‘Big Brother’ zoekt kandidaten voor nieuw seizoen

Karen Luiken-01 augustus 2023 om 16:33

Op zoek naar een nieuw avontuur? Altijd al in de spotlights willen staan? En vind jij het heerlijk als je dag in dag uit wordt gefilmd door tientallen camera’s? Pak dan nu je kans. ‘Big Brother’ krijgt een nieuw seizoen en is op zoek naar kandidaten.

Over een paar maanden is het weer zover: ‘Big Brother’ opent de deuren van zijn villa om een nieuwe groep kandidaten te ontvangen. Allemaal strijden ze om de titel die Jill, Salar en Bart in de afgelopen drie jaar al wisten te veroveren. Ook dit jaar worden de deelnemers weer maximaal 100 dagen in een huis gezet. En ook dit jaar zullen er weer allerlei opdrachten uitgevoerd moeten worden.

Wanneer het nieuwe seizoen precies verschijnt, is niet bekend. Maar je kunt je in ieder geval vast aanmelden. "Opnieuw gaat ‘Big Brother’ zijn bewoners het ultieme psychologische experiment aan. Wie durft het meest van zichzelf te laten zien en speelt het spel slim genoeg om de winnaar te worden?", zo klinkt het in een oproep.

Opgeven is vanaf nu mogelijk via deze link.

Nieuwe realityshow 'Fboy Island' wordt je volgende guilty pleasure

Karen Luiken-28 mei 2024 om 13:46

Realityprogramma’s zijn er nooit genoeg en dat weet ook Streamz. De streamingsdienst lanceert deze zomer een nieuw pareltje genaamd ‘Fboy Island’.

In ‘Fboy Island’ gaan drie vrouwen op zoek naar de ware liefde. Ze hebben niet de beste date-ervaringen, maar weten daardoor wel welke mannen fuckboys zijn en welke niet. Althans, dat is de bedoeling. Weten zij van alle deelnemende mannen de nice guys – die oprecht op zoek zijn naar ware liefde – te onderscheiden van de fboys die enkel uit zijn op de geldprijs?

Wat dit programma zo uniek maakt, is dat noch de deelnemers noch de kijkers weten wie de nice guys en wie de fboys zijn. De kijker gaat dus elke aflevering samen met de kandidaten op zoek naar de fboys.

Het programma wordt gepresenteerd door Jani Kazaltzis en Gwen van Poorten. Een definitieve releasedatum is er nog niet, maar je kunt ‘Fboy Island’ ergens deze zomer op Streamz en Prime Video verwachten.

Op deze dag is de seizoensfinale van 'Thuis' te zien

Karen Luiken-24 mei 2024 om 12:18

Het is natuurlijk hartstikke leuk dat de zomer (en daarmee de vakantie) nadert, maar dat betekent ook dat we het straks een tijdje zonder ‘Thuis’ moeten doen. Op donderdag 13 juni, iets eerder dan verwacht vanwege het EK voetbal, komt de seizoensfinale op de buis. Daarna zullen we een paar weken geduld moeten hebben voor een nieuwe aflevering.

Met alle spannende verhaallijnen die momenteel lopen, voel je de seizoensfinale al een klein beetje aankomen. Begin deze week belandde madame Marianne in het ziekenhuis, niet veel later werd ze opgeschrikt door een varkenskop op haar eigen oprit. Zouden de bedreigingen aan Robin gericht zijn, nu hij niet langer als loopjongen voor drugsdealer Gregory wil werken, of is er iets anders aan de hand? Ondertussen probeert Lowie af te kicken en doet zijn nonkel Frank er alles aan om hem van de drugs af te helpen. Gaat het hen lukken, of moet Lowie nog dieper vallen voor hij licht aan het einde van de tunnel ziet?

Je kunt nog drie weken genieten van 'Thuis', daarna is gaat de zomerpauze in.

Ontdek meer