Op puppy's passen en daarvoor betaald krijgen? Het kan!

Karen Luiken-20 juli 2021 om 07:40

​De perfecte baan bestaat. Zeker voor hondenliefhebbers. Er is namelijk een bedrijf dat op zoek is naar iemand die de hele dag op een paar schattige puppy’s wil passen. Tegen betaling!​

Yappy.com, een online cadeauwinkel voor huisdieren, heeft een vacature uitstaan voor een nieuwe ‘chief puppy officer’. Dat is de officiële functietitel, die eigenlijk niet meer betekent dan hondenoppasser. Terwijl de medewerkers van de webwinkel aan het werk zijn, speelt de chief puppy officer met de honden van het team. En alsof dat nog niet geweldig genoeg klinkt, gaat de job gepaard met een salaris van bijna 28.000 euro.

De perfecte werknemer van Yappy.com moet aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste is het belangrijk dat je geobsedeerd bent door honden. Je moet ervaring hebben met de viervoeters en je moet volgens Ladbible een expert zijn in buik kietelen. Ook moet je de pups uitlaten, ze een veilige omgeving kunnen bieden, blij maken en vermaken. Terwijl je dat doet, voer je marktonderzoek uit door nieuwe speeltjes en traktaties uit te testen.

Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Aanmelden kan tot 31 augustus, maar je zal er wel naar Manchester voor moeten verhuizen. Dat is namelijk de plek waar het bedrijf gevestigd zit.

(Photo by Bharathi Kannan on Unsplash)

Jongen stopt USB-kabel in penis (en dat gaat gruwelijk mis)

Karen Luiken-18 september 2021 om 05:30

Benieuwd naar de lengte van je penis? Wat je ook doet om het ding op te meten, doe in ieder geval niet wat een 15-jarige jongen uit Londen deed. Hij stak een USB-kabel in zijn geslachtsdeel om erachter te komen hoe groot zijn jongeheer was. Met alle gevolgen van dien.

Het experiment van de tiener ging flink mis: de kabel kwam in de knoop en daardoor vast te zitten. Hij deed volgens Daily Mail verschillende pogingen om de kabel te verwijderden, maar dat resulteerde in een behoorlijk bloedbad tijdens het plassen. Zijn familie besloot daarom maar medische hulp in te schakelen.

De jongen is naar het ziekenhuis gebracht, maar ook daar slaagde het personeel er niet in om de kabel eruit te trekken. Zelfs niet met speciaal gereedschap. Er zat daarom niets anders op dan het slachtoffer - dat toegaf de kabel te hebben ingebracht om zijn penis op te meten - te opereren.

Na het maken van een röntgenfoto is de tiener naar de operatietafel gebracht. Daar kregen artsen het eindelijk voor elkaar de kabel uit de piemel te verwijderen. Een dag later mocht het slachtoffer weer naar huis. Hij heeft er uiteindelijk niks aan over gehouden. Alles werkt weer naar behoren.

Deze broek van ASOS heeft een ingebouwde string

Karen Luiken-16 september 2021 om 03:50

Een verontrustende trend uit de jaren ’90 lijkt een comeback te maken. Ken je de broeken nog die zo laag zaten dat je string er ver (maar echt heel ver) bovenuit kwam? Nou, die komen – als het aan Asos ligt – weer vrolijk terug op de fashionmarkt.

De webshop verkoopt een broek die gepaard gaat met een string. Dat heeft z’n voordelen en z’n nadelen. Aan de ene kant betekent het dat je geen los ondergoed hoeft te kopen. Aan de andere kant moet je je ook bedenken dat als je het kledingstuk in huis haalt, je zéér sexy over straat zal lopen.

Aan de voorkant ziet het item eruit als een normale broek met krokodillenprint. Maar draai je jezelf om, dan krijg je een weinig verhullende achterkant met een zwarte string die behoorlijk zichtbaar is.

Interesse? De broek is nu in de sale en kost slechts 25 euro.

Ontdek meer