WIN: Je koelkast vol Emmi CAFFÈ LATTE!

Joyce Vander Auwera-17 juli 2023 om 12:45

De zomer is volop aan de gang. Wat past er beter dan lekkere, romige iced cold coffee van Emmi CAFFÈ LATTE?! Voor de liefhebbers onder ons, heeft TAGMAG heel goed nieuws. We geven maar liefst 12 flesjes van élke smaak Emmi CAFFÈ LATTE weg! Ja, je leest het goed: ELKE smaak, dus ook van de allernieuwste karamelsmaak.

Maak je klaar voor het ultieme koffie-avontuur: Emmi CAFFÈ LATTE Caramel! Deze romige verleiding tilt de wereld van ijskoffie naar een heel nieuw niveau. Met de perfecte mix van premium koffie, Zwitserse melk en een vleugje hemelse karamel, zul je gegarandeerd smelten van genot. En alsof dat nog niet genoeg is, doet Emmi het allemaal in een hip jasje van gerecycled plastic. Zo kunnen we heerlijk genieten én onze planeet redden.

Bij Emmi CAFFÈ LATTE draait het om 100% natuurlijke ingrediënten en kwaliteit. Als enige ijskoffiemerk gebruiken ze versgemaalde premium koffie. Hoewel de verpakkingen zijn vernieuwd, blijft de smaak onveranderd. Alle Emmi CAFFÈ LATTE-producten (Cappuccino, Macchiato, Espresso, Balance en Caramel) zitten nu in duurzame verpakkingen van gerecycled plastic. Met een Nutri-Score A of B hoef je je geen zorgen te maken over je gezondheid.

Wil jij graag je koelkast vullen met 12 flesjes van elke heerlijke smaak? Maar liefst 3 winnaars kunnen genieten van 60 flesjes premium iced coffee! 😍 Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand wedstrijdformulier invullen en wie weet ontvang jij binnenkort een hele lading Emmi CAFFÈ LATTE aan huis. Een hele zomer vol genot! Succes.

Lidl lanceert eigen 'Emily in Paris'-lijn

Chelsy Vanlerberghe-06 september 2024 om 12:06

Ooh la la! Lidl brengt Parijs naar de winkelrekken. De winkelketen heeft een exclusieve en uitgebreide 'Emily In Paris'-lijn uitgebracht om de release van het nieuwe seizoen van de hitserie te vieren. Denk aan cosmetica, loungewear, keukenbenodigdheden, food, drinks en meer!

Voor een relaxte avond bingewatchen kun je de 'Emily in Paris'-damespyjama's en de bijpassende pantoffels in huis halen. Het gezelliger maken in huis? Dan is er ook een geurkaars, helemaal in thema.

En omdat zoekopdrachten naar 'Franse desserts' dit jaar met 45% zijn gestegen en meer dan 19,9 miljoen mensen Emily's avonturen hebben gevolgd, is het de perfecte tijd om te genieten van een beetje Franse levensvreugde. De lijn heeft lekkernijen zoals een franse kaasselectie, macarons, luxe chocoladetruffels, mini-éclairs en nog veel meer. Dorst? Drink wat Duc Du Couer roze limonade uit je eigen 'Emily in Paris'-tumbler. Of liever een Franse wijn? Kan ook!

Voor de keuken zijn er ook verschillende accessoires te koop, zoals spatels, lepels en meer. Kommen, kopjes, you name it! Er zijn ook roze beauty- en make-upaccessoires, zoals sponsjes, concealerborstels en compacte spiegels.

Dus snel naar Lidl! Misschien vind je er wel je eigen Emily of Gabriel.

Yummy! Er zijn nu ook Côte d'Or muffins en donuts

Chelsy Vanlerberghe-05 september 2024 om 15:32

Chocoladefans, opgelet! Côte d’Or heeft iets nieuws. Ze komen nu met verse muffins en donuts, en ja, die hebben natuurlijk die intense Côte d’Or chocoladesmaak.

De donuts zijn gemaakt van lekker zacht cacaodeeg, gevuld met een smeuïge cacaovulling en afgewerkt met een dikke laag melkchocoladeglazuur, gegarneerd met Côte d'Or melkchocoladestukjes én pure chocoladeslierten. De muffins? Die zijn net zo lekker, met een rijke vulling van cacao, een heerlijk laagje Côte d'Or melkchocoladeglazuur, met daarbovenop authentieke Côte d'Or chocoladestukjes. Chocolade, chocolade, en nog eens chocolade! Klinkt heerlijk, toch?

Ze liggen nu in de winkel, bij de meeste supermarkten. Voor 2 donuts betaal je vanaf € 3,00 en voor 2 muffins vanaf € 3,50. Je kunt ze ook los scoren bij de verse bakkerij. Ready to try?

Ontdek meer