aang, Katara, Sokka en Zuko. De foto's kun je in onze fotoslider onderaan bekijken.

Hoewel nog steeds niet bekend is wanneer de reeks te zien zal zijn, heeft Netflix een korte teaservideo gelanceerd waarin 2024 wordt genoemd. In het filmpje is voorts echter weinig te zien. Op een volwaardige trailer is het dus nog even wachten geblazen.

Naast bovenstaande talenten zullen ook Daniel Dae Kim (Fire Lord Ozai), Amber Midthunder (Prinsess Yue), Arden Cho (June), Danny Pudi (The Mechanist) en Paul Sun Hyung-Lee (Uncle Iroh) hun opwachting maken in de reeks.

1
2
3
4

Dit zijn de deelnemers van all stars-seizoen EOTB

Karen Luiken-27 februari 2024 om 10:06

‘Ex On The Beach: Double Dutch’ keert binnenkort terug met een seizoen vol oud-deelnemers. Onder anderen Maxim, Luca, Ivory, Elias, Ayleen, Michelle, Shirley en Yara-Nour maken daarin hun opwachting, maakt MTV vandaag bekend.

Het nieuwe seizoen begint met vier dames en vier heren die allemaal al eens te zien waren in een eerder seizoen van het programma. Hoe meer afleveringen er komt, hoe meer exen er zullen ‘aanspoelen’. Soms bekende exen, soms onbekende.

"Komen deze namen bekend voor?", schrijft MTV in een aankondiging op social media. "Ayleen, Elias, Ivory, Luca, Maxim, Michelle, Shirley en Yara-Nour zijn de gouden combinatie voor een een helse vakantie in Colombia. De All Stars zitten op het puntje van hun strandbedje en zullen zich continu afvragen: Welke EX is next?"

Het tiende seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ is vanaf 7 april wekelijks om 22:00 uur te zien op MTV en vanaf 9 april wekelijks bij Streamz.

Nieuw seizoen 'The Boys' verschijnt op deze datum

Karen Luiken-24 februari 2024 om 12:33

‘The Boys’ keert terug met een vierde seizoen. Prime Video maakt bekend dat fans vanaf half juni naar nieuwe afleveringen kunnen kijken.

De eerste drie afleveringen van het vierde seizoen komen op 13 juni online. Daarna volgt er iedere week een nieuwe aflevering. Op donderdag 18 juli is het tijd voor de achtste en laatste aflevering van het seizoen.

In het vierde seizoen staat de wereld op het randje van de afgrond. Met het Het Witte Huis binnen handbereik, bevindt Victoria Neuman zich onder de krachtige invloed van Homelander, die zijn macht vergroot. Nu hij nog maar enkele maanden te leven heeft, heeft Butcher niet alleen Becca's zoon verloren, maar ook zijn leiderschap over The Boys. De overige teamleden zijn klaar met zijn leugens. Nu de belangen groter zijn dan ooit, moeten ze samenwerken om de wereld te redden voordat het te laat is.

De cast van ‘The Boys’ bestaat uit Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr, Erin Moriarty, Jessie T. Usher, Laz Alonso, Chace Crawford, Tomer Capone, Karen Fukuhara, Colby Minifie, Claudia Doumit en Cameron Crovetti. Verder maken in het vierde seizoen ook Susan Heyward, Valorie Curry en Jeffrey Dean Morgan hun opwachting.

Ontdek meer