Vlaamse YouTubers Ryan & Robbe overnachten in hoogste kerktoren van het land

Simon Smetryns-09 augustus 2023 om 09:17

Vlaamse YouTubers Ryan en Robbe hebben opnieuw de aandacht getrokken door de nacht door te brengen in de hoogste kerktoren van België.

Het duo ging dit keer de uitdaging aan om het hooggelegen terrein van een kerktoren te verkennen. Terwijl ze eerder de nacht door brachten in een IKEA-filiaal, leek dit avontuur hun grenzen nog verder te verleggen.

Het duo begon hun gewaagde onderneming tijdens openingsuren, waarbij ze hun weg naar de top baanden. Eenmaal bovenaan brachten ze de nacht door onder de gigantische torenklok, genietend van een heerlijke maaltijd terwijl de stad beneden hen tot rust kwam.

Het is niet de eerste keer dat Ryan en Robbe de grenzen opzoeken voor hun content. In een eerdere video brachten ze een nacht door in een IKEA-filiaal. IKEA reageerde op hun overnachting door de jongens hoofdkussens en een briefje te sturen. Die video vind je hier.

Schrijf je in voor het derde seizoen van 'LoveMe'!

Joyce Vander Auwera-22 september 2023 om 16:00

Ben jij de perfect match van Ellen? Ontdek het snel...

Win het hart van Ellen, die eerder al te zien was in 'Ex On The Beach: Double Dutch' en 'Shot In The Dark'! Ben jij een sportieve grappenmaker met een loyale en eerlijke ziel? Heb je zin in het leven, ben je speels maar toch toekomstgericht en een tikkeltje avontuurlijk? Dan ben jij degene die we zoeken! 💘 Samen met Streamz gaan we op zoek naar de grote liefde van Ellen in seizoen 3 van 'LoveMe'.

Waarom nog wachten? Schrijf je nu in voor een betoverend liefdesavontuur en wie weet verover jij Ellen haar hartje... Hopelijk tot snel! ❤️

IShowSpeed gaat viraal na per ongeluk tonen van geslachtsdeel tijdens stream

Nico De Greef-17 augustus 2023 om 21:03

De Amerikaanse YouTuber en streamer IShowSpeed (echte naam Darren Watkins Jr) beëindigde abrupt zijn livestream deze week nadat hij onbedoeld zijn geslachtsdeel blootstelde aan duizenden kijkers.

Het incident in kwestie gebeurde eerder deze week tijdens een livestream waarbij IShowSpeed een horrorspel genaamd Five Nights at Freddy's aan het spelen was. Zoals kijkers wel vaker gewoon zijn van de streamer, schreeuwt en beweegt hij vaak wild in zijn video's, maar ditmaal kregen kijkers meer waard voor hun geld dan ze ooit hadden kunnen dromen.

Na een jumpscare-moment in het spel begon IShowSpeed wild op en neer te springen, maar had hij niet door dat zijn broek niet helemaal goed dicht zat (je kunt waarschijnlijk al raden waar dit heen gaat...) Als gevolg was zijn geslachtsdeel ook heel even te zien tijdens de stream.

In een clip van het incident, dat momenteel samen met de hashtag #IShowMeat viraal gaat op het wereldwijde web, is te zien hoe de streamer onmiddellijk na het ongelukkige voorval de woorden "Oh my god..." zegt en in paniek rondkijkt voordat hij uiteindelijk de livestream abrupt beëindigt.

Het internet liet deze kans natuurlijk niet liggen en al snel stroomden ook de memes binnen. Een greep uit de memerij:

Ontdek meer