Kandidaten gezocht voor nieuw seizoen 'Temptation Island: Love or Leave'

Karen Luiken-28 september 2021 om 06:56

Hoewel het huidige seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ nog lang niet aan een einde komt, wordt er nú al gezocht naar kandidaten voor een nieuwe reeks afleveringen. Zowel koppels als singles kunnen zich aanmelden.

We weten niet of je het nog aan zou durven na het zien van alle drama tussen Bert en Delphine, maar niet geschoten is altijd mis. Daarom wordt er nu een oproep gedaan voor stellen die twijfelen over hun relatie of vrijgezellen die op zoek zijn naar iets serieus.

Voor leken die niet weten hoe ‘Temptation Island: Love or Leave’ in elkaar steekt, leggen we het graag nog even uit. Vier koppels proberen op een zonnige locatie te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er toch iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner of blijkt het gras toch groener aan de overkant?

Aanmelden kan hier.

Temptations Bert emotioneel over zijn pomeriaantje Fiona

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:16

Het zit Bert allemaal niet mee. Zijn relatie met Delphine is over en hoewel dat hem - zo lijkt het - niet erg zwaar valt, wordt hij toch verdrietig als hij over de toekomst nadenkt. Hij beseft dat zijn pomeriaantje Fiona bij Delphine zal blijven en dat maakt hem emotioneel. "Ik kan er niet alleen voor zorgen."

Bert doet schokkende onthulling in 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:12

Bert zit vol met verrassingen. Hij heeft menig kijker én deelnemer van 'Temptation Island' al meerdere keren geshockeerd met zijn woorden of daden. In de aflevering van vanavond zal dat niet anders zijn. Tijdens een gesprek met verleidster Chelsy biecht hij iets op. "Grote kans dat er thuis iemand op mij zit te wachten."

Ontdek meer