Extreem hete tortillachip uit handel gehaald na dood tiener

Karen Luiken-11 september 2023 om 06:32

De extreem pittige chip van het merk Paqui is uit de handel gehaald nadat een 14-jarige jongen onlangs overleed na het doen van de One Chip Challenge. Dat meldt The New York Times.

Bij de One Chip Challenge is het de bedoeling dat je één tortillachip van de Amerikaanse chipfabrikant Paqui eet. Dat klinkt misschien als een uitdaging die gemakkelijk te volbrengen is, maar dat is het niet. Het chipje is namelijk gekruid met ’s werelds meest hete pepers.

De 14-jarige Harris Wolobah deed begin deze maand op school mee aan de challenge en kreeg niet veel later ernstige buikpijn. Thuis viel hij flauw, waarna hij naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar is hij doodverklaard.

Lidl lanceert eigen 'Emily in Paris'-lijn

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 12:06

Ooh la la! Lidl brengt Parijs naar de winkelrekken. De winkelketen heeft een exclusieve en uitgebreide 'Emily In Paris'-lijn uitgebracht om de release van het nieuwe seizoen van de hitserie te vieren. Denk aan cosmetica, loungewear, keukenbenodigdheden, food, drinks en meer!

Voor een relaxte avond bingewatchen kun je de 'Emily in Paris'-damespyjama's en de bijpassende pantoffels in huis halen. Het gezelliger maken in huis? Dan is er ook een geurkaars, helemaal in thema.

En omdat zoekopdrachten naar 'Franse desserts' dit jaar met 45% zijn gestegen en meer dan 19,9 miljoen mensen Emily's avonturen hebben gevolgd, is het de perfecte tijd om te genieten van een beetje Franse levensvreugde. De lijn heeft lekkernijen zoals een franse kaasselectie, macarons, luxe chocoladetruffels, mini-éclairs en nog veel meer. Dorst? Drink wat Duc Du Couer roze limonade uit je eigen 'Emily in Paris'-tumbler. Of liever een Franse wijn? Kan ook!

Voor de keuken zijn er ook verschillende accessoires te koop, zoals spatels, lepels en meer. Kommen, kopjes, you name it! Er zijn ook roze beauty- en make-upaccessoires, zoals sponsjes, concealerborstels en compacte spiegels.

Dus snel naar Lidl! Misschien vind je er wel je eigen Emily of Gabriel.

Yummy! Er zijn nu ook Côte d'Or muffins en donuts

Chelsy Vanlerberghe-05 september 2024 om 15:32

Chocoladefans, opgelet! Côte d’Or heeft iets nieuws. Ze komen nu met verse muffins en donuts, en ja, die hebben natuurlijk die intense Côte d’Or chocoladesmaak.

De donuts zijn gemaakt van lekker zacht cacaodeeg, gevuld met een smeuïge cacaovulling en afgewerkt met een dikke laag melkchocoladeglazuur, gegarneerd met Côte d'Or melkchocoladestukjes én pure chocoladeslierten. De muffins? Die zijn net zo lekker, met een rijke vulling van cacao, een heerlijk laagje Côte d'Or melkchocoladeglazuur, met daarbovenop authentieke Côte d'Or chocoladestukjes. Chocolade, chocolade, en nog eens chocolade! Klinkt heerlijk, toch?

Ze liggen nu in de winkel, bij de meeste supermarkten. Voor 2 donuts betaal je vanaf € 3,00 en voor 2 muffins vanaf € 3,50. Je kunt ze ook los scoren bij de verse bakkerij. Ready to try?

Ontdek meer