Gaat de 'Zuck vs Musk fight' effectief door?

Simon Smetryns-09 augustus 2023 om 09:33

Mark Zuckerberg maakt zich zorgen dat Elon Musk niet meer geïnteresseerd is in hun voorgenomen gevecht. Oorspronkelijk wilde Elon met Mark vechten in een kooi, een idee dat Mark en zelfs Andrew Tate steunden.

Hoewel het leek alsof het bij praatjes zou blijven, blijft Mark enthousiast over het gevecht en is nu bezorgd dat Elon wil afzien van de uitdaging. Mark heeft een datum voorgesteld, maar wacht nog op een reactie van Elon. Na wat heen en weer getweet/gepost/gethreat, was er overeenstemming dat het gevecht later dit jaar zou plaatsvinden, maar de exacte datum is nog onbekend.

Beide mannen trainen intensief ter voorbereiding op het gevecht. Mark heeft al aangegeven klaar te zijn, maar Elon lijkt aarzeling te tonen. Op Marks nieuwe social media-platform Threads onthulde hij dat hij 26 augustus voorstelde als datum. Hij bouwde zelfs een speciale arena in zijn achtertuin, tot ongenoegen van zijn vrouw Priscilla Chan, die twee jaar aan dat gazon had gewerkt. Ondertussen heeft Elon bijna dertien kilo verloren door omstreden methoden zoals Ozempic en vasten.

Als het gevecht zal doorgaan zal het ook live te volgen zijn op X (het vroegere Twitter) en waarschijnlijk ook via Threats.

Zien: het nieuwste seizoen 'Tagmansion' op Streamz

Chelsy Vanlerberghe-11 april 2024 om 07:44

Zon, zee en zuipen. Tagmansion is back, baby! Het volledige seizoen is nu te zien op streamz.

In het zesde seizoen trekken acht nieuwe ‘Tagmansion’-gezichten naar The Island Festival in Kroatië. Goed weer, knappe singles en chachi feestjes vormen de ingrediënten voor een onvergetelijke reis. Bij aankomst van onze feestvierders stijgen de temperaturen meteen, en dit seizoen wordt heter dan ooit!

Binge ‘Tagmansion’ seizoen 6, nu volledig op Streamz en later ook op YouTube!

Wonen in een echte Disney-wereld? Het kan binnenkort!

Karen Luiken-09 april 2024 om 12:25

Diehard fan van Disney? Let dan even goed op. Vanaf nu heb je een doel om voor te sparen. Disney is bezig met het bouwen van een gemeenschap met 2.000 huizen in een Californische woestijnstad genaamd Rancho Mirage.

Het paradijs gaat Cotino heten en biedt superfans een plek waar ze hun stoutste dromen waar kunnen maken. Disney omschrijft het volgens The Guardian als een unieke kans om in een Disney-film te leven ‘waar alles om jou draait’.

Cotino krijgt een clubhuis dat geïnspireerd is op het futuristische huis uit ‘Incredibles 2’, waar buren elkaar kunnen ontmoeten voor diners, familiedagen, kunstlessen en allerlei andere activiteiten. Daaromheen worden 2.000 huizen gebouwd die voor niet minder dan een miljoen dollar verkocht worden. Verder komen er ook een stadscentrum, straatmarkt en een prachtig Avatar-blauw meer.

Huis kopen in Cotino? Dan zal je dus diep in je buidel moeten tasten. Het goedkoopste huis – een eengezinswoning – kost meer dan een miljoen dollar en daarbovenop betaal je ook nog eens 20.000 dollar per persoon voor een lidmaatschap bij Cotino’s buurtclub en 10.000 euro voor andere kosten.

Ontdek meer