'Totally Spies!' krijgt nieuwe afleveringen!

Nico De Greef-15 januari 2022 om 17:44

Acht jaar na de vermoedelijke laatste aflevering van de reeks, heeft 'Totally Spies!'-animator Thomas Astruc op sociale media aangekondigd dat een nieuw seizoen over het geliefde spionnentrio in de maak is.

De avonturen van het geheime spionnentrio Sam, Clover en Alex zijn nog lang niet afgelopen. Thomas Astruc, die als animator meewerkte aan de originele reeks, heeft op Twitter aangekondigd dat een nieuw seizoen van de razend populaire reeks in de maak is!

"Ik weet niet of dit al is geweten, maar ik heb net ontdekt dat er een nieuwe seizoen van Totally Spies in de maak is! Here we go! Here we gooooo!!"

Hoewel Astriuc zelf niet bij het nieuwe seizoen betrokken zal zijn, laat hij wel weten "zeer blij" te zijn dat de reeks een vervolg krijgt. "Totally Spies was een van de eerste Westere actie-komedieseries met meisjes in de hoofdrol. Het maakte de baan vrij voor velen na hen. Ik ben zo blij om ze terug te zien", aldus de animator.

'Totally Spies!' is een animatiereeks van Franse oorsprong die origineel werd uitgezonden tussen 2001 en 2014 in meer dan 150 landen waaronder België en Nederland. De reeks volgt de avonturen van de drie vrouwelijke studenten Sam, Clover en Alex die in het geheim super spionnen zijn bij de ultra geheime spionageorganisatie WOOHP.

In tegenstelling tot de meeste hedendaagse animatieseries zal het nieuwe seizoen geen 3D-animaties gebruiken, maar trouw blijven aan de 2D-tekenstijl van het origineel. De nieuwe afleveringen zullen gemaakt worden door het gloednieuwe Franse productiebedrijf Ollenom Studio in samenwerking met Zodiak Kids. Of het nieuwe seizoen een vervolg op de originele seizoenen zal zijn of een reboot, is momenteel nog onduidelijk. De reeks moet ergens in 2023 te zien zijn.

Deze acht singles doen mee aan ‘Ex On The Beach: Double Dutch’

Karen Luiken-17 mei 2022 om 16:11

Voor een nieuw seizoen van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ reizen acht originals af naar Gran Canaria voor de vakantie van hun leven. Een tripje dat zorgeloos begint, wordt met de komst van iedere nieuwe ex een steeds grotere hel. Het programma gaat op 12 juni van start, maar de vrijgezellen stellen zich nu alvast voor.

Jennifer
De Vlaamse Jennifer is een echte reality-ster in spé, deze 24-jarige Cardi B look-a-like komt naar 'Ex On The Beach' voor een goede portie drama. Doordeweeks studeert Jennifer communicatie, maar in het weekend gaat ze helemaal los. Al vindt ze het toch wel moeilijk om haar emoties te kunnen communiceren. De goofy dramaqueen van dit seizoen staat open voor alles en is dan ook super sociaal en spontaan. Zal Jennifer het eiland verlaten met de liefde van haar leven, of staat de liefde voor drama haar in de weg?

Joao
De 25-jarige Joao is een echte latino; direct, eerlijk en een beetje gestoord. Inmiddels woont Joao al een aantal jaar in Nederland, en spreekt hij Spaans en Portugees door zijn Braziliaanse roots. Toch is monogamie een lastig woord in alle talen voor Joao. Aan zijn gevoeligheid ligt het niet, hij is niet bang om te huilen bij een film of om liefde te tonen aan zijn vriendin, toch begint hij na een tijdje altijd te twijfelen of het nou echt is wat hij wil. Hij beschrijft zichzelf als een primeur voor 'Ex On The Beach', de eerste Braziliaan. Zal het Joao lukken om toch dat ene meisje te vinden op het strand of gaat hij met lege (of juist hele volle) handen naar huis?

Joyce
Joyce is een uitgesproken getatoeëerde schoonheid uit Antwerpen. De 25-jarige wimperstyliste is al op vroege leeftijd begonnen met tatoeages, maar vindt het wel jammer dat haar inktplaatjes als een stempel worden gezien. Haar vrienden omschrijven haar als een lief en sociaal iemand die je er graag bij wil hebben en altijd paraat voor je staat. Aan aandacht van mannen heeft deze schoonheid geen gebrek, haar Instagram DM’s staan vol met berichten. Zelf is ze niet uit op drama, maar toch hangt het altijd om haar heen. Joyce komt naar 'Ex On The Beach' voor de lust. Zal Joyce haar lustige verlangens kunnen waarmaken of gooit haar drama magneet roet in het eten?

Luca
Op zoek naar drama en sensatie? Zoek niet verder want de 23-jarige Luca uit het mooie Twente heeft het allemaal. De playboy komt naar 'Ex On The Beach' voor de lust en hij zal dan ook zeker niet kieskeurig zijn en alleen voor zijn type gaan. Hij komt niet om vrienden te maken maar om zoveel mogelijk meisjes zijn bed in te krijgen. Als hij dan toch een voorkeur zou moeten geven dan zou hij toch gaan voor een blonde getatoeëerde vrouw met zoveel mogelijk plastic en een tikkeltje arrogantie. Hoe graag zijn moeder het ook zou willen, Luca ziet zichzelf niet snel verliefd worden.

Lynn
De 22-jarige Brabantse Lynn is een echt feestbeest. Verliefd wordt ze niet snel, tenzij er een druppel alcohol in zit, want dan kijkt ze door een roze bril. Een vaste vriend heeft ze nog nooit gehad, wel veel scharrels en friends with benefits. Niks is te gek voor Lynn, vooral als ze heeft gedronken kent ze geen schaamte en beleeft ze de gekste avonturen. Naast feestjes en festivals heeft de Brabantse Barbie ook een sportieve kant: ze vindt het leuk om te fitnessen en te kickboksen.

Nick
De ambitieuze Nick is een echte casanova, maar hij is ook zeker niet bang om harten te breken. Aan aandacht van het vrouwelijk schoon heeft hij geen gebrek, vaak praat hij er met wel tien tegelijk. Toch vindt hij het geen moeite om vrouwen af te wijzen als hij geen interesse in ze heeft. Hij houdt niet van luie mensen. Naast sporten en werken gaat hij graag naar feestjes en op vakantie. Tijdens zijn zomers in Cherso heeft hij zijn praatjes in praktijk kunnen brengen.

Stevie
De sfeermaker van dit seizoen, dat is de 25-jarige Stevie uit Heerlen. Ze is sociaal, een feestbeest, losbandig, positief, lacht altijd en boven alles boeit het haar niet wat anderen van haar denken. Ze vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en wil dat iedereen zich gewaardeerd voelt, voor ongemakkelijke stiltes is geen plek bij Stevie. Verliefd zal ze niet worden, maar tegen seksuele avonturen zegt ze geen nee.

Tcheutche
De 23-jarige Tcheutche is een Vlaamse vlogger met Congolese roots. Het hebben van een fitte lifestyle vindt hij belangrijk, maar hij wil niet bestempeld worden als een ‘fitboy’. Hij houdt graag zijn opties open bij de vrouwen, maar het label player krijgt hij liever niet. Tcheutche staat zeker open voor een relatie, voor hem is er niks beters dan samen in bed liggen en knuffelen.

Opnames nieuwe reeks Samson & Marie van start

Karen Luiken-17 mei 2022 om 15:34

De opnames van een nieuwe reeks van Samson & Marie zijn gestart. De show bevat nieuwe nummers én shows, en is vanaf september te zien op Ketnet.

Na een succesvolle eerste reeks is het nu tijd voor ‘Samson & Marij IJsjestijd’. Speciaal daarvoor hebben Samson en Marie hun busje omgetoverd tot een ijssalon dat neerstrijkt op een stadsplein. Ze ontmoeten vrienden, gaan op zoek naar verhalen en heten vier speciale gastpersonages een warm welkom.

"Samson en ik kijken er naar uit om terug samen op de set te staan. En dat er nieuwe gastacteurs opduiken maakt het éxtra spannend!", zegt Marie.

‘Samson & Marie IJsjestijd’ zal in he tnajaar te zien zijn op Ketnet.

Ontdek meer