Kom naar Love Tomorrow: dé conference van het jaar!

Karen Luiken-06 juli 2023 om 15:00

Feest, goede muziek, ’s werelds meest inspirerende sprekers, interactieve workshops en een reuzenrad. Je vindt het op donderdag 27 juli allemaal op één plek in België: de Love Tomorrow Conference strijkt neer op de holy grounds van het legendarische festival Tomorrowland.

Duik in een waanzinnige wereld vol inspiratie en empowerment, omringd door de leukste mensen en organisaties die er zijn! Dit evenement is next level en je wilt er absoluut bij zijn. Er zijn meer dan dertig kick-ass sprekers die je omver zullen blazen met hun kennis en ervaring.

Van tech en innovatie tot duurzaamheid, mental health, kunst, fashion en natuur - alle hot topics komen aan bod. En wacht maar tot je hoort wie er allemaal aanwezig zijn, onder andere: Rutger Bregman, Thomas Ermacora, Khaliya, Louie Schwartzberg, Jason Silva, en Zach Bush rocken het podium!

Deze conference is niet zomaar een bijeenkomst. Het is een plek waar alles mogelijk is. Verwacht interactieve workshops die je brein laten ontploffen, dans de avond weg op top dj's, en bewonder een modeshow die duurzaamheid en eco-friendly ontwerpen in de schijnwerpers zet.

En hé, ben je net klaar met studeren en op zoek naar een awesome job? Dan is de Love Tomorrow Conference op 27 juli dé place to be! Er is een Job Fair waar je kan connecteren met bedrijven die zich volledig inzetten voor een duurzame wereld. Hoe nice is dat? Dit is trouwens open voor iedereen, niet enkel pas afgestudeerden.

Hoe werkt het? Schrijf je in op de website en solliciteer op de job van je dromen bij verschillende topbedrijven zoals onder andere BMW, Tomorrowland, VRT en Loop Earplugs. Als je opvalt tussen de massa, krijg je een golden ticket naar de conference en word je uitgenodigd om in gesprek te gaan met mensen van deze bedrijven. Dat gebeurt niet aan een saai tafeltje met twee stoelen in een koude ruimte met ongemakkelijk makende TL-verlichting, maar in het magische reuzenrad van Tomorrowland. En ja: die gaat inderdaad de hoogte in. Het meest epische sollicitatiegesprek dat je ooit zal ervaren!

Maar we zijn nog niet klaar... Na een dag vol mind-blowing inspiratie sluiten we af met een muzikale kers op de taart. Dance like there's no tomorrow, want Joris Voorn en Ida Engberg zullen achter de decks staan om het publiek te voorzien van elektronische muziek.

Wil je meer weten? Check alle details over dit zalige evenement en scoor nu je tickets via de Love Tomorrow website.

Gebruik onze code TAGMAG40 om 40% korting te krijgen op je tickets, geldig op de tickets voor -26 jarigen.

1
2
3

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Yay, de Winter Efteling is weer terug!

Karen Luiken-13 november 2023 om 12:18

Met de winter in aantocht hult het Efteling-landschap zich vanaf vandaag traditiegetrouw weer in winterse sferen. Verschillende attracties krijgen een warm jasje, er zullen duizenden lichtjes branden en de openluchtschaatsbaan keert terug. Oftewel: de Winter Efteling is er weer!

De Winter Efteling wordt alweer voor de 25ste keer georganiseerd. En net zoals ieder ander jaar, betekent dat ook dit jaar heel veel verschillende extraatjes. Want wat dacht je bijvoorbeeld van de Warme Winter Weide, waar je dagelijks terechtkunt voor een divers aanbod van entertainment en muziek? Of de bijzondere lichtgevende vlinders van Sander de Bruijn, hoofdontwerper van de Efteling? En dan hebben we het nog niet eens gehad over het Oud & Nieuw-feest dat op oudejaarsavond tussen 19.00 en 01.00 uur gevierd wordt.

Een ander hoogtepuntje is de schaatsbaan, die ook dit jaar weer zijn intrede maakt. Deze vind je bij de Warme Winter Weide kan door iedereen bezocht (en bereden) worden. Schaatsen kun je ter plekke huren; die hoef je dus niet zelf mee te nemen!

Natuurlijk zijn de attracties tijdens de Winter Efteling ook gewoon open en kun je nog steeds genieten van ritjes in de Baron, Joris & de Draak of de Symbolica. Meemaken? De Winter Efteling begint vandaag en is te bezoeken tot en met 4 februari. Kaartjes kun je aan de (digitale) kassa bemachtigen.