Je kunt levenslang gratis broodjes winnen als je je naam verandert in 'Subway'

Karen Luiken-31 juli 2023 om 06:33

Je hele leven lang gratis Subway-broodjes eten? Mensen in de Verenigde Staten maken er kans op als ze bereid zijn iets drastisch te veranderen. De faskoodketen zal een fan rijkelijk belonen als deze zijn naam officieel in ‘Subway’ wijzigt.

Elke volwassene in de Verenigde Staten kan tussen 1 en 4 augustus deelnemen via de website SubwayNameChange.com. Het enige wat de winnende deelnemer hoeft te doen als deze willekeurig door Subway wordt geselecteerd, is het veranderen van zijn naam. Daar hoeft verder niks voor te betaald te worden; Subway vergoedt alle juridische en andere kosten voor de naamswijziging.

Als de voornaam van de winnaar eenmaal legaal en officieel als Subway is vastgelegd, verdient deze superfan een bedrag van 50.000 dollar dat besteed kan worden aan sandwiches van Subway. Als je het een beetje slim aanpakt, kun je daar de rest van je leven van genieten.

Win exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty op kot

Joyce Vander Auwera-12 februari 2024 om 16:30- Foto:

Mirco Buyls

Hey party animals! De exclusieve TAGMAG & Poliakov preparty is helemaal terug van weggeweest. Ook dit jaar toveren we jouw kot om tot de ultieme preparty cave: we komen langs met dj, licht, geluid én uiteraard met lekkere Poliakov Vodka cocktails.

Altijd al een epische preparty willen organiseren met alles erop en eraan? Waar jij en je vrienden nog weken over nababbelen? Good news want we hosten samen met Insiders Clémentine Caron en Kobe Peeters twee exclusieve preparties bij jou thuis of op kot.

De troostprijs is dit jaar net zo cool: 20 flessen Poliakov Premium Vodka voor die extra kick op jouw eigen preparties.

Vul onderstaand wedstrijdformulier in, deel je Instagram of TikTok handle en wie weet staat Clémentine of Kobe binnenkort aan jouw deur. De winnaars van de preparties (donderdag 22/02 en dinsdag 27/02) worden door TAGMAG persoonlijk op de hoogte gebracht.

Snel zijn is de boodschap, want op 23/02 om 17u sluiten we de boel af. Let's get this party started! 🚀

Jongen (13) speelt als eerste persoon ooit Tetris uit

Karen Luiken-06 januari 2024 om 08:52

Zo’n 34 jaar na de release van Tetris heeft eindelijk iemand het voor elkaar gekregen om het spelletje uit te spelen. Het gaat om de 13-jarige Willis Gibson uit de Amerikaanse staat Oklahoma, die na 157 levels zorgde voor een ‘crash’ in de game.

Tetris is een spel zonder officieel einde. Het stopt niet na een bepaald aantal levels, maar loopt vast als er niet verder gespeeld kan worden. De 13-jarige Willis Gibson kreeg dat na 38 minuten en 157 levels voor elkaar.

Het jongetje was elf jaar oud toen hij met Tetris begon. In oktober werd hij al eens derde tijdens een wedstrijd. Zijn doel was om het spel te laten crashen en dat is mijn zijn recente prestatie dus gelukt.

Ontdek meer