Big Mac-saus nu ook in flesformaat verkrijgbaar

Karen Luiken-04 juli 2023 om 15:22

Een langgekoesterde wens wordt werkelijkheid voor veel fans van McDonald’s. De wereldberoemde Big Mac-saus is vanaf vandaag verkrijgbaar in flesformaat.

Er wordt al jaren gezeurd om het recept van de Big Mac-saus, maar McDonald’s heeft het tot op de dag van vandaag geheim weten te houden. Fans kunnen het sausje alleen proeven in combinatie met een Big Mac-burger. Althans, dat konden ze. Vanaf vandaag kunnen klanten het sausje ook mee naar huis nemen.

Tijdens de maand juli, en alleen deze maand, verstrekt McDonald’s een gratis fles Big Mac-saus aan klanten die in een van de Belgische filialen een groot Big Mac-menu bestellen. Maar liefhebbers die deze willen ontvangen, zullen snel moeten zijn. De voorraad is beperkt en zal niet worden aangevuld.

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer