Burger King introduceert cheeseburger met héél veel kaas

Karen Luiken-13 juli 2023 om 06:24

Je kent ze wel: cheeseburgers die je eigenlijk geen cheeseburgers mag noemen omdat er veel te weinig kaas op zit. Er wordt vaak over geklaagd en de Burger King in Thailand snapt dat wel. Een cheeseburger moet voornamelijk uit kaas bestaan, vinden ze daar. En daarom komen ze nu met ‘The Real Cheeseburger’.

The Real Cheeseburger is een gloednieuw gerecht van de Burger King in Thailand. De traktatie bestaat uit een broodje en kaas, heel veel kaas. Er zitten maar liefst twintig plakjes op.

Vegetariërs kunnen het gerecht gerust eten, want de burger bevat geen vlees. Maar heb je een lactose-intolerantie? Dan kun je er beter vanaf blijven.

“Dit is een grap. Dit is echt”, kondigt Burger King Thailand aan op Instagram. De burger wordt verkocht voor zo’n tien euro.

Het bestaat: bag-in-box met alcoholvrije wijn

Karen Luiken-22 april 2024 om 09:59

Alcoholvrije wijn is tegenwoordig zó lekker, dat je aan één fles niet genoeg hebt. Je kunt er met gemak tien glazen van drinken zonder er ook maar een minuscule kater aan over te houden. Maar omdat het onhandig (en zwaar) is om met meerdere flessen te moeten zeulen, heeft het bedrijf Vintense nu iets nieuws op de markt gebracht: de allereerste bag-in-box met alcoholvrije wijn in België.

Naast het bekende assortiment gebottelde wijnen en een aantal heerlijke mocktails, komt Vintense nu met het nieuwe product SOBER, een bag-in-box met alcoholvrije wijn. Dankzij de luchtdichte en lichtbestendige verpakking blijft de optimale kwaliteit tot wel dertig dagen na openen behouden.

De boxen bevatten twee liter alcoholvrije wijn en zijn er in twee verschillende smaken: witte en rosé wijn. "Onze uitdaging bij Vintense is om wijnen te selecteren waarbij het dealcoholisatieproces de natuurlijke kwaliteit niet aantast, waardoor toevoeging van suikers of andere vervangers tot een minimum wordt beperkt”, legt oenoloog Thierry Cowez uit. “Alcohol kan zwakheden verhullen, maar bij dealcoholisatie is er géén ruimte voor compromissen."

De witte wijnsmaak van SOBER is alleen verkrijgbaar bij Carrefour, de rosé bij Delhaize en Carrefour, en later ook bij Colruyt.

Deliveroo bezorgt vandaag platen aan huis

Karen Luiken-20 april 2024 om 07:55

Vandaag vieren muziekfanaten over de hele wereld Record Store Day, een dag gemaakt om onafhankelijke platenwinkels in de kijker te zetten. Deliveroo doet daar graag aan mee en bezorgt vandaag – enkel vandaag – niet alleen eten, maar ook platen thuis bij muziekliefhebbers.

Deliveroo is voor deze feestdag de samenwerking aangegaan met de lokale platenwinkels Cherry Picker Record Store in Brugge en Warrecords in Antwerpen. De drie partijen hebben samen een lijst van tunes opgesteld die je vandaag kan bestellen via Deliveroo. Alle nummers hebben een link met eten, want ja: Deliveroo is er in de eerste plaats voor het leveren van eten.

Benieuwd om welke platen het gaat? Je ziet het op Deliveroo!

Ontdek meer