WECANDANCE komt met nieuw concept: Horizon

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 15:17

Ben je klaar om te dansen op het strand, te genieten van zomerse beats en daarbij ook nog iets goeds te doen voor de community? Zet dan 8 augustus dik in je agenda, want WECANDANCE komt met een nieuw concept op het strand van Zeebrugge: Horizon.

Horizon een uniek en inclusief strandevent van WECANDANCE in samenwerking met Stad Brugge, Rotary Knokke-Oostkust en Bomboclat. Het evenement bevordert niet enkel het communitygevoel, maar ondersteunt tegelijkertijd twee goede doelen ondersteunt. Met exclusieve toegang tot een deel van het festivalterrein van WECANDANCE belooft ‘Horizon’ op 8 augustus 2024 een onvergetelijke dag te worden voor iedereen die van de zee houdt.

Speciale aandacht gaat naar twee geweldige initiatieven die deze dag nog bijzonderder maken. In de ochtend organiseert Rotary Knokke-Oostkust een andersvalidendag, waarbij mensen met een beperking een fantastische tijd aan zee kunnen beleven. Tegelijkertijd brengt het 'Terug naar Zee' project ouderen, die anders moeilijk naar de kust kunnen komen, comfortabel naar het strand zodat ook zij kunnen genieten van de frisse zeelucht en het prachtige uitzicht.

Tickets zijn te koop vanaf 7 juli voor slechts €10 via horizonzeebrugge.be. Woon je in de buurt? Check dan je post of e-mail voor een uitnodiging die je vanaf 5 juli kunt inwisselen voor gratis toegang. Maar wees er snel bij, want het aantal gratis tickets is beperkt!

De Sugababes komen naar Antwerpen!

Chelsy Vanlerberghe-22 oktober 2024 om 09:37

Markeer 22 april 2025 alvast in je agenda, want de iconische Sugababes staan dan in de Lotto Arena. Na meer dan twee decennia en een bomvolle Dance Hall op Pukkelpop afgelopen zomer, bewijzen de Sugababes dat ze nog steeds de ultieme girlband zijn.

Sugababes werden opgericht in 1998 en hebben sindsdien de popwereld veroverd met bangers als 'Overload', 'About You Now' en 'Push The Button'. De originele line-up – Mutya, Keisha en Siobhán – maakte in 2022 een comeback en sindsdien zijn ze helemaal terug van weggeweest.

Tickets zijn vanaf 25 oktober om 11u verkrijgbaar via livenation.be, met prijzen vanaf €39,90. Wil je voorrang? Mastercard-houders kunnen al een ticket kopen vanaf 23 oktober.

De Jeugd Van Tegenwoordig komt naar de Lotto Arena

Chelsy Vanlerberghe-17 oktober 2024 om 10:07

De Nederlandse band, de Jeugd Van Tegenwoordig viert zijn twintigste verjaardag, een mijlpaal die ze samen zullen vieren met hun fans. De band komt op vrijdag 14 november 2025 naar de Lotto arena in Antwerpen.

Hun carrière begon in 2005 met het debuutalbum 'Parels Voor De Zwijnen', en sindsdien hebben ze al 8 albums uitgebracht. Hierop staan nummers zoals de legendarische nummer 1-hit ‘Watsekeburt?!’, maar ook ‘Sterrenstof’, ‘Manon’ en ‘Get Spanish’.

Wi je erbij zijn? De tickets voor hun jubileumconcert zijn beschikbaar vanaf donderdag 24 oktober om 10.00 uur via djvt.nl, livenation.be en busker.be.

Ontdek meer