Populaire fitnesser Joesthetics op 30-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-03 juli 2023 om 06:49

Jo Lindner, fitnessster die op YouTube bekendstaat als Joesthetics, is vrijdag op 30-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een aneurysma.

Een aneurysma is een zwakke plek in een slagader. Omdat de wand van het bloedvat hier dunner is, kan er een uitstulping ontstaan met als mogelijk gevolg dat de vaatwand scheurt. Dat kan dodelijk zijn.

Eerder deze maand maakte de fitnesser bekend dat hij leed aan een spierziekte die ervoor zorgde dat spieren overgevoelig waren voor beweging of druk. Zijn vriendin Niche schrijft op Instagram dat hij in de dagen voor zijn dood last had van zijn nek.

De uit Duitsland afkomstige Joesthetics had 8,5 miljoen volgers op Instagram en zijn video’s op YouTube waren bijna 500 miljoen keer bekeken.

Enzo Knol wordt papa

Karen Luiken-29 november 2023 om 15:46

Enzo Knol gaat een nieuw leven tegemoet. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard”, schrijft het koppel bij een foto. “Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama!”

Het is nog niet bekend welk geslacht het kindje heeft en wanneer de kleine spruit verwacht wordt.

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Ontdek meer