Eerste teaser nieuwe seizoen 'Totally Spies!' onthuld

Nico De Greef-09 september 2023 om 17:14

Zodiak Kids heeft een eerste teaser trailer vrijgegeven voor het aankomende zevende seizoen van de populaire animatieserie Totally Spies. Het nieuwe seizoen moet volgend jaar op Cartoon Network verschijnen.

Sinds het vorig jaar bekend raakte dat er gewerkt werd aan nieuwe afleveringen van Totally Spies, kunnen fans niet wachten om meer te leren over het nieuwe seizoen dat ergens in 2024 op de buis moet verschijnen. Lange tijd bleef het stil rond de ontwikkeling van de reeks, maar daar is nu verandering in gekomen.

Zodiak Kids, het productiebedrijf achter de reeks, heeft namelijk een korte teaser-video online gezet die een eerste blik op het nieuwe seizoen werpt. Zo is in de video onder meer te zien dat de animatiestijl een opfrisbeurt heeft gekregen en dat de bloem in het iconische logo is omgeruild voor een gadget.

Daarnaast lijkt de teaser ook te bevestigen dat Sam, Clover en Alex, naast het gebruik van hun iconische gadgets, elk ook een vliegende drone krijgt, die hen vermoedelijk zal assisteren tijdens missies.

Waar gaat Totally Spies over?

Totally Spies volgt de dagelijkse levens van Sam, Clover en Alex, drie studentes uit Beverly Hills die in het geheim werken voor een geheimzinnige spionnenorganisatie genaamd WHOOP, onder leiding van Jerry. De taak van WHOOP is om de wereld te beschermen tegen allerlei bedreigingen. De reeks volgt een vaste formule, waarbij in de meeste afleveringen eerst een nieuwe dreiging aan de kijker wordt geïntroduceerd. Daarna worden Sam, Clover en Alex door Jerry naar WHOOP gehaald om hen te informeren over de situatie en krijgen ze een aantal gadgets (die eruit zien als dagdagelijkse voorwerpen) waarmee ze de missie moeten voltooien.

Wanneer het zevende seizoen precies te zien zal zijn, is nog niet bekend. Wat we alvast wel weten, is dat de reeks ergens in de loop van 2024 op Cartoon Network zal verschijnen.

Bekijk hier de eerste teaser voor het nieuwe seizoen van Totally Spies:

Start nieuwe seizoen 'Milo' in bioscoop te zien

Karen Luiken-18 juli 2024 om 09:42

Dubbel goed nieuws voor fans van ‘Milo’. De telenovelle van VTM keert in september terug met een tweede seizoen. Eerst op het witte doek, daarna thuis op de beeldbuis.

Diehard fans van ‘Milo’ krijgen op zaterdag 31 augustus de kans om de eerste vier afleveringen van het tweede seizoen in avant-première te bekijken bij Kinepolis Antwerpen. Goed nieuws? Er is meer! Want naast het publiek zal ook een groot deel van de cast aanwezig zijn om te kijken hoe het afloopt met Milo en Liam na de sabotage van Lou. Sterker nog: No Direction – bestaande uit Evelyne Chen, Héritier Tipo, Luka De Baets, Antje De Rop en Line De Dauw – zal een spetterend optreden weggeven.

Kaartjes voor de avant-première in Kinepolis Antwerpen zijn verkrijgbaar via deze link.

Giorgina vond deelname aan EOTB doodeng

Karen Luiken-10 juli 2024 om 07:55

Giorgina zorgde in het vorige seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ voor een primeur: ze was de eerste transvrouw die meedeed aan het programma. In een gesprek met NPO vertelt ze hoe spannend ze dat vond en welke reacties ze op haar deelname kreeg.

De realityster is vanwege allerlei pesterijen vroeg gestopt met school en leefde lange tijd als een kluizenaar. Maar daar besloot ze verandering in te brengen toen ze te horen kreeg dat ze mee mocht doen aan ‘Ex On The Beach’. “Het was de eerste keer dat ik me weer in het openbaar zou vertonen”, vertelt ze. “Ik had me voorbereid op het ergste. Ik was bang dat ik weer uitgescholden en in elkaar geslagen zou worden, zoals vroeger.”

Maar dat gebeurde gelukkig niet. Sterker nog: ze kreeg heel veel positieve reacties. “Mijn deelname was achteraf de gelukkigste periode van m’n leven”, vervolgt Giorgina. “Na mijn deelname voelde ik me vrij, ik accepteer mezelf. Ik wil niet meer een ‘echte’ vrouw zijn. Toen de cast bekend werd gemaakt, ging ik viraal. Ik heb gehuild, het was zó veel. Zelfs een week voor de opnames twijfelde ik nog. Maar ik ben positief gebleven en heb het laten gebeuren.”

Ontdek meer