Kom naar Love Tomorrow: dé conference van het jaar!

Karen Luiken-06 juli 2023 om 15:00

Feest, goede muziek, ’s werelds meest inspirerende sprekers, interactieve workshops en een reuzenrad. Je vindt het op donderdag 27 juli allemaal op één plek in België: de Love Tomorrow Conference strijkt neer op de holy grounds van het legendarische festival Tomorrowland.

Duik in een waanzinnige wereld vol inspiratie en empowerment, omringd door de leukste mensen en organisaties die er zijn! Dit evenement is next level en je wilt er absoluut bij zijn. Er zijn meer dan dertig kick-ass sprekers die je omver zullen blazen met hun kennis en ervaring.

Van tech en innovatie tot duurzaamheid, mental health, kunst, fashion en natuur - alle hot topics komen aan bod. En wacht maar tot je hoort wie er allemaal aanwezig zijn, onder andere: Rutger Bregman, Thomas Ermacora, Khaliya, Louie Schwartzberg, Jason Silva, en Zach Bush rocken het podium!

Deze conference is niet zomaar een bijeenkomst. Het is een plek waar alles mogelijk is. Verwacht interactieve workshops die je brein laten ontploffen, dans de avond weg op top dj's, en bewonder een modeshow die duurzaamheid en eco-friendly ontwerpen in de schijnwerpers zet.

En hé, ben je net klaar met studeren en op zoek naar een awesome job? Dan is de Love Tomorrow Conference op 27 juli dé place to be! Er is een Job Fair waar je kan connecteren met bedrijven die zich volledig inzetten voor een duurzame wereld. Hoe nice is dat? Dit is trouwens open voor iedereen, niet enkel pas afgestudeerden.

Hoe werkt het? Schrijf je in op de website en solliciteer op de job van je dromen bij verschillende topbedrijven zoals onder andere BMW, Tomorrowland, VRT en Loop Earplugs. Als je opvalt tussen de massa, krijg je een golden ticket naar de conference en word je uitgenodigd om in gesprek te gaan met mensen van deze bedrijven. Dat gebeurt niet aan een saai tafeltje met twee stoelen in een koude ruimte met ongemakkelijk makende TL-verlichting, maar in het magische reuzenrad van Tomorrowland. En ja: die gaat inderdaad de hoogte in. Het meest epische sollicitatiegesprek dat je ooit zal ervaren!

Maar we zijn nog niet klaar... Na een dag vol mind-blowing inspiratie sluiten we af met een muzikale kers op de taart. Dance like there's no tomorrow, want Joris Voorn en Ida Engberg zullen achter de decks staan om het publiek te voorzien van elektronische muziek.

Wil je meer weten? Check alle details over dit zalige evenement en scoor nu je tickets via de Love Tomorrow website.

Gebruik onze code TAGMAG40 om 40% korting te krijgen op je tickets, geldig op de tickets voor -26 jarigen.

1
2
3

Geen Queens of the Stone Age op Pukkelpop

Chelsy Vanlerberghe-26 juli 2024 om 14:58

Slecht nieuws voor de fans van Queen of the Stone Age. De band zal niet optreden op Pukkelpop. Zanger Josh Homme kampt nog steeds met gezondheidsproblemen, waardoor de band hun optreden op het festival moet afzeggen.

Pukkelpop kondigt het nieuws aan via Instagram: “We moeten met pijn in het hart zeggen dat Queens of the Stone Age dit jaar niet op Pukkelpop zal spelen. We wensen Josh Homme een snel herstel.”

Dit nieuws komt niet helemaal uit de lucht vallen. Begin juli moest de band al enkele shows annuleren omdat Homme naar de VS moest voor een spoedoperatie. Toen werd al gevreesd voor hun Pukkelpop-optreden, maar nu is het dus officieel.

De organisatie van Pukkelpop is ondertussen druk bezig met het vinden van een vervanger. Wie die nieuwe headliner zal zijn, is nog niet bekend, maar ze werken hard om een waardige vervanger te regelen.

WIN: duoticket voor F1 Grand Prix van België in Spa

Chelsy Vanlerberghe-24 juli 2024 om 13:35

Zin in de ultieme adrenalinekick? TAGMAG en Red Bull geven een duo-combiticket weg voor de F1 Grand Prix van België in Spa, en jij kunt erbij zijn! Dit is je kans om de actie van heel dichtbij mee te maken en Max Verstappen te zien racen op het legendarische circuit van Spa-Francorchamps!

Het Circuit de Spa-Francorchamps is waar racegeschiedenis geschreven wordt! De eerste races hier dateren al van 1924. Hoewel de baan door de jaren heen veranderd is, blijft de legendarische bocht Eau Rouge een van de meest uitdagende en spannende secties voor elke coureur.

Wil jij erbij zijn? Red Bull en TAGMAG hebben een pakket samengesteld voor een onvergetelijk weekend:
Een duo combiticket voor de F1 Grand Prix van België in Spa, geldig voor vrijdag, zaterdag en zondag.

  • Silver 6 tribune-plaatsen - met geweldig uitzicht
  • 20 minuten karting op een van de dagen naar keuze
  • Campingplek voor 2 personen
  • Een exclusieve Red Bull-goodiebag

Wil jij deze once-in-a-lifetime experience winnen? Beantwoord dan de onderstaande vraag en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

Ontdek meer