Eerste seizoen 'Bridgerton' had eigenlijk compleet ander einde

Karen Luiken-01 oktober 2021 om 13:30

Het had niet veel gescheeld of ‘Bridgerton’ had een compleet ander einde gekregen. In de ontknoping die we nu kennen werd onthuld dat Penelope Featherington achter het geheimzinnige personage Lady Whistledown zat. Maar Nicola Coughlan, de actrice die haar speelt, zegt dat de verhaallijn in eerste instantie heel anders in elkaar zat.

Het lijkt erop dat de onthulling van Lady Whistledown volgens het oorspronkelijke plan pas in het tweede seizoen zou komen. Tijdens het Tudum-evenement van Netflix legde Nicola uit dat er eigenlijk een ander einde was gefilmd, maar dat er op een later moment werd besloten de boel opnieuw op te nemen. “Ze wilden het laten lijken alsof het Cressida Cowper was”, zegt de actrice over haar alter ego Lady Whistledown.

Maar die gedachtes zijn dus veranderd. Niemand minder dan Penelope bleek de grote roddelqueen te zijn en dat is iets waar Nicola pas achter kwam toen ze het op een online fanforum las. “Ik zag het op het internet. Fans vroegen zich op een forum af wanneer Penelope onthuld zou worden als Lady Whistledown. Het enige wat ik doen dacht was: WAT!?”

Waarschijnlijk geen nieuwe personages in vijfde seizoen 'Stranger Things'

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 06:50

Het vijfde (en laatste) seizoen van ‘Stranger Things’ zal waarschijnlijk geen nieuwe personages bevatten bevatten. De makers van de show willen zich bij de aankomende afleveringen richten op de originele cast. Dat hebben Matt en Ross Duffer laten weten in een gesprek met IndieWire.

In het vierde seizoen maakten we kennis met verschillende (toen nog) onbekende gezichten. We leerden Eddie The Freak kennen, die uitgroeide tot een grote fan favorite, en andere personages zoals Argyle, Chrissy en Dimitri.

Allemaal werden ze goed ontvangen, maar toch hebben de broers Matt en Ross Duffer nu besloten om het in het vijfde seizoen bij de originele cast te houden. “We willen ons focussen op de oorspronkelijke personages”, zo klinkt het. “We hebben een geweldige cast en als we een nieuw personage toevoegen, neemt dat tijd in beslag van andere acteurs. We zijn daarom heel erg voorzichtig met wie we introduceren.”

'LEGO Star Wars: Summer Vacation' nu te streamen!

Dieter Blarinckx-15 augustus 2022 om 06:18

Goed nieuws voor de fans van 'Star Wars' en LEGO want de geanimeerde zomerspecial 'LEGO Star Wars: Summer Vacation' staat nu op Disney+!

De 48-minuten-durende animatiespecial bevat een hele reeks bekende personages, schepen en decors uit een Galaxy, far far away.

Aan boord van de Galactic Starcruiser, The Halcyon, volgen we Finn en co op een verrassingsvakantie, die zich afspeelt na de gebeurtenissen van de laatste 'Star Wars'-film 'The Rise of Skywalker'. Onderweg ontmoeten ze Force Spirits van Obi-Wan Kenobi, Anakin Skywalker en Princess Leia, terwijl ze verhalen delen over andere vakanties die fout zijn gegaan.

Stream 'm nu op Disney+.

Ontdek meer