Vlaamse YouTubers Ryan & Robbe overnachten in hoogste kerktoren van het land

Simon Smetryns-09 augustus 2023 om 09:17

Vlaamse YouTubers Ryan en Robbe hebben opnieuw de aandacht getrokken door de nacht door te brengen in de hoogste kerktoren van België.

Het duo ging dit keer de uitdaging aan om het hooggelegen terrein van een kerktoren te verkennen. Terwijl ze eerder de nacht door brachten in een IKEA-filiaal, leek dit avontuur hun grenzen nog verder te verleggen.

Het duo begon hun gewaagde onderneming tijdens openingsuren, waarbij ze hun weg naar de top baanden. Eenmaal bovenaan brachten ze de nacht door onder de gigantische torenklok, genietend van een heerlijke maaltijd terwijl de stad beneden hen tot rust kwam.

Het is niet de eerste keer dat Ryan en Robbe de grenzen opzoeken voor hun content. In een eerdere video brachten ze een nacht door in een IKEA-filiaal. IKEA reageerde op hun overnachting door de jongens hoofdkussens en een briefje te sturen. Die video vind je hier.

YouTuber Gio onthult geslacht baby

Karen Luiken-13 juli 2024 om 08:29

YouTuber Gio en zijn vriendin Lynn hebben het geslacht van hun kindje bekendgemaakt. Uit een filmpje op social media blijkt dat het koppel een zoontje verwacht.

Gio en Lynn kochten voor de gender reveal een witte taart met daarin een blauwe of roze vulling. De kleur die uit de traktatie zou verschijnen, zou onthullen of ze een jongen of meisje zouden krijgen. En ja, je raadt het al: de taart was blauw vanbinnen. Ze krijgen een jongetje!

De lovebirds maakten vorige maand bekend dat ze samen een kindje verwachten. Dat deden ze met een foto op Instagram waar de twee samen op te zien zijn. Terwijl Gio de babybuik van Lynn vasthoudt, heeft zij een echofoto in haar hand.

VIDEO: Hoe ga je versieren deze zomer?

Chelsy Vanlerberghe-25 juni 2024 om 14:06

We trokken met Kobe naar Relief x TAGMAG in Oudenaarde. Hoe ga je versieren deze zomer? En zijn we gemaakt om gans ons leven bij één partner te blijven?

Ontdek meer