Resto serveert chocolade-ijs in toiletpot en mensen kunnen er niet om lachen...

Simon Smetryns-28 augustus 2023 om 09:14

Een restaurant in Israël heeft ophef veroorzaakt door chocolade-ijs te serveren in een toiletpot.

In een video, gefilmd in het restaurant Gordos in Holon (Israël), brengt een ober een kom in de vorm van een toiletpot naar een tafel. Hij serveert chocolade-ijs dat over de kom is 'gespat'. De gasten scheppen zonder aarzeling het ijs op en likken de kom schoon.

De video leidde tot kritiek omdat het dessert een religieus-getinte naam kreeg en daar kan de gevoelige internetgebruiker natuurlijk niet om lachen. Het dessert heet 'Harban Bayit Shlishi' en staat voor 'de stront van de Derde Tempel'. Vooral Joden en Christenen vinden deze naam niet kunnen.

Lidl lanceert eigen 'Emily in Paris'-lijn

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 12:06

Ooh la la! Lidl brengt Parijs naar de winkelrekken. De winkelketen heeft een exclusieve en uitgebreide 'Emily In Paris'-lijn uitgebracht om de release van het nieuwe seizoen van de hitserie te vieren. Denk aan cosmetica, loungewear, keukenbenodigdheden, food, drinks en meer!

Voor een relaxte avond bingewatchen kun je de 'Emily in Paris'-damespyjama's en de bijpassende pantoffels in huis halen. Het gezelliger maken in huis? Dan is er ook een geurkaars, helemaal in thema.

En omdat zoekopdrachten naar 'Franse desserts' dit jaar met 45% zijn gestegen en meer dan 19,9 miljoen mensen Emily's avonturen hebben gevolgd, is het de perfecte tijd om te genieten van een beetje Franse levensvreugde. De lijn heeft lekkernijen zoals een franse kaasselectie, macarons, luxe chocoladetruffels, mini-éclairs en nog veel meer. Dorst? Drink wat Duc Du Couer roze limonade uit je eigen 'Emily in Paris'-tumbler. Of liever een Franse wijn? Kan ook!

Voor de keuken zijn er ook verschillende accessoires te koop, zoals spatels, lepels en meer. Kommen, kopjes, you name it! Er zijn ook roze beauty- en make-upaccessoires, zoals sponsjes, concealerborstels en compacte spiegels.

Dus snel naar Lidl! Misschien vind je er wel je eigen Emily of Gabriel.

Yummy! Er zijn nu ook Côte d'Or muffins en donuts

Chelsy Vanlerberghe-05 september 2024 om 15:32

Chocoladefans, opgelet! Côte d’Or heeft iets nieuws. Ze komen nu met verse muffins en donuts, en ja, die hebben natuurlijk die intense Côte d’Or chocoladesmaak.

De donuts zijn gemaakt van lekker zacht cacaodeeg, gevuld met een smeuïge cacaovulling en afgewerkt met een dikke laag melkchocoladeglazuur, gegarneerd met Côte d'Or melkchocoladestukjes én pure chocoladeslierten. De muffins? Die zijn net zo lekker, met een rijke vulling van cacao, een heerlijk laagje Côte d'Or melkchocoladeglazuur, met daarbovenop authentieke Côte d'Or chocoladestukjes. Chocolade, chocolade, en nog eens chocolade! Klinkt heerlijk, toch?

Ze liggen nu in de winkel, bij de meeste supermarkten. Voor 2 donuts betaal je vanaf € 3,00 en voor 2 muffins vanaf € 3,50. Je kunt ze ook los scoren bij de verse bakkerij. Ready to try?

Ontdek meer