Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Temptation Island: Love or Leave'

Karen Luiken-28 september 2021 om 06:56

Hoewel het huidige seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ nog lang niet aan een einde komt, wordt er nú al gezocht naar kandidaten voor een nieuwe reeks afleveringen. Zowel koppels als singles kunnen zich aanmelden.

We weten niet of je het nog aan zou durven na het zien van alle drama tussen Bert en Delphine, maar niet geschoten is altijd mis. Daarom wordt er nu een oproep gedaan voor stellen die twijfelen over hun relatie of vrijgezellen die op zoek zijn naar iets serieus.

Voor leken die niet weten hoe ‘Temptation Island: Love or Leave’ in elkaar steekt, leggen we het graag nog even uit. Vier koppels proberen op een zonnige locatie te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner of blijkt het gras toch groener aan de overkant?

Aanmelden kan hier.

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' vanaf september te zien

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:46

Het duurt niet lang meer voordat acht singles het ultieme liefdesexperiment aangaan in een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Als voorproefje op de reeks afleveringen, die vanaf september te zien zijn, deelt VTM nu alvast de eerste beelden.

In ‘Blind Getrouwd’ worden vijf mannen en drie vrouwen via de wetenschap gematcht aan hun ideale partner. Ze geven elkaar het jawoord zonder elkaar ooit gezien te hebben, zonder ook maar iets over elkaar te weten. Na hun trouwdag gaan ze op huwelijksreis en proberen ze erachter te komen of ze écht voor elkaar gemaakt zijn.

De deelnemers van dit seizoen zijn de 27-jarige Brecht, 28-jarige Christiaan, 29-jarige Dziubi, 29-jarige Florence, 29-jarige Jana, 35-jarige Jiri, 36-jarige Joren en 30-jarige Lien. In onderstaande teaser vang je een eerste glimp van hen op.

'Down the Road' keert deze maand terug met nieuw seizoen

Karen Luiken-16 augustus 2022 om 10:29

Dieter Coppens keert deze maand nog terug met een nieuw seizoen van ‘Down The Road’. Dit keer reist hij samen met zes jongeren en medebegeleidster Saar af naar het prachtige Thailand.

De deelnemers van dit seizoen zijn Ellen, Simon, Anne-Sophie, Bob, Isa en Ruben. Ieder met zijn eigen achtergrond, eigen verhaal en eigen grote dromen. De één met een brok reiservaring, de ander zonder.

De groep gaat tijdens de reis door Thailand allerlei dingen doen. Van knuffelen met olifanten tot springen in wilde rivieren en van klimmen op watervallen tot slapen in hangmatten. Dieter Coppens kan niet wachten tot het zover is. “Zes fantastische jongeren met een open blik op de wereld in een prachtig land. Ik prijs me een zeer gelukkig mens dat ik daarvan deel mag uitmaken.”  

Het nieuwe seizoen van ‘Down The Road’ is vanaf 29 augustus elke maandag om 20.40 uur te zien op Eén en via VRT NU.

Ontdek meer