Kamping Kitsch Club organiseert BK Dildowerpen

Simon Smetryns-26 juli 2023 om 13:46

Kamping Kitsch Club organiseert het allereerste Belgisch Kampioenschap Dildowerpen waarbij deelnemers kans maken op prijzengeld tot 650 euro.

Het doel is simpel: gooi een dildo zo ver mogelijk. Ervaring is geen vereiste en iedereen kan meedoen. Het kampioenschap vindt plaats op zaterdag 19 augustus 2023, tussen 12u en 16.30u, op het festivalterrein Lange Munte in Kortrijk.

De deelnemers worden beoordeeld door een gerechtsdeurwaarder en aangemoedigd door bekende gasten. Er zijn prijzen voor de top drie deelnemers: 500 euro drankbudget en 150 euro shoppingbudget op Hott.be voor de eerste plaats, 250 euro drankbudget en 75 euro shoppingbudget voor de tweede plaats, en 100 euro drankbudget en 50 euro shoppingbudget voor de derde plaats.

Inschrijven voor dit BK kan via de website van Hott. Wij doen ook mee!

Heb je nog geen ticket voor Kamping Kitsch Club? Rep je dan naar de ticketshop. We zien je daar sowieso in het TAGMAG Circus!

Student Kick Off onthult line-up!

Simon Smetryns-30 augustus 2023 om 16:30- Foto:

Louis Imschoot

Op 27 september 2023, tijdens de eerste woensdag van het academiejaar, wordt de 17e editie van de Student Kick-Off gehouden op het Sint-Pietersplein. Dit ééndaagse welkomstfestival, georganiseerd door en voor studenten van Gent, staat bekend als het grootste studentenevenement van België.

De eerste headliner wordt niemand minder dan Pommelien Thijs. Haar hits 'Erop Of Eronder' en 'Ongewoon' zullen zeker luidkeels worden meegezongen. De tweede headline-act is Omdat Het Kan & Average Rob. Dit populaire duo heeft deze zomer het publiek gek gemaakt op o.a. Tomorrowland en Pukkelpop.

Naast deze headliners kunnen de Gentse studenten ook genieten van andere DJ's en artiesten, waaronder Paul Sinha, Michael Amani, Chibi Ichigo, Yung Mavu, Laura Omloop, Dave & Danny, Unregular en de twee winnaars van de Student Rock Rally: Webstek en Ventus.

Net zoals vorig jaar zal ook TAGMAG x Peterman erbij zijn, maar meer nieuws daarover volgt later.

Het belooft een fantastische start van het academiejaar te worden!

KAMPING KITSCH CLUB!

Simon Smetryns-24 augustus 2023 om 14:56

Hét gekste en geilste verkleedfeestje van het jaar is nog steeds Kamping Kitsch Club in Kortrijk. Ook dit jaar waren we erbij. Geniet mee!

Ontdek meer