Zo warm mag een iPhone maximaal worden

Karen Luiken-20 juli 2021 om 08:07

​Het is zomer, de zon laat zich regelmatig zien en de temperaturen stijgen. Hartstikke leuk voor ons, iets minder leuk voor onze iPhones. Want die kunnen extreme hitte helemaal niet aan. Enig idee hoe warm je toestel mag worden? Na het lezen van dit bericht wel.

Iedereen die ooit in de loeihete zon heeft gezeten, is weleens opgeschrikt door een waarschuwende melding van Apple. ‘De iPhone moet afkoelen voor je hem kunt gebruiken’, zo klinkt het dan. Voor veel van ons een herkenbaar bericht, maar hoe voorkom je het?

Apple schrijft online dat iOS-apparaten het beste gebruikt kunnen worden in omgevingstemperaturen tussen de 0 en 35 graden. Is het kouder of warmer, dan kan een iPhone zich vreemd gaan gedragen. Ook gaat de batterij dan minder lang mee. Extreem warme temperaturen kunnen de levensduur van de batterij zelfs permanent verkorten. Laat je toestel dus vooral niet in de felle zon of in je auto liggen.

(​Photo by Vựa Táo on Unsplash)

Bewezen: harde niezers zijn gezelliger!

Dieter Blarinckx-26 september 2021 om 07:53

We hebben allemaal wel iemand in de familie of vriendengroep die je van mijlenver hoort niezen. Of wie weet ben jij zélf wel de luidste niezer van de vriendengroep, maar dan hebben we leuk nieuws voor je!

Wetenschappelijk onderzoek, geleid door de Amerikaanse neuroloog Alan Hirsch, heeft namelijk aangetoond dat mensen die luid niezen, vaak gezelliger zijn en meer extravert zijn. Het niezen is dus ook echt een deel van je persoonlijkheid! Daarnaast zouden harde niezers ook wat uitbundiger en luidruchtiger zijn dan de ‘gewone’ niezer!

Gezondheid!

IKEA lanceert gamingcollectie

Dieter Blarinckx-22 september 2021 om 06:56

Goed nieuws voor de gamers onder jullie, want de meubelgigant IKEA lanceert immers een heuse gamingcollectie! Samen met Republic of Gamers lanceerde IKEA een collectie die speciaal is ontworpen voor gamers en bestaat uit meer dan 30 designvolle, ergonomische en betaalbare meubels en accessoires. Al deze items dragen bij aan een optimale game-ervaring! Zo heb je verstelbare bureaus, flexibele en ergonomische stoelen, speciale muizen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

“Gamen is een manier om te verbinden met mensen van over de hele wereld. Voor velen is het een belangrijk onderdeel van het leven thuis en met een toenemend aantal gamers is het voor ons een logische stap om het assortiment op deze manier uit te breiden”, klinkt het bij IKEA.

De ganse collectie is vanaf oktober in de winkels en webshop van IKEA!

Ontdek meer