Netflix verrast 'Bridgerton'-fans met nieuwe beelden

Karen Luiken-29 september 2021 om 03:58

Werden fans een paar dagen geleden al getrakteerd op een trailer van ‘Bridgerton’, is het nu hoog tijd voor een nieuwe verrassing. Netflix heeft de allereerste foto’s van het komende seizoen gedeeld. Zonder Regé-Jean Page helaas, maar dat mag de pret niet drukken.

Net als de boeken waarop de serie is gebaseerd, richt ‘Bridgerton’ zich in ieder seizoen op een andere broer of zus uit de familie. Daphne, die in het eerste seizoen aan de beurt was, geeft het stokje nu over aan Anthony. Hij gaat in de nieuwe afleveringen op zoek naar liefde. ‘Sex Education’-ster Simone Ashley kruipt in de huid van Kate, een love interest van Anthony.

Het tweede seizoen van ‘Bridgerton’ ging in het voorjaar van 2021 in productie, maar de opnames werden in juli stopgezet wegens een corona-uitbraak op de set. In augustus werden de opnames hervat. Hoewel er nog geen premièredatum is, worden de afleveringen eind 2021 of begin 2022 verwacht.

1
2
3

Vijfde seizoen 'Cobra Kai' heeft een trailer

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:33

Goed nieuws voor fans van ‘Cobra Kai’. Nog geen week nadat Netflix de eerste beelden van het vijfde seizoen deelde, wordt er nu een gloednieuwe trailer gedropt. En wij hebben de beelden!

Het nieuwe seizoen is vanaf 9 september te zien bij Netflix. Vanaf dan komen we er eindelijk achter hoe de gebeurtenissen uit het vierde seizoen verdergaan. Zo gaan Johnny en Robby na de schokkende resultaten uit het All Valley-karatetoernooi op zoek naar Miguel, die de bus richting Mexico heeft genomen. En moet Daniel LaRusso ondertussen een oude vriend om hulp vragen.

Veel oude gezichten keren terug in het vijfde seizoen, maar er zal ook ruimte zijn voor nieuwe castleden.

'Look Both Ways' met Lili Reinhart vanaf morgen te zien

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 05:01

Netflix zet woensdag ‘Look Both Ways’ online, een romantische comedy met ‘Riverdale’-ster Lili Reinhart in de hoofdrol.

De film gaat over Natalie, wiens leven uiteenspat na een wild avontuurtje met een vriend. Vanaf het moment dat ze een zwangerschapstest doet, splitst de werkelijkheid zich op in tweeën. Aan de ene kant zien we hoe Natalies leven eruitziet als de zwangerschapstest postief blijkt, in het andere verhaal is de test negatief en vertrekt ze naar Los Angeles voor haar werk.

Naast Lili Reinhart spelen ook Danny Ramirez en David Corenswet een rol in 'Look Both Ways'. Bekijk hier alvast de trailer:

Ontdek meer