WIN: Je koelkast vol Emmi CAFFÈ LATTE!

Joyce Vander Auwera-17 juli 2023 om 12:45

De zomer is volop aan de gang. Wat past er beter dan lekkere, romige iced cold coffee van Emmi CAFFÈ LATTE?! Voor de liefhebbers onder ons, heeft TAGMAG heel goed nieuws. We geven maar liefst 12 flesjes van élke smaak Emmi CAFFÈ LATTE weg! Ja, je leest het goed: ELKE smaak, dus ook van de allernieuwste karamelsmaak.

Maak je klaar voor het ultieme koffie-avontuur: Emmi CAFFÈ LATTE Caramel! Deze romige verleiding tilt de wereld van ijskoffie naar een heel nieuw niveau. Met de perfecte mix van premium koffie, Zwitserse melk en een vleugje hemelse karamel, zul je gegarandeerd smelten van genot. En alsof dat nog niet genoeg is, doet Emmi het allemaal in een hip jasje van gerecycled plastic. Zo kunnen we heerlijk genieten én onze planeet redden.

Bij Emmi CAFFÈ LATTE draait het om 100% natuurlijke ingrediënten en kwaliteit. Als enige ijskoffiemerk gebruiken ze versgemaalde premium koffie. Hoewel de verpakkingen zijn vernieuwd, blijft de smaak onveranderd. Alle Emmi CAFFÈ LATTE-producten (Cappuccino, Macchiato, Espresso, Balance en Caramel) zitten nu in duurzame verpakkingen van gerecycled plastic. Met een Nutri-Score A of B hoef je je geen zorgen te maken over je gezondheid.

Wil jij graag je koelkast vullen met 12 flesjes van elke heerlijke smaak? Maar liefst 3 winnaars kunnen genieten van 60 flesjes premium iced coffee! 😍 Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand wedstrijdformulier invullen en wie weet ontvang jij binnenkort een hele lading Emmi CAFFÈ LATTE aan huis. Een hele zomer vol genot! Succes.

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

WIN: Duoticket Red Bull Street Style + voetbal!

Joyce Vander Auwera-29 november 2023 om 13:45- Foto:

Red Bull Content Pool

Op donderdag 7 december wordt Docks Dome in Brussel dé place to be voor freestyle voetbalfans! Het zal er bruisen van energie wanneer 24 topatleten uit alle hoeken van de wereld samenkomen voor een spektakel dat je niet mag missen. Soufiane 'Bencok' El Marnissi zal België verdedigen op de Global Championship van Red Bull Street Style! En jij kan erbij zijn.

Red Bull Street Style begon in Brazilië in 2008 en groeide uit tot een legendarisch evenement in de freestyle voetbalwereld. Dit jaar markeert het elfde seizoen, en de competitie heeft alleen de crÚme de la crÚme van freestyle talent uitgenodigd - een exclusieve lijst van 12 mannelijke en 12 vrouwelijke voetbalartiesten van over de hele wereld. Het format krijgt een nieuwe twist: geen standaard 3-minuten battles meer, maar 4 minuten pure magie, waarbij twee spelers het tegen elkaar opnemen, met een maximum van 2 minuten per speler.

Goed nieuws, TAGMAG geeft een duoticket weg samen met een Red Bull Street Style voetbal aan Ă©Ă©n gelukkige winnaar. Daarnaast geven we nog een voetbal weg aan een andere winnaar. Winnen? Easy, vul onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet zien we jou daar!

PS: Liever zeker van je tickets? Je kan ze hier bestellen.

Red Bull Content Pool

Ontdek meer