Op puppy's passen en daarvoor betaald krijgen? Het kan!

Karen Luiken-20 juli 2021 om 07:40

​De perfecte baan bestaat. Zeker voor hondenliefhebbers. Er is namelijk een bedrijf dat op zoek is naar iemand die de hele dag op een paar schattige puppy’s wil passen. Tegen betaling!​

Yappy.com, een online cadeauwinkel voor huisdieren, heeft een vacature uitstaan voor een nieuwe ‘chief puppy officer’. Dat is de officiële functietitel, die eigenlijk niet meer betekent dan hondenoppasser. Terwijl de medewerkers van de webwinkel aan het werk zijn, speelt de chief puppy officer met de honden van het team. En alsof dat nog niet geweldig genoeg klinkt, gaat de job gepaard met een salaris van bijna 28.000 euro.

De perfecte werknemer van Yappy.com moet aan een aantal eisen voldoen. Ten eerste is het belangrijk dat je geobsedeerd bent door honden. Je moet ervaring hebben met de viervoeters en je moet volgens Ladbible een expert zijn in buik kietelen. Ook moet je de pups uitlaten, ze een veilige omgeving kunnen bieden, blij maken en vermaken. Terwijl je dat doet, voer je marktonderzoek uit door nieuwe speeltjes en traktaties uit te testen.

Klinkt dit als de ideale baan voor jou? Aanmelden kan tot 31 augustus, maar je zal er wel naar Manchester voor moeten verhuizen. Dat is namelijk de plek waar het bedrijf gevestigd zit.

(Photo by Bharathi Kannan on Unsplash)

Dit weekend was het WK surfen voor honden in de VS

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 09:00- Foto:

Instagram worlddogsurfing

Het voorbije weekend was het in de Verenigde Staten het Wereld Kampioenschap surfen voor honden, dat ging door in de Amerikaanse staat Californië. De surfwedstrijd vindt jaarlijks plaats en zorgt elke keer voor leuke beelden.

De 'World Dog Surfing Championships'-competitie is een jaarlijkse surfwedstrijd in Californië. De deelnemende honden worden op basis van hun grootte opgedeeld in verschillende categorieën en ze worden beoordeeld door een professionele jury.

Ze mogen hulp inschakelen van hun baasje maar de belangrijkste criteria zijn: zelfvertrouwen tonen, de lengte van de gold die ze nemen én vooral hoeveel plezier ze erbij hebben. De winnaar van dit jaar is de 10-jarige reddingshond Fait.

Instagram: worlddogsurfing

Zin in een ijsje dat smaakt naar Ketchup of Sojasaus?

Sofie Verbeeck-09 augustus 2022 om 08:45- Foto:

The Ice Cream Project

"Goedemiddag, voor mij graag een hoorntje met een bolletje Mosterd en een bolletje Havermout alstublieft!" Dit is iets wat je waarschijnlijk niet snel zal bestellen maar in Londen is het wel degelijk een ding. The Ice Cream Project is een ijssalon met 14 gekke smaken.

Het klinkt niet echt smakelijk, een ijsje met mayonaisesmaak. Maar toch is deze gekke pop-up-store erg populair in het Verenigd Koninkrijk. Mensen willen namelijk maar al te graag in een lange rij staan om zo'n ijsje te bestellen. De oprichtster Anya Hindmarch heeft alle smaken gelinkt aan haar accessoirecollectie. De Britse modeontwerpster werkt graag met logo's van iconische voedingsmerken zoals Heinz en Kellogg's.

Ontdek zelf de 14 vreemde smaken op de website van The Ice Cream Project of ga zelf eens proeven in Londen. De pop-up-store staat er nog tot 28 augustus.

Ontdek meer