Have a Roll breidt uit naar Nederland

Karen Luiken-11 september 2023 om 10:04

Have a Roll gaat internationaal. Na drie succesvolle vestigingen in Antwerpen, Gent en Brussel komt er binnenkort ook een zaak in Nederland. De koning van vegan kaneelrollen vestigt zich in Amsterdam.

Nederlandse foodies kunnen vanaf oktober aan de Van Woustraat 42 in Amsterdam terecht voor een veelzijdig menu met zeven verschillende vegan cinnamon rolls, aangevuld met twee maandelijkse specials. Ook zijn er natuurlijk allerlei overheerlijke drankjes, zoals koffie, matcha, pumpkin spice en kombucha.

Dennis Van Peel, oprichter van Have a Roll, is blij met de uitbreiding. “Ons succes in België is het resultaat van de toewijding en passie van ons team. Terwijl mijn geweldige mede-zaakvoerder, Lisa Wynen, het roer stevig in handen houdt in België, kijk ik er naar uit om ons Nederlands avontuur te beginnen.”

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer