Eerste seizoen 'Bridgerton' had eigenlijk compleet ander einde

Karen Luiken-01 oktober 2021 om 13:30

Het had niet veel gescheeld of ‘Bridgerton’ had een compleet ander einde gekregen. In de ontknoping die we nu kennen werd onthuld dat Penelope Featherington achter het geheimzinnige personage Lady Whistledown zat. Maar Nicola Coughlan, de actrice die haar speelt, zegt dat de verhaallijn in eerste instantie heel anders in elkaar zat.

Het lijkt erop dat de onthulling van Lady Whistledown volgens het oorspronkelijke plan pas in het tweede seizoen zou komen. Tijdens het Tudum-evenement van Netflix legde Nicola uit dat er eigenlijk een ander einde was gefilmd, maar dat er op een later moment werd besloten de boel opnieuw op te nemen. “Ze wilden het laten lijken alsof het Cressida Cowper was”, zegt de actrice over haar alter ego Lady Whistledown.

Maar die gedachtes zijn dus veranderd. Niemand minder dan Penelope bleek de grote roddelqueen te zijn en dat is iets waar Nicola pas achter kwam toen ze het op een online fanforum las. “Ik zag het op het internet. Fans vroegen zich op een forum af wanneer Penelope onthuld zou worden als Lady Whistledown. Het enige wat ik doen dacht was: WAT!?”

Koreaans opeens snelst groeiende taal door ’Squid Game’

Dieter Blarinckx-24 oktober 2021 om 14:05

Het lijkt erop dat iedereen ineens Koreaans wil leren. Dat komt natuurlijk door het overdonderende succes van de Netflix-serie ‘Squid Game’. De Koreaanse serie staat momenteel op één in verschillende landen en dat ziet ook het team achter de app op Duolingo. Daar is sinds de start van de serie, Koreaans de snelst groeiende taal!

Om je een idee geven: in totaal zijn er nu al zo’n 7,67 miljoen gebruikers die de taal Koreaans leren via Duolingo! Dat is een stijging van 40% in de VS, en maar liefst 76% in het Verenigd Koninkrijk! De cijfers voor ons land zijn helaas nog niet bekend.

‘Squid Game’ is nu te streamen op Netflix!

Hayden Christensen te zien als Anakin in ‘Ahsoka’!

Dieter Blarinckx-23 oktober 2021 om 08:00

Goed nieuws voor de fans van de ’Star Wars’-saga, en dan vooral voor de fans van Anakin, want niemand minder dan acteur Hayden Christensen zal terug te zien zijn als Anakin Skywalker in de nieuwe serie ‘Ahsoka’! Dat werd afgelopen nacht bekendgemaakt door Disney en Lucasfilm.

De serie ‘Ahsoka’ is een spin-off van ‘The Mandalorian’ en focust op de verhalen van Ahsoka Tano, een van de leerlingen van Skywalker. De serie zal zich vijf jaar na de gebeurtenissen van ‘Return of the Jedi’ afspelen, waar dus Darth Vader (Anakin Skywalker) eigenlijk al dood is. Voor de rest dropt Disney nog geen spoilers. De serie zal te streamen te zijn via Disney+.

Meer info volgt snel!

Beeld: IGN

Ontdek meer