KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Dance D-vision lost volledige lineup

Chelsy Vanlerberghe-21 mei 2024 om 14:30

Schrijf vlotter: Dance D-Vision heeft de volledige line-up gelost. Het Zottegems muziekfestival pakt uit met maar liefst 82 artiesten zichzelf zullen geven! Wanneer? Op 2 en 3 augustus. Duid die data alvast aan in je agenda, want dit belooft een onvergetelijk weekend te worden.

"We willen ervoor zorgen dat er in de line-up voor elke bezoeker iets bij zit," zegt de organisatie. Het festival biedt een breed scala aan muziekgenres verspreid over verschillende stages, elk met hun eigen unieke sfeer en stijl. Urban, hardstyle, 90's, techno, après-ski? You name it, they got it! Zowel nationale als internationale artiesten zullen afzakken naar Zottegem.

Op de affiche staan te blinken: Regi, Jaap Resema, Michael Amani, 5NAPBACK, Bass Shaker, Sven & Clé. Maar ook: Bart Kaëll, 2 Fabiola, Belle Perz, Manuels, en meer.

"Op de Mainstage komen alle genres samen. DJ’s en optredens van bekende artiesten zorgen voor een divers en smaakvol programma. De TAGMAG-stage richt zich op techno, drum and bass en hardstyle. Voor diepe, meeslepende beats is er de INSOMNIA-stage met de beste deep house muziek. In de Flügel Feesthut gaat het dak eraf met après-ski, schlager en de beste feestnummers. De Oldskool-stage neemt je mee terug in de tijd."

Nieuw dit jaar is het EGMONDO-podium, dat een kans biedt aan lokaal, opkomend talent. Beginnende DJ's kunnen hier hun skills laten zien.

Tickets zijn via deze link verkrijgbaar. Meer info vind je hier.

Gevaarlijke xtc-pillen gevonden op Extrema

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:26- Foto:

Photo by leyre del rio on Unsplash

Feestgangers die dit weekend uit hun plaat willen gaan op Extrema Outdoor, worden gewaarschuwd door de festivalorganisatie en politie. Er zijn gevaarlijke xtc-pillen aangetroffen op het festivalterrein.

Het gaat om de Matrix-pil met een zeer hoge dosis MDMA. Hetzelfde geldt volgens HLN voor de ‘adelaar’-pil, waar een hakenkruis op staat afgebeeld. Via led-schermen op het festivalterrein van Extrema wordt gewaarschuwd voor de drugs.

Festivalgangers die van plan zijn drugs te gebruiken op het evenement, dat dit hele weekend plaatsvindt aan De Plas in Kelchterhoef, kunnen hun verdovende middelen laten testen bij een speciaal lab dat op het terrein aanwezig is.

Ontdek meer