Ben & Jerry's komt met nieuwe vegan-smaak

Karen Luiken-29 september 2021 om 12:23

De zomer is voorbij en dat betekent dat je sixpack (ahum) weer bedekt mag worden met een wintervachtje. Een doel dat niet moeilijk te bereiken is, maar waar Ben & Jerry’s maar al te graag een steentje aan bijdraagt. Het ijsmerk komt met een nieuwe vegan-smaak.

Naast de originele smaken van Ben & Jerry’s staat de diepvries van de gemiddelde supermarkt tegenwoordig ook vol met varianten die vegan zijn of minder calorieën bevatten. Zo af en toe komt er een nieuwe bak bij. En dat is nu dus ook het geval.

De smaak in kwestie is de Non-Diary Salted Caramel Brownie, een variant die zowel zoet als zout bevat. Het ijs is volledig vegan, smaakt naar karamel en is gemaakt op amandelbasis. In de traktatie kom je allerlei heerlijke verrassingen tegen, zoals swirls van gezouten karamel en kleine stukjes brownie.

Yummm, laat die extra kilootjes maar komen!

Doritos krijgt twee nieuwe smaken met ketchup en mosterd

Karen Luiken-15 augustus 2022 om 07:09

Doritos viert het einde van de zomer op de best mogelijke manier: met het lanceren van twee gloednieuwe chipsvarianten. De één smaakt naar ketchup, de ander naar mosterd.

De Doritos Ketchup maakt zijn debuut momenteel in de Verenigde Staten en bevat een pittige en lichtzoete smaak. De Doritos Spicy Mustard smaakt naar een vleugje mosterd, gecombineerd met de klassieke pittige smaak van Doritos.

De nieuwe smaken worden momenteel in Amerika verkocht. Het is niet duidelijk wanneer ze oceaan over komen vliegen. Snel, hopelijk!

Domino's-pizza's weg uit Italië wegens gebrek aan klanten

Sofie Verbeeck-10 augustus 2022 om 20:53- Foto:

Photo by Alan Hardman on Unsplash

Domino's-pizza's zal binnenkort niet meer te vinden zijn in Italië. De reden? Ze hebben niet genoeg klanten. Dat lijkt raar voor een land waar pizza zo populair is, maar de Italianen zullen niet zo'n fan zijn van het concept om speciale toppings op je pizza te doen.

De Amerikaanse keten Domino's-pizza's blijkt dan toch niet zo populair te zijn in het land van de pizza en pasta. Domino's-pizza's bestond nog maar 7 jaar in Italië. Met hun concept om speciale toppings op pizza's te doen, wilden ze zich onderscheiden van de typische pizza's. Dat idee heeft dus niet gewerkt want de Italianen lusten ze niet.

Ook met de coronapandemie kregen ze het moeilijk doordat er meer restaurants ook kozen voor aan huis leveringen. Domino's-pizza's kreeg heel wat schulden en dus hebben ze nu beslist om weg uit Italië te trekken.

Ontdek meer