Eerste teaser nieuwe seizoen 'Totally Spies!' onthuld

Nico De Greef-09 september 2023 om 17:14

Zodiak Kids heeft een eerste teaser trailer vrijgegeven voor het aankomende zevende seizoen van de populaire animatieserie Totally Spies. Het nieuwe seizoen moet volgend jaar op Cartoon Network verschijnen.

Sinds het vorig jaar bekend raakte dat er gewerkt werd aan nieuwe afleveringen van Totally Spies, kunnen fans niet wachten om meer te leren over het nieuwe seizoen dat ergens in 2024 op de buis moet verschijnen. Lange tijd bleef het stil rond de ontwikkeling van de reeks, maar daar is nu verandering in gekomen.

Zodiak Kids, het productiebedrijf achter de reeks, heeft namelijk een korte teaser-video online gezet die een eerste blik op het nieuwe seizoen werpt. Zo is in de video onder meer te zien dat de animatiestijl een opfrisbeurt heeft gekregen en dat de bloem in het iconische logo is omgeruild voor een gadget.

Daarnaast lijkt de teaser ook te bevestigen dat Sam, Clover en Alex, naast het gebruik van hun iconische gadgets, elk ook een vliegende drone krijgt, die hen vermoedelijk zal assisteren tijdens missies.

Waar gaat Totally Spies over?

Totally Spies volgt de dagelijkse levens van Sam, Clover en Alex, drie studentes uit Beverly Hills die in het geheim werken voor een geheimzinnige spionnenorganisatie genaamd WHOOP, onder leiding van Jerry. De taak van WHOOP is om de wereld te beschermen tegen allerlei bedreigingen. De reeks volgt een vaste formule, waarbij in de meeste afleveringen eerst een nieuwe dreiging aan de kijker wordt geïntroduceerd. Daarna worden Sam, Clover en Alex door Jerry naar WHOOP gehaald om hen te informeren over de situatie en krijgen ze een aantal gadgets (die eruit zien als dagdagelijkse voorwerpen) waarmee ze de missie moeten voltooien.

Wanneer het zevende seizoen precies te zien zal zijn, is nog niet bekend. Wat we alvast wel weten, is dat de reeks ergens in de loop van 2024 op Cartoon Network zal verschijnen.

Bekijk hier de eerste teaser voor het nieuwe seizoen van Totally Spies:

ZIEN: Audélia openhartig over gendertransitie in 'Kotmadam Sarafian'

Chelsy Vanlerberghe-15 oktober 2024 om 09:43

In de nieuwe aflevering van 'Kotmadam Sarafian' deelt Audélia haar verhaal met 'Barbs'. Ze vertelt openhartige over de uitdagingen die een gendertransitie met zich meebrengt. “Het is soms veel, heel dit traject", zegt ze. “Mijn transitie moet volledig gepland worden. Je moet rekening houden met je school, vakantie, werk. Het is veel om je mee bezig te houden.”

'Kotmadam Sarafian', elke dinsdag om 20:40 uur bij VTM en op VTM GO.

Masker van Eikeltje gaat af in 'The Masked Singer'

Karen Luiken-12 oktober 2024 om 08:38

Het was lastig hem te ontmaskeren, maar toch moest Eikeltje het vrijdagavond ontgelden in ‘The Masked Singer’. In het grote groene pak bleek niemand minder dan Frank Verstraeten schuil te gaan.

Eikeltje werd de voorbije weken beroemd en berucht in Vlaanderen. Zingen deed hij nauwelijks, maar dansen kon hij als de beste. “Eikeltje kon niet goed zingen, dus ik had direct door dat ik het zotteke van de set moest zijn”, zegt Frank. “Ik was de pestkop, het eikeltje dus. Ik heb leuke dingen gedaan om in de kijker te lopen en mijn stem te camoufleren.”

Eikeltje zag er misschien lief uit, handig was het pak niet. Frank donderde tijdens zijn optredens een paar keer bijna van het podium. “Ik wist niet wat er gebeurde”, blikt Frank terug. “Ineens werd ik aan mijn armen getrokken. Wat de speurders aan het roepen zijn, dat hoor je niet. Je bent volledig afgesloten van de wereld. Ik zag echt niks en heb van alles geprobeerd om mij te oriënteren, maar dat was kansloos. Ik had een sleutelgat om door te kijken.”

Ontdek meer