Vlaamse YouTubers Ryan & Robbe overnachten in hoogste kerktoren van het land

Simon Smetryns-09 augustus 2023 om 09:17

Vlaamse YouTubers Ryan en Robbe hebben opnieuw de aandacht getrokken door de nacht door te brengen in de hoogste kerktoren van België.

Het duo ging dit keer de uitdaging aan om het hooggelegen terrein van een kerktoren te verkennen. Terwijl ze eerder de nacht door brachten in een IKEA-filiaal, leek dit avontuur hun grenzen nog verder te verleggen.

Het duo begon hun gewaagde onderneming tijdens openingsuren, waarbij ze hun weg naar de top baanden. Eenmaal bovenaan brachten ze de nacht door onder de gigantische torenklok, genietend van een heerlijke maaltijd terwijl de stad beneden hen tot rust kwam.

Het is niet de eerste keer dat Ryan en Robbe de grenzen opzoeken voor hun content. In een eerdere video brachten ze een nacht door in een IKEA-filiaal. IKEA reageerde op hun overnachting door de jongens hoofdkussens en een briefje te sturen. Die video vind je hier.

Deze straf krijgt YouTuber Acid voor zijn Reuzegom-video

Simon Smetryns-22 februari 2024 om 08:53

YouTuber Acid, ook bekend als Nathan Vandergunst (24), heeft van de correctionele rechtbank in Brugge een straf gekregen voor het onthullen van namen van Reuzegommers in een video. Hij moet een boete van 800 euro betalen en een schadevergoeding van 20.000 euro, samen met drie maanden celstraf met uitstel.

In de video noemde hij twee leden bij naam die niet betrokken waren bij de studentendoop die Sanda Dia fataal werd, zij stonden ook niet terecht. Vandergunst noemde ook het restaurant van de ouders van een van hen. Daarop werd die zaak overspoeld met negatieve reacties en valse reservaties. De ouders van een van de genoemde personen hadden Vandergunst voor de rechter gedaagd en eisten een schadevergoeding van 200.000 euro.

YouTuber Dee van der Zeeuw ten huwelijk gevraagd

Karen Luiken-16 februari 2024 om 15:55

Grote ontwikkelingen zijn gaande in het leven van Dee van der Zeeuw. Nadat de YouTuber een paar weken geleden bekendmaakte zwanger te zijn van haar tweede kindje met haar vriend Lars Gerbrands, blijkt nu dat er nóg meer moois op de planning staat. De lovebirds gaan trouwen!

Dee deelt het grote nieuws via Instagram. “Hij heeft het gevraagd”, schrijft de YouTuber bij een foto waarop te zien is hoe Lars haar in de sneeuw een aanzoek doet tijdens een tour met husky’s. “Dat ik ja ging zeggen was allang bekend.”

Dee en Lars zijn nu een paar jaar samen en verwelkomden eind 2022 hun eerste dochtertje. De tweede kleine spruit van het koppel wordt in mei verwacht.

Ontdek meer