Populaire fitnesser Joesthetics op 30-jarige leeftijd overleden

Karen Luiken-03 juli 2023 om 06:49

Jo Lindner, fitnessster die op YouTube bekendstaat als Joesthetics, is vrijdag op 30-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een aneurysma.

Een aneurysma is een zwakke plek in een slagader. Omdat de wand van het bloedvat hier dunner is, kan er een uitstulping ontstaan met als mogelijk gevolg dat de vaatwand scheurt. Dat kan dodelijk zijn.

Eerder deze maand maakte de fitnesser bekend dat hij leed aan een spierziekte die ervoor zorgde dat spieren overgevoelig waren voor beweging of druk. Zijn vriendin Niche schrijft op Instagram dat hij in de dagen voor zijn dood last had van zijn nek.

De uit Duitsland afkomstige Joesthetics had 8,5 miljoen volgers op Instagram en zijn video’s op YouTube waren bijna 500 miljoen keer bekeken.

Wie levert snelst: cokedealer of pizzakoerier?

Chelsy Vanlerberghe-14 mei 2024 om 12:46

Als je een gram coke en een pizza op exact hetzelfde moment bestelt, wat komt er dan het eerste aan? YouTubers Anthony en Jamie van het account Platzak hebben het uitgetest.

De twee bestelden exact om 21u28 twee pizza magherita's voor 12,99 euro bij Pizzeria Valentina via UberEats. Volgens de app zou het minstens een halfuurtje duren voor de pizza's geleverd werden. Voor de gram cocaïne moesten ze wat meer geld neertellen: 50 euro om precies te zijn. Op hetzelfde moment dat de pizza besteld wordt, geven de YouTubers de dealer een go. Hij liet weten dat het maximum 20 minuutjes zou duren voordat hij levert. De dealer en pizzakoerier leveren op hetzelfde adres aan het het Zuid in Antwerpen. Het wordt een race tegen de klok. Wie is het snelst?

Wanneer Anthony en Jamie beseffen dat ze eigenlijk geen cash in huis hebben om de cocaine te betalen, haasten ze zich naar de bankautomaat. Wanneer ze terugkomen, staat de dealer al voor de deur. Om 21u46 nemen de twee de cocaïne in ontvangst. De pizza laat nog even op zich wachten...

YouTuber Dee van der Zeeuw verwelkomt tweede kindje

Karen Luiken-09 mei 2024 om 06:34

Dee van der Zeeuw en haar vriend Lars Gerbrands hebben hun tweede kindje verwelkomd. Het is een meisje en ze heeft de naam Guusje gekregen. Dat maakt het koppel bekend via Instagram.

Guusje is het kleine zusje van Erin, die in 2022 ter wereld kwam. “Op 3 mei zijn wij ouders en Elin grote zus geworden van dit lieve kleine meisje”, schrijven Dee en Lars bij een tweetal foto’s. “Meer dan trots op onze meiden.”

De ouders zijn al een paar jaar samen en verloofden zich begin dit jaar. Vóór Lars had Dee een relatie met Enzo Knol. Hij is vorige week voor het eerst vader geworden van een zoon, die hij kreeg met zijn vriendin Myron.

Ontdek meer