To do: speeltuin voor volwassenen met onbeperkt pizzabuffet!

Dieter Blarinckx-01 oktober 2021 om 06:51

Als we terugdenken aan onze leuke en speelse kindertijd, denken we ook vaak terug aan die grote speeltuinen, zowel binnen als buiten. Maar wie zegt dat dat enkel tot het verleden hoort? Er is immers een heuse speeltuin voor volwassenen geopend. Maar dat is nog niet alles, je kan er ook onbeperkt pizza’s eten!

Bounce Valley in de Nederlandse stad Breda heeft gewoon dé ideale combinatie bedacht: een grote speeltuin (of airpark) met superveel pizza’s! Je betaalt amper 10 euro om een uur lang te komen spelen en springen. Ook zijn er verschillende arrangementen zoals de Bounce Night Deal, waarbij je op vrijdag of zaterdag avond vanaf 17 tot 21 uur kunt bouncen, onbeperkt pizza kunt eten en onbeperkt drinken kan krijgen!

Benieuwd? Meer info kan je vinden op de website van Bounce Valley!

TikTok-sensatie Noodle is overleden

Dieter Blarinckx-04 december 2022 om 17:21

Droevig nieuws uit de online wereld want Noodle, de schattige mopshond die TikTok veroverde, is dit weekend helaas overleden. Dat maakte zijn baasje bekend op het sociale media-platform. Noodle werd 14 jaar.

Noodle was een van de populairste honden op sociale media. Op TikTok alleen al had de mopshond zo’n 4,5 miljoen volgers. Maar afgelopen vrijdag overleed het beestje helaas op natuurlijke wijze. En dat gebeurde ook in de armen van zijn baasje, Jonatan Graziano.

“Dit is ongelooflijk triest, dit is ongelooflijk moeilijk. Het is een dag waarvan ik altijd wist dat hij zou komen, maar waarvan ik nooit had gedacht dat hij zou komen. Hoewel dit heel triest is, wilde ik het jullie laten weten en wilde ik jullie aanmoedigen om Noodle te vieren terwijl we dit verdriet verwerken.”

“Noodle stierf thuis in de armen van zijn baasje. Hij heeft miljoenen mensen gelukkig gemaakt. Bedankt om van hem te houden. Bedankt om ons te omarmen”, klinkt het op TikTok.

Check de droevige aankondiging hier:

Vapes met smaakje volgend jaar verboden in Nederland

Karen Luiken-04 december 2022 om 08:07- Foto:

Photo by Chiara Summer on Unsplash

E-sigaretten met een smaakje zijn vanaf 1 oktober 2023 verboden in Nederland. Alleen de smaak tabak is dan nog toegestaan. Dat meldt de Staatscourant.

Helemaal als een verrassing komt het nieuws niet. Het verbod werd twee jaar geleden al aangekondigd, maar liep vertraging op en zal dus pas volgend jaar worden ingesteld.

Verleidelijke en exotische smaakjes als watermeloen of framboos zijn nu populair onder jongeren, maar met de nieuwe regel moet dat veranderen. Gehoopt wordt dat deze doelgroep minder snel gestimuleerd zal worden om te beginnen met roken.

Ontdek meer