Dit restaurant staat volledig in het teken van Doritos

Karen Luiken-01 oktober 2021 om 13:00

Verslaafd aan Doritos? Misschien zou je dan eens moeten overwegen om naar het Verenigd Koninkrijk te verhuizen. Daar hebben ze tegenwoordig een virtueel restaurant dat volledig gewijd is aan de verslavende snack.

De zaak in kwestie heet The Doritos Diner en biedt een menu vol gerechten waarbij Doritos het meest belangrijke ingrediënt is. Je kunt denken aan nacho schotels, kipburgers met Doritos-crunch of BBQ wings met een krokant laagje. Ben je vegetarisch? Ook voor jou zijn er genoeg opties. Van nacho’s met jackfruit tot quesadillas en jalapeño hapjes: de keuze is reuze.

Voor wie helemaal all the way wil gaan is er zelfs een mogelijkheid om eigen nacho schotel te bouwen. Je kunt dan zelf kiezen tussen verschillende dips, sausjes en andere extraatjes.

Wij boeken alvast een ticket.

Doritos krijgt twee nieuwe smaken met ketchup en mosterd

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:09

Doritos viert het einde van de zomer op de best mogelijke manier: met het lanceren van twee gloednieuwe chipsvarianten. De één smaakt naar ketchup, de ander naar mosterd.

De Doritos Ketchup maakt zijn debuut momenteel in de Verenigde Staten en bevat een pittige en lichtzoete smaak. De Doritos Spicy Mustard smaakt naar een vleugje mosterd, gecombineerd met de klassieke pittige smaak van Doritos.

De nieuwe smaken worden momenteel in Amerika verkocht. Het is niet duidelijk wanneer ze oceaan over komen vliegen. Snel, hopelijk!

Domino's-pizza's weg uit Italië wegens gebrek aan klanten

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 20:53- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

Domino's-pizza's zal binnenkort niet meer te vinden zijn in Italië. De reden? Ze hebben niet genoeg klanten. Dat lijkt raar voor een land waar pizza zo populair is, maar de Italianen zullen niet zo'n fan zijn van het concept om speciale toppings op je pizza te doen.

De Amerikaanse keten Domino's-pizza's blijkt dan toch niet zo populair te zijn in het land van de pizza en pasta. Domino's-pizza's bestond nog maar 7 jaar in Italië. Met hun concept om speciale toppings op pizza's te doen, wilden ze zich onderscheiden van de typische pizza's. Dat idee heeft dus niet gewerkt want de Italianen lusten ze niet.

Ook met de coronapandemie kregen ze het moeilijk doordat er meer restaurants ook kozen voor aan huis leveringen. Domino's-pizza's kreeg heel wat schulden en dus hebben ze nu beslist om weg uit Italië te trekken.

Ontdek meer