YouTuber Acid bracht nacht door in cel na binnendringen Tomorrowland

Nico De Greef-01 augustus 2023 om 08:00

De 23-jarige Nathan Vergunst, beter bekend als YouTuber Acid, heeft een nacht doorgebracht in de cel. Dat heeft de festivalorganisatie van Tomorrowland bevestigd. Afgelopen weekend brak Acid voor zijn nieuwste video-stunt in op de reeds uitverkochte festivalweide van Tomorrowland nadat hij een van de felbegeerde vrijkaarten voor influencers was misgelopen.

Op maandag verscheen de bewuste video van 'de inbraak' op het YouTube-kanaal van Acid waarin te zien is hoe de Vlaamse influencer door velden vol met brandnetels en prikkeldraad kroop om binnen te geraken op het festival. Dat lukte uiteindelijk ook, maar dat hij kort erna door de security gevat zou worden, stond waarschijnlijk niet op zijn planning.

Debby Wilmsen, perswoordvoerder van Tomorrowland, heeft inmiddels gereageerd op de beelden. “Acid werd wel degelijk opgepakt en heeft samen met zijn vriendin een nachtje in de cel doorgebracht. Hij heeft die vriendin trouwens achtergelaten op de EHBO-post, want zij was in de struiken gevallen en achter de hekken blijven hangen. Zijn vriendin kreeg er de eerste zorgen toegediend en daarna dus ook een overnachting, weliswaar in de cel. Acid mag zijn identiteitskaart nog komen ophalen bij de gevonden voorwerpen, net als zijn schoenen."

Dat 'kleine' detail was hij blijkbaar in zijn video vergeten te vermelden. “Het is jammer dat deze feiten zijn clip niet hebben gehaald”, voegt Wilmsen nog toe. “Al ben ik er zeker van dat zijn volgers die unieke content ongetwijfeld wel weten te appreciëren.”

"De security van Tomorrowland is tight", aldus de YouTuber.

Het nieuw seizoen van 'Shot In The Dark' komt eraan!

Chelsy Vanlerberghe-28 mei 2024 om 09:59

Yessss, het is bijna zo ver: het tweede seizoen van 'Shot In The Dark'! Vanaf 30 mei zie je op Streamz hoe de TAGMAG Insiders studenten opnieuw aan de ultieme blind date helpen. De geblinddoekte singles worden losgelaten in een club om zich een weg te praten, ruiken en voelen naar hun perfecte match. Wordt het ware liefde of een onmogelijke opdracht?

TAGMAG Insiders Jaël Ost, Clementine Caron, Martijn Spaepen en Kobe Peeters bezoeken studentensteden Gent en Leuven en spelen er wing(wo)man voor de studenten die ze tegenkomen in het uitgaansleven. Elke afleveringen helpen ze twee of drie studenten aan een blind date en dat mag je vrij letterlijk nemen. De studenten worden geblinddoekt en gaan zo in een club samen met hun wing(wo)man op zoek naar iemand waar ze de rest van de avond mee willen daten. Geblinddoekt kiezen ze twee mensen uit, die ze beter leren kennen.

Het tweede seizoen is vanaf 30 mei op Streamz te zien en later op het YouTubekanaal van TAGMAG.

Wereldberoemde memehond Kabosu overleden

Karen Luiken-24 mei 2024 om 13:31

Kabosu, een shiba inu die wereldberoemd werd door een reeks internetmemes, is overleden. Zijn baasje meldt dat hij achttien jaar is geworden.

De hond werd in 2013 plotseling razend populair nadat een foto van zijn schattige, zijdelingse blik viraal ging op Tumblr en allerlei andere chatrooms. Later werd de harige viervoeter omgedoopt tot ‘doge’ en werd zijn beroemde kop zelfs het gezicht van een cryptocurrency.

De eigenaar van Kabosu, Atsuko Sato, maakt via haar blog bekend dat het arme beestje op 18-jarige leeftijd is overleden. “Ze is stilletjes overleden terwijl ik haar aaide”, aldus de vrouw. “Ik denk dat ze de gelukkigste hond ter wereld was. En ik was de gelukkigste eigenaar.”

Ontdek meer