Startdatum derde seizoen 'Undercover' bekend

Karen Luiken-27 september 2021 om 11:30

De eerste trailer van het langverwachte derde seizoen van ‘Undercover’ is hier. Eén deelde de beelden vandaag en vertelde daar ook meteen bij dat de nieuwe afleveringen vanaf 21 november elke zondag te zien zullen zijn.

Wat niemand voor mogelijk acht, gebeurt in het derde seizoen dan toch. De gezworen vijanden Bob en Ferry moeten samenwerken om een Turks xtc-netwerk op te rollen. Bob is na de gebeurtenissen van het vorige seizoen ontslagen bij de politie en heeft een rechtszaak en mogelijke gevangenisstraf boven zijn hoofd hangen. Maar wanneer een jonge undercoveragent wordt vermoord en de politie beseft dat er een mol in hun midden zit, krijgt Bob een voorstel: hij kan zijn rechtszaak doen verdwijnen als hij opnieuw undercover gaat en in de Turkse xtc-bende de verrader kan ontmaskeren.

Ferry komt rond dezelfde tijd vrij en wil zijn plek als xtc-koning terugwinnen. Dat lijkt echter makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien een Turkse bende zijn rol heeft overgenomen. Hij zal moeten samenwerken met Bob om zijn doel te kunnen bereiken. En daar heeft hij nou niet bepaald zin in...

In het derde seizoen van 'Undercover' spelen naast Tom Waes en Frank Lammers ook Elise Schaap, Jeroen Van der Ven, Celest Henri Cornelis, Ruth Becquart, Wouter Hendrickx, Sarah Janneh, Yannick van de Velde, Nazmiye Oral, Murat Seven, Gökhan Girginol, Gökhan Kizilbuga, Selin van de Vondel en Mikael Yilmaz een rol.

De serie is vanaf 21 november elke zondag te zien op Eén, VRT NU en Netflix.

Aylin in pure paniek in nieuwe aflevering 'Temptation Island'

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 07:42

Aylin heeft alles behalve een zorgeloze vakantie tijdens de opnames van ‘Temptation Island’. De brunette strest zich kapot als het om haar vriend Efrain gaat. Zeker als haar fotolijstje geluid maakt, begint ze compleet flippen. Er móét iets gebeurd zijn in de andere villa. “Alsjeblieft, help.”

Zien: Nico komt tot inkeer tijdens kampuur 'Temptation Island'

Karen Luiken-16 oktober 2021 om 07:37

De bom die Nico met een bom heeft gedropt bij zijn vriendin, komt hard aan. Donna is woest over het feit dat hij met een ander meisje naar bed is geweest en wil niets meer van hem weten. Tijdens een nieuw kampvuur in 'Temptation Island' komt Nico erachter dat ze zich vies voelt, keihard gekwetst is en dat hun relatie over is. Hij beseft zich nu nóg meer wat hij fout heeft gedaan. “Ik ben zo dom geweest.”

Ontdek meer