To do: speeltuin voor volwassenen met onbeperkt pizzabuffet!

Dieter Blarinckx-01 oktober 2021 om 06:51

Als we terugdenken aan onze leuke en speelse kindertijd, denken we ook vaak terug aan die grote speeltuinen, zowel binnen als buiten. Maar wie zegt dat dat enkel tot het verleden hoort? Er is immers een heuse speeltuin voor volwassenen geopend. Maar dat is nog niet alles, je kan er ook onbeperkt pizza’s eten!

Bounce Valley in de Nederlandse stad Breda heeft gewoon dé ideale combinatie bedacht: een grote speeltuin (of airpark) met superveel pizza’s! Je betaalt amper 10 euro om een uur lang te komen spelen en springen. Ook zijn er verschillende arrangementen zoals de Bounce Night Deal, waarbij je op vrijdag of zaterdag avond vanaf 17 tot 21 uur kunt bouncen, onbeperkt pizza kunt eten en onbeperkt drinken kan krijgen!

Benieuwd? Meer info kan je vinden op de website van Bounce Valley!

President Joe Biden zoekt 'mememanager' voor campagne

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 11:56

De Amerikaanse verkiezingen van november tussen Joe Biden en Donald Trump zullen de twee oudste presidentskandidaten in de geschiedenis bevatten, wat betekent dat ze mogelijk moeite zullen hebben om jongere kiezers voor zich te winnen.

Daarom zoekt Joe Biden iemand om de jongere doelgroep op een interessante manier te bereiken. De huidige president zoekt een mememanager om memes te maken voor zijn aankomende campagne tegen Trump.

Deze mememanager zal vanuit het hoofdkantoor in Delaware verantwoordelijk zijn voor het bedenken en maken van memes die de campagne van Biden ondersteunen. Het is een unieke en creatieve manier om jongeren aan te spreken. Biden is bereid flink te betalen voor de juiste persoon: tot wel $85.000 per jaar.

Het werk van de mememanager zal niet alleen bestaan uit het maken van grappige content. Ze moeten ook de internetcultuur begrijpen, weten wat aanslaat bij jonge mensen en hoe ze die betrokkenheid kunnen vertalen naar steun voor Biden.

Stel je voor dat je deze functietitel aan je grootouders probeert uit te leggen...

Wereldberoemde memehond Kabosu overleden

Karen Luiken-24 mei 2024 om 13:31

Kabosu, een shiba inu die wereldberoemd werd door een reeks internetmemes, is overleden. Zijn baasje meldt dat hij achttien jaar is geworden.

De hond werd in 2013 plotseling razend populair nadat een foto van zijn schattige, zijdelingse blik viraal ging op Tumblr en allerlei andere chatrooms. Later werd de harige viervoeter omgedoopt tot ‘doge’ en werd zijn beroemde kop zelfs het gezicht van een cryptocurrency.

De eigenaar van Kabosu, Atsuko Sato, maakt via haar blog bekend dat het arme beestje op 18-jarige leeftijd is overleden. “Ze is stilletjes overleden terwijl ik haar aaide”, aldus de vrouw. “Ik denk dat ze de gelukkigste hond ter wereld was. En ik was de gelukkigste eigenaar.”

Ontdek meer