Burger King introduceert cheeseburger met héél veel kaas

Karen Luiken-13 juli 2023 om 06:24

Je kent ze wel: cheeseburgers die je eigenlijk geen cheeseburgers mag noemen omdat er veel te weinig kaas op zit. Er wordt vaak over geklaagd en de Burger King in Thailand snapt dat wel. Een cheeseburger moet voornamelijk uit kaas bestaan, vinden ze daar. En daarom komen ze nu met ‘The Real Cheeseburger’.

The Real Cheeseburger is een gloednieuw gerecht van de Burger King in Thailand. De traktatie bestaat uit een broodje en kaas, heel veel kaas. Er zitten maar liefst twintig plakjes op.

Vegetariërs kunnen het gerecht gerust eten, want de burger bevat geen vlees. Maar heb je een lactose-intolerantie? Dan kun je er beter vanaf blijven.

“Dit is een grap. Dit is echt”, kondigt Burger King Thailand aan op Instagram. De burger wordt verkocht voor zo’n tien euro.

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer