MARTINI viert 160e verjaardag in stijl in Milaan

Simon Smetryns-20 juli 2023 om 11:56

MARTINI heeft een grote mijlpaal te pakken. Het Italiaanse drankmerk bestaat 160 jaar en vierde dat vorige week met een stijlvol feest in hartje Milaan.

MARTINI is in 1863 opgericht door Alessandro Martini en Luigi Rossi. Zij wilden niet alleen een lekker drankje creëren, maar ook het goede leven en het Italiaanse samenzijn vieren. Dat is tot nu toe goed gelukt.

In de afgelopen 160 jaar heeft MARTINI veel dingen bereikt en het oprichten van de inmiddels wereldberoemde MARTINI Terrazza in Milaan is er daar één. Deze stijlvolle rooftopbar is al jaren een hotspot van de Italiaanse cultuur en een populaire plek voor grote mode- en filmsterren. Het zal je dan ook niks verbazen dat op deze plek het 160-jarige bestaan van MARTINI vorige week groots gevierd werd.

Bij het exclusieve evenement was een scala aan Hollywood-sterren aanwezig. Denk aan Dakota Johnson, Lucien Laviscount van ‘Emily in Paris’, Chiara Ferragni en de internationaal bekende dj’s Mia Moretti en Club Domani. Er was gezelligheid, er was muziek en misschien nog wel het belangrijkste: er was MARTINI.

Heb jij na het lezen van dit artikel dorst gekregen? Dat begrijpen we maar al te goed. En daarom hebben we hier, speciaal voor jullie, twee overheerlijke (alcoholvrije) MARTINI-recepten voor jullie klaarstaan zodat ook jij mee kan proosten op het jubileum van MARTINI.

Non-Alcoholic Floreale Spritz

  • 75 ml MARTINI Floreale
  • 25 ml appelsap
  • 10 ml bruisend water
  • IJsblokjes
  • Citroenschijfje

Vul een wijn- of ballonglas met ijs. Schenk de MARTINI Non-alcoholische Floreale en het
appelsap in een glas. Voeg er vervolgens bruisend water aan toe. Even roeren en garneren
met een schijfje citroen.

Non-Alcoholic Vibrante Spritz

  • 75 ml MARTINI Vibrante
  • 25 ml pompelmoessap
  • 10 ml bruisend water
  • IJsblokjes
  • Een schijfje pompelmoes

Vul een wijn- of ballonglas met ijsblokjes. Schenk de MARTINI alcoholvrije Vibrante en
grapefruitsap in het glas. Voeg er vervolgens bruisend water aan toe. Even roeren en
garneer met een schijfje pompelmoes.

FACTS brengt superster James McAvoy naar België

Karen Luiken-25 september 2023 om 14:00

James McAvoy is volgende maand in ons land te vinden. De wereldberoemde acteur is gestrikt voor de Belgische comic con FACTS.

Het evenement vindt op zaterdag 21 en zondag 22 plaats in de Flanders Expo in Gent. James McAvoy komt op de zaterdag langs en is die dag beschikbaar voor fotoshoots, handtekeningensessies, selfies en een grote Q&A.

Je kunt de acteur kennen van allerlei verschillende titels. Hij speelde onder andere in ‘X-Men’, ‘The Chronicles of Narnia’, ‘Split’, ‘It: Chapter Two’, ‘Atonement’, ‘Wanted’, ‘The Last King of Scotland’, ‘His Dark Materials’ en ‘Atomic Blonde’.

Andere sterren die naar FACTS komen zijn de al eerder aangekondigde ‘Arrow’-held Stephen Amell, ‘Harry Potters’-ster Mark Williams, ‘Buffy’-actrice Charisma Carpenter, ‘Stargate SG-1’-acteur Christopher Judge, ‘Pirates of the Caribbean-‘ster Kevin McNally en ‘Pokémon’-introlied-zanger Jason Paige.

Niet te missen: Studio 100 organiseert Singalong in het Sportpaleis

Nico De Greef-24 september 2023 om 09:52

Ken jij alle Studio 100-liedjes uit het hoofd en kan je alle teksten luidkeels meebrullen al vanaf bij het horen van de eerste muzieknoot? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want Studio 100 pakt op 7 december uit met een heus 'SingAlong'-concert in het Antwerps Sportpaleis!

Zowel Gert Verhulst als James Cooke zullen erbij zijn als ceremoniemeesters en zelf ook enkele van de grootste Studio 100-hits brengen.

"Het wordt een onvergetelijke avond vol nostalgie, met heel wat verrassende special guests uit het verleden", aldus een enthousiaste Gert.

"James en ik brengen zelf ook graag heel wat nummers uit jullie kindertijd en daarbij hopen we dat jullie voluit meezingen want het publiek is de grootste ster van de avond."

Welke special guests allemaal zullen opdagen, is echter nog een groot mysterie. De namen van de acts worden pas op een later tijdstip bekend gemaakt. Wat al wel een zekerheid is, is dat de avond met een grote DJ-set zal worden afgesloten.

Studio 100 SingAlong vindt plaats op donderdagavond 7 december 2023 in het Antwerps Sportpaleis. Tickets & info zijn verkrijgbaar via deze link. Opgelet: om deel te kunnen nemen aan de festiviteiten moet je minstens 16 jaar oud zijn.

Ontdek meer