Students on Stage verlengt festivalzomer voor Antwerpse studenten

Simon Smetryns-18 september 2023 om 12:10

De start van het Antwerpse academiejaar staat ondertussen al meer dan 25 jaar synoniem met Students on Stage. Ook dit jaar staat Unifac, de overkoepelende studentenorganisatie van de Stadscampus van de Universiteit Antwerpen, op maandag 25 september tussen 12 en 19 uur klaar om ongeveer 10.000 studenten te ontvangen op het Sint-Jansplein en het academiejaar feestelijk in te zetten.

Het succes van Students on Stage ligt in de samenwerking met twintig studentenverenigingen verbonden aan de Stadscampus. Omdat Unifac de organisatie op zich neemt kunnen deze verenigingen tegen studentikoze prijzen eten en drinken verkopen aan de studenten. Zo leren de eerstejaars, maar ook de oudere studenten het diverse aanbod aan verenigingen beter kennen en kunnen die laatsten tonen waar ze écht voor staan. Dit jaar krijgt ook jong talent opnieuw de kans zich aan de Antwerpse studenten en verenigingen te tonen nu de DJ-contest terug is van weggeweest.

Toon Van Os, voorzitter van Unifac, noemt Students on Stage uniek in Vlaanderen. “Deze kick-off wordt voor én door studenten georganiseerd. Alle studentenverenigingen verbonden aan de Stadscampus dragen hun steentje bij. Goed voor meer dan 250 studenten die zich dag in, dag uit engageren voor een divers studentenaanbod.”

25 september is het dus te doen op het Sint-Jansplein in Antwerpen. Wij zullen er met TAGMAG opnieuw bij zijn dit jaar. Spring jij er voor onze camera? :)

Geen Queens of the Stone Age op Pukkelpop

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:58

Slecht nieuws voor de fans van Queen of the Stone Age. De band zal niet optreden op Pukkelpop. Zanger Josh Homme kampt nog steeds met gezondheidsproblemen, waardoor de band hun optreden op het festival moet afzeggen.

Pukkelpop kondigt het nieuws aan via Instagram: “We moeten met pijn in het hart zeggen dat Queens of the Stone Age dit jaar niet op Pukkelpop zal spelen. We wensen Josh Homme een snel herstel.”

Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Begin juli moest de band al enkele shows annuleren omdat Homme naar de VS moest voor een spoedoperatie. Toen werd al gevreesd voor hun Pukkelpop-optreden, maar nu is het dus officieel.

De organisatie van Pukkelpop is ondertussen druk bezig met het vinden van een vervanger. Wie die nieuwe headliner zal zijn, is nog niet bekend, maar ze werken hard om een waardige vervanger te regelen.

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Ontdek meer