Bubble tea-keten Gong cha opent zaak in Brugge

Karen Luiken-30 juni 2023 om 10:45- Foto:

Photo by Frank Zhang on Unsplash

Brussel, Bergen, Antwerpen en straks ook Brugge. Gong cha, de wereldleider in bubble tea, opent volgende week een nieuwe vestiging in ons land.

Aan de Steenstraat vlakbij de Grote Markt in Brugge worden op zaterdag 8 juli de deuren van een nieuwe Gong cha-vestiging geopend. Vanaf die dag vind je in het knusse zaakje ruim honderd verschillende drankjes zoals - natuurlijk - bubble tea, maar ook originele thee, milk tea, fruitthee, smoothies en koffie. Je kunt je eigen traktatie samenstellen door bijvoorbeeld melkmousse van kokosmelk, suiker en kleurrijke tapioca-parels naar keuze toe te voegen.

Om te vieren dat de nieuwe vestiging er komt, ontvangen de eerste honderd klanten volgende week een gratis bubbelthee met parels. De zaak opent om 13.00 uur, dus we raden je aan om op tijd te komen!

Brussel krijgt nieuwe kaaskrokettenbar

Karen Luiken-15 september 2023 om 12:21

Je hebt heel veel goede redenen om naar Brussel te gaan. Prachtige gebouwen, lekkere biertjes en natuurlijk Manneken Pis. Maar vanaf 4 oktober komt daar nog een goede reden bij. Op die datum opent CHeesy de deuren, een gloednieuwe Zwitserse kaaskrokettenbar.

Een maand lang zullen vier duo’s van getalenteerde chefs en kaasmeters drie eigen versies van de kaaskroket maken. Die zijn van woensdag 4 tot en met zondag 29 oktober verkrijgbaar bij CHeesy.

De pop-up bar vestigt zich in REBEL, een populaire wijnbar die bekendstaat om zijn verleidelijke natuurwijnen en verrassende tapasbordjes. Maar in oktober vind je er naast die twee specialiteiten dus ook kaaskroketten. In alle soorten en maten.

REBEL bevindt zich aan de Lesbroussartstraat 48 in Elsene.

Nieuwe smaak van Coca-Cola smaakt naar de toekomst

Karen Luiken-14 september 2023 om 10:36

Hoe smaakt de toekomst? Het is een vraag die onmogelijk lijkt te beantwoorden, maar waar Coca-Cola met een nieuw drankje toch een poging naar doet. Het merk komt met de limited edition 3000 Zero Sugar.

Het nieuwe drankje is gecreëerd door menselijke én artificiële intelligentie. Dat gebeurde aan de hand van emoties, ambities, kleuren en smaken die fans voelen bij het jaar 3000. “Coca Cola Creations heeft de ambitie om magische momenten te creëren voor Coca-Cola liefhebbers. Met de hulp van artificiële intelligentie onthullen we hoe een Coca-Cola uit de toekomst kan smaken en tonen we vooral welke spannende toekomstmogelijkheden er nog zijn”, legt Aline Lemaire uit, Marketing Director van Coca Cola België en Luxemburg.

De Coca-Cola 3000 Zero Sugar is vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Kinepolis en O’Tacos.

Ontdek meer