Bubble tea-keten Gong cha opent zaak in Brugge

Karen Luiken-30 juni 2023 om 10:45- Foto:

Photo by Frank Zhang on Unsplash

Brussel, Bergen, Antwerpen en straks ook Brugge. Gong cha, de wereldleider in bubble tea, opent volgende week een nieuwe vestiging in ons land.

Aan de Steenstraat vlakbij de Grote Markt in Brugge worden op zaterdag 8 juli de deuren van een nieuwe Gong cha-vestiging geopend. Vanaf die dag vind je in het knusse zaakje ruim honderd verschillende drankjes zoals - natuurlijk - bubble tea, maar ook originele thee, milk tea, fruitthee, smoothies en koffie. Je kunt je eigen traktatie samenstellen door bijvoorbeeld melkmousse van kokosmelk, suiker en kleurrijke tapioca-parels naar keuze toe te voegen.

Om te vieren dat de nieuwe vestiging er komt, ontvangen de eerste honderd klanten volgende week een gratis bubbelthee met parels. De zaak opent om 13.00 uur, dus we raden je aan om op tijd te komen!

Pringles en Crocs lanceren schoen waar je chips in kan bewaren

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:42

Met de nieuwe collectie van Crocs kan je aantonen dat je smaak hebt. En dat mag zeer letterlijk genomen worden, want het schoenmerk is een samenwerking aangegaan met chipsproducent Pringles. Ze brengen samen een speciale collectie op de markt, die onder andere bestaat uit boots waar je aan de zijkant je chips kunt bewaren. Handig!

De twee merken hebben de handen in elkaar geslagen om een speciale versie van de klassieke 'Crush Boot' te maken. Deze versie is anders dan normaal, met een langere kraag en extra zakken, perfect voor een klein blikje Pringles.

Naast de Crush Boot hebben Crocs en Pringles ook samengewerkt aan een chipsversie van de Classic Slide en de Classic Clog voor dit project. En ze hebben zelfs een speciale limited edition chipsmaak bedacht: 'Croc-tail Party', die naar watermeloen, chili en limoen smaakt.

De Pringles x Crocs-schoenen zijn nu verkrijgbaar, maar op is op.

Mattel en Heinz brengen 'Barbiecue'-saus op de markt

Chelsy Vanlerberghe-17 april 2024 om 12:00- Foto:

Mattel

De 'barbiecore'-craze is nog steeds niet over! En Heinz springt maar al te graag mee op de hype. Samen met speelgoedgigant Mattel hebben ze de 'Heinz classic Barbiecue Sauce' gelanceerd. De knalroze saus is een vegan mayonaise met BBQ-saus erin. Er is ook bietenextract aan toegevoegd om de kenmerkende roze kleur te bereiken.

Het idee is ontstaan na de hype rond de 'Barbie'-film vorig jaar en komt net op tijd voor de 65ste verjaardag van de bekende pop. Als je de saus graag zelf wil uitproberen, moet je snel zijn. Het product is in beperkte oplage verkrijgbaar via deze site en is enkel fysiek te vinden in Spaanse en Britse winkels.

Ontdek meer