‘Big Brother’ zoekt kandidaten voor nieuw seizoen

Karen Luiken-01 augustus 2023 om 16:33

Op zoek naar een nieuw avontuur? Altijd al in de spotlights willen staan? En vind jij het heerlijk als je dag in dag uit wordt gefilmd door tientallen camera’s? Pak dan nu je kans. ‘Big Brother’ krijgt een nieuw seizoen en is op zoek naar kandidaten.

Over een paar maanden is het weer zover: ‘Big Brother’ opent de deuren van zijn villa om een nieuwe groep kandidaten te ontvangen. Allemaal strijden ze om de titel die Jill, Salar en Bart in de afgelopen drie jaar al wisten te veroveren. Ook dit jaar worden de deelnemers weer maximaal 100 dagen in een huis gezet. En ook dit jaar zullen er weer allerlei opdrachten uitgevoerd moeten worden.

Wanneer het nieuwe seizoen precies verschijnt, is niet bekend. Maar je kunt je in ieder geval vast aanmelden. "Opnieuw gaat ‘Big Brother’ zijn bewoners het ultieme psychologische experiment aan. Wie durft het meest van zichzelf te laten zien en speelt het spel slim genoeg om de winnaar te worden?", zo klinkt het in een oproep.

Opgeven is vanaf nu mogelijk via deze link.

'Big Brother'-deelneemster Ashley in tranen

Karen Luiken-20 februari 2024 om 15:37

Ondanks de vele nominaties die ze tot nu toe heeft doorstaan en de blijdschap die ze daardoor voelt, gaat het niet altijd goed met Ashley uit het ‘Big Brother’-huis. De blondine mist haar gezin enorm, wat haar diep raakt. In een nieuwe sneak preview praat ze openlijk over de zware tijd en hoe moeilijk ze het vindt dat ze de stem van haar kinderen niet meer herkent. "Ik herinner me nog wel wat ze zeggen, maar hoe ze klinken, kan ik me niet meer voorstellen."

Met dit lied gaat België naar het Eurovisiesongfestival

Karen Luiken-20 februari 2024 om 09:10

Het is bekend met welk liedje België het songfestival moet veroveren. Mustii treedt tijdens het liedjesfestijn op met het nummer ‘Before The Party’s Over’.

Het nummer is gemaakt met Pierre Dumoulin en Ben Leclercq en is volgens Mustii een ode aan het leven. “Ik wilde dat dit nummer een optimistische, euforische uitbarsting van energie zou zijn”, aldus de zanger in een persbericht. “In het nummer trek ik een metafoor tussen een lange avond feesten (met zijn hoogte- en dieptepunten, zijn ups en downs) en het leven. Voor de val, voor het allemaal voorbij is, moet je het leven ten volle leven.”

Het songfestival begint op dinsdag 7 mei met de eerste halve finale. Mustii treedt op tijdens de tweede halve finale op donderdag 9 mei. Op zaterdag 11 mei vindt de finale plaats.

Ontdek meer