To do: speeltuin voor volwassenen met onbeperkt pizzabuffet!

Dieter Blarinckx-01 oktober 2021 om 06:51

Als we terugdenken aan onze leuke en speelse kindertijd, denken we ook vaak terug aan die grote speeltuinen, zowel binnen als buiten. Maar wie zegt dat dat enkel tot het verleden hoort? Er is immers een heuse speeltuin voor volwassenen geopend. Maar dat is nog niet alles, je kan er ook onbeperkt pizza’s eten!

Bounce Valley in de Nederlandse stad Breda heeft gewoon dé ideale combinatie bedacht: een grote speeltuin (of airpark) met superveel pizza’s! Je betaalt amper 10 euro om een uur lang te komen spelen en springen. Ook zijn er verschillende arrangementen zoals de Bounce Night Deal, waarbij je op vrijdag of zaterdag avond vanaf 17 tot 21 uur kunt bouncen, onbeperkt pizza kunt eten en onbeperkt drinken kan krijgen!

Benieuwd? Meer info kan je vinden op de website van Bounce Valley!

Wending in moordzaak Gabby Petito: menselijke resten gevonden

Samuel Wornoo-21 oktober 2021 om 14:03

Midden september werd het lichaam Gabby Petito gewurgd teruggevonden. Van haar verloofde, Brian Laundrie, was al sinds 13 september geen spoor. Tot nu.

De FBI meldt nu dat er, samen met spullen van Laundrie, menselijke resten zijn teruggevonden nabij een natuurreservaat in Florida.

Gabby en Brian vertrokken op begin juli op roadtrip door Amerika. Hoewel hun relatie voor de buitenwereld best oké leek, kreeg het koppel gaandeweg steeds meer ruzie. En toen Brian begin september alleen terugkwam van reis was het duidelijk dat er iets was misgelopen. Petito werd enkele dagen later als vermist opgegeven, en Brian weigerde mee te werken aan het onderzoek en verdween vervolgens.

Het lichaam van Petito werd op 19 september gevonden. Ze werd gewurgd. Forensisch onderzoek liet blijken dat ze al vier weken dood was toen ze gevonden werd. Nu wordt het verder afwachten of de gevonden menselijke resten die van Brian Laundrie zijn.

Chapeau! Noa Lang van Club Brugge komt op voor mentale gezondheid

Samuel Wornoo-21 oktober 2021 om 11:41

Noa Lang, topvoetballer bij Club Brugge, vertelt in een gesprek met straatvoetballer en presentator Soufiane Touzani openhartig over zijn mentale gezondheid.

Het is in het topvoetbal niet evident om over mentale gezondheid te praten. Voor de doorsnee mens al is het al geen makkie, maar stoere voetballers hebben er zéker niet meteen oor naar om met een psycholoog te praten.

"De voetbalwereld is soms een neppe, vieze wereld, met heel veel druk", zegt Noa Lang in het NOS-interview met Soufiane. Daarom kiest hij er sinds een aantal jaar voor om zich psychologisch te laten bijstaan. "Ik raad iedereen een psycholoog aan!", sluit hij breed lachend af. Mooi om te zien dat mentale gezondheid steeds minder en minder taboe wordt, ook in de sportwereld.

Kamp jij zelf met mentale problemen? Dan kan je altijd terecht bij jongerenhulplijn awel.

Ontdek meer