Kom naar Love Tomorrow: dé conference van het jaar!

Karen Luiken-06 juli 2023 om 15:00

Feest, goede muziek, ’s werelds meest inspirerende sprekers, interactieve workshops en een reuzenrad. Je vindt het op donderdag 27 juli allemaal op één plek in België: de Love Tomorrow Conference strijkt neer op de holy grounds van het legendarische festival Tomorrowland.

Duik in een waanzinnige wereld vol inspiratie en empowerment, omringd door de leukste mensen en organisaties die er zijn! Dit evenement is next level en je wilt er absoluut bij zijn. Er zijn meer dan dertig kick-ass sprekers die je omver zullen blazen met hun kennis en ervaring.

Van tech en innovatie tot duurzaamheid, mental health, kunst, fashion en natuur - alle hot topics komen aan bod. En wacht maar tot je hoort wie er allemaal aanwezig zijn, onder andere: Rutger Bregman, Thomas Ermacora, Khaliya, Louie Schwartzberg, Jason Silva, en Zach Bush rocken het podium!

Deze conference is niet zomaar een bijeenkomst. Het is een plek waar alles mogelijk is. Verwacht interactieve workshops die je brein laten ontploffen, dans de avond weg op top dj's, en bewonder een modeshow die duurzaamheid en eco-friendly ontwerpen in de schijnwerpers zet.

En hé, ben je net klaar met studeren en op zoek naar een awesome job? Dan is de Love Tomorrow Conference op 27 juli dé place to be! Er is een Job Fair waar je kan connecteren met bedrijven die zich volledig inzetten voor een duurzame wereld. Hoe nice is dat? Dit is trouwens open voor iedereen, niet enkel pas afgestudeerden.

Hoe werkt het? Schrijf je in op de website en solliciteer op de job van je dromen bij verschillende topbedrijven zoals onder andere BMW, Tomorrowland, VRT en Loop Earplugs. Als je opvalt tussen de massa, krijg je een golden ticket naar de conference en word je uitgenodigd om in gesprek te gaan met mensen van deze bedrijven. Dat gebeurt niet aan een saai tafeltje met twee stoelen in een koude ruimte met ongemakkelijk makende TL-verlichting, maar in het magische reuzenrad van Tomorrowland. En ja: die gaat inderdaad de hoogte in. Het meest epische sollicitatiegesprek dat je ooit zal ervaren!

Maar we zijn nog niet klaar... Na een dag vol mind-blowing inspiratie sluiten we af met een muzikale kers op de taart. Dance like there's no tomorrow, want Joris Voorn en Ida Engberg zullen achter de decks staan om het publiek te voorzien van elektronische muziek.

Wil je meer weten? Check alle details over dit zalige evenement en scoor nu je tickets via de Love Tomorrow website.

Gebruik onze code TAGMAG40 om 40% korting te krijgen op je tickets, geldig op de tickets voor -26 jarigen.

1
2
3

Dude Perfect brengt Panda-Monium World Tour naar België

Joyce Vander Auwera-19 april 2024 om 17:30

De legendarische trick-shot artiesten van Dude Perfect maken zich klaar om de boel op stelten te zetten in Europa. En ja hoor, ook België staat op hun lijstje! Op 22 september zullen ze de Lotto Arena in Antwerpen doen oplichten met hun legendarische tricks en uitdagingen.

Deze groep van vijf vrienden uit Texas, bekend als Dude Perfect, heeft een wereldwijde fanbase veroverd met hun gekke trick-shots, uitdagingen en wedstrijden op YouTube. Tyler 'The Beard' Toney, 'The Twins' Cory en Coby Cotton, Garrett 'The Purple Hoser' Hilbert en Cody 'The Tall Guy' Jones hebben een indrukwekkende online aanwezigheid, met meer dan 60 miljoen YouTube-abonnees, 12 miljoen Instagram-volgers en 18 miljoen TikTok-volgers. Ze behoren tot de crème de la crème van de sport- en entertainmentwereld.

Coby Cotton liet weten: "Het was altijd al een droom van ons om onze tournee buiten de VS te brengen en contact te maken met onze fans over de hele wereld. We zijn zo opgewonden dat het eindelijk zover is en kijken uit naar deze eerste stap om onze live show naar het buitenland te brengen."

"Eerlijk gezegd heb ik zoveel wedstrijden tegen de jongens in de VS gewonnen dat het tijd leek om ze een kans te geven op buitenlands grondgebied. Ik kan niet wachten om ze voor een nieuw publiek te verslaan", voegde Tyler Toney eraan toe.

Dus, Europa, maak je klaar om deze legendarische dudes te ontmoeten! Tickets voor Dude Perfect op 22 september in de Lotto Arena zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 26 april om 10 uur via greenhousetalent.com.

Kinepolis zendt songfestival-finale uit op groot scherm

Karen Luiken-18 april 2024 om 14:27- Foto:

Photo by Lucas van Oort on Unsplash

Kinepolis heeft goed nieuws voor liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. De bioscoopketen gaat de finale van het liedjesfestijn op groot scherm uitzenden in Antwerpen, Gent, Hasselt en Brussel.

Het Eurovisie Songfestival gaat over een paar weken van start in de Zweedse stad Malmö. Dinsdag 7 mei is de eerste halve finale, donderdag 9 mei de tweede. Op zaterdag 11 mei vindt de grote finale plaats en die kan jij vanuit een grote, rode zetel bekijken bij één van de hierboven genoemde Kinepolis-vestigingen.

De live-uitzending begint om 21.00 uur, maar de deuren van de bioscoop openen al om 19.45 uur. Wat je vanaf dat moment kunt verwachten? We citeren: ‘Een betoverende avond vol fantastische optredens en onvergetelijke muzikale momenten. Een sfeervolle ambiance in een zaal vol enthousiaste fans. En een speciale preshow met de allerbeste songs uit het Eurovisie Songfestival door de jaren heen, in samenwerking met MNM.”

Bezoekers worden getrakteerd op cava en nacho’s, en ontvangen bovendien 10 procent korting op alle producten in de shop van Kinepolis. Kaartjes koop je via deze link!

Ontdek meer