Brussel krijgt nieuwe kaaskrokettenbar

Karen Luiken-15 september 2023 om 12:21

Je hebt heel veel goede redenen om naar Brussel te gaan. Prachtige gebouwen, lekkere biertjes en natuurlijk Manneken Pis. Maar vanaf 4 oktober komt daar nog een goede reden bij. Op die datum opent CHeesy de deuren, een gloednieuwe Zwitserse kaaskrokettenbar.

Een maand lang zullen vier duo’s van getalenteerde chefs en kaasmeters drie eigen versies van de kaaskroket maken. Die zijn van woensdag 4 tot en met zondag 29 oktober verkrijgbaar bij CHeesy.

De pop-up bar vestigt zich in REBEL, een populaire wijnbar die bekendstaat om zijn verleidelijke natuurwijnen en verrassende tapasbordjes. Maar in oktober vind je er naast die twee specialiteiten dus ook kaaskroketten. In alle soorten en maten.

REBEL bevindt zich aan de Lesbroussartstraat 48 in Elsene.

Nieuwe smaak van Coca-Cola smaakt naar de toekomst

Karen Luiken-14 september 2023 om 10:36

Hoe smaakt de toekomst? Het is een vraag die onmogelijk lijkt te beantwoorden, maar waar Coca-Cola met een nieuw drankje toch een poging naar doet. Het merk komt met de limited edition 3000 Zero Sugar.

Het nieuwe drankje is gecreëerd door menselijke én artificiële intelligentie. Dat gebeurde aan de hand van emoties, ambities, kleuren en smaken die fans voelen bij het jaar 3000. “Coca Cola Creations heeft de ambitie om magische momenten te creëren voor Coca-Cola liefhebbers. Met de hulp van artificiële intelligentie onthullen we hoe een Coca-Cola uit de toekomst kan smaken en tonen we vooral welke spannende toekomstmogelijkheden er nog zijn”, legt Aline Lemaire uit, Marketing Director van Coca Cola België en Luxemburg.

De Coca-Cola 3000 Zero Sugar is vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Kinepolis en O’Tacos.

Have a Roll breidt uit naar Nederland

Karen Luiken-11 september 2023 om 10:04

Have a Roll gaat internationaal. Na drie succesvolle vestigingen in Antwerpen, Gent en Brussel komt er binnenkort ook een zaak in Nederland. De koning van vegan kaneelrollen vestigt zich in Amsterdam.

Nederlandse foodies kunnen vanaf oktober aan de Van Woustraat 42 in Amsterdam terecht voor een veelzijdig menu met zeven verschillende vegan cinnamon rolls, aangevuld met twee maandelijkse specials. Ook zijn er natuurlijk allerlei overheerlijke drankjes, zoals koffie, matcha, pumpkin spice en kombucha.

Dennis Van Peel, oprichter van Have a Roll, is blij met de uitbreiding. “Ons succes in België is het resultaat van de toewijding en passie van ons team. Terwijl mijn geweldige mede-zaakvoerder, Lisa Wynen, het roer stevig in handen houdt in België, kijk ik er naar uit om ons Nederlands avontuur te beginnen.”

Ontdek meer