WIN: 10 duotickets voor Love Tomorrow

Joyce Vander Auwera-13 juli 2023 om 14:14

Doe mee en maak kans op een onvergetelijke ervaring op de Love Tomorrow Conference! Op donderdag 27 juli brengt dit evenement alle ingrediënten voor een epische dag samen: een modeshow, feest, geweldige muziek, inspirerende sprekers, interactieve workshops en je kan zelfs solliciteren in het reuzenrad.

Het wordt een waanzinnige dag vol inspiratie en empowerment. Doe snel mee met onderstaand wedstrijdformulier, we geven maar liefst 10 duotickets weg!

Wil je zeker zijn van je tickets? Check alle details over dit zalige evenement en scoor nu je kaartjes via de Love Tomorrow website. Gebruik onze code TAGMAG40 voor 40% korting, geldig op de tickets voor -26 jarigen.

Nieuwe extra datum voor Purple Disco Machine in België

Simon Smetryns-21 februari 2024 om 12:02- Foto:

Fiona Garden

Purple Disco Machine is de gedreven performer en internationaal geprezen hitmaker die tot de top van de internationale discowereld behoort. Getuige daarvan de snelheid waarmee de tickets voor zijn concert in Ancienne Belgique een paar weken geleden over de toonbank gingen. Uitstekend nieuws voor diegene die toen naast een kaartje grepen: de Duitse producer bevestigt een nieuwe datum in België. Purple Disco Machine staat op 30 oktober op het OM podium in Luik.

De ticketverkoop start op vrijdag 23 februari om 10u via LiveNation.be. Tickets zullen 31 euro kosten (incl. reservatiekosten).

'Deseperate Housewives'-ster Teri Hatcher komt naar FACTS in Gent

Karen Luiken-15 februari 2024 om 08:08

De organisatie van FACTS heeft opnieuw een wereldberoemde naam toegevoegd aan de line-up van de aankomende editie van het evenement in Gent. Niemand minder dan ‘Despirate Housewives’-actrice Teri Hatcher staat op de gastenlijst.

Teri is op beide dagen, 6 en 7 april, aanwezig bij FACTS in Flanders Expo. Fans kunnen met haar op de foto, een praatje maken bij de handtekeningensessies, haar panel bijwonen en zelfs met haar op de foto.

De actrice is vooral bekend als Susan Mayer Delfino in ‘Desperate Housewives’, maar had daarnaast ook rollen in ‘Lois & Clark: The New Adventures of Superman’, ‘James Bond: Tomorrow Never Dies’ en ‘The Love Boat’.

Teri is al de vierde internationale ster die wordt toegevoegd aan de line-up van FACTS. Eerder aangekondigde namen zijn Mckenna Grace (Ghostbusters, The Handmaid’s Tale), Christopher Judge (Stargate) en Marina Sirtis (Star Trek), Verder komt ook de Vlamse jeugdboekenschrijver Marc de Bel langs.

Ontdek meer