Colruyt viert festivalzomer met nieuw Cara-biertje

Karen Luiken-27 juni 2023 om 14:58

Hoe kun je het beste vieren dat het festivalseizoen in volle gang is? Colruyt heeft het antwoord: met een gloednieuw drankje. Het bedrijf komt deze zomer met het biertje CaraFest.

CaraFest is een witbier van mout, Mandarina Bavaria hop en een vleugje citroen voor een frisse en lichtzurige touch. Het drankje heeft een alcoholpercenage van 4,9 procent en werd als eenmalig extraatje gebrouwd in samenwerking met de Mechelse microbrouwerij Batteliek.

Het biertje zal tijdens de festivalweekenden van Rock Werchter, Les Ardentes, Dour en Pukkelpop beschikbaar zijn in vier grote festivalwinkels. Maar wie wil proeven, zal snel moeten zijn. Er is namelijk maar een beperkte oplages van 2.300 blikjes.

Brussel krijgt nieuwe kaaskrokettenbar

Karen Luiken-15 september 2023 om 12:21

Je hebt heel veel goede redenen om naar Brussel te gaan. Prachtige gebouwen, lekkere biertjes en natuurlijk Manneken Pis. Maar vanaf 4 oktober komt daar nog een goede reden bij. Op die datum opent CHeesy de deuren, een gloednieuwe Zwitserse kaaskrokettenbar.

Een maand lang zullen vier duo’s van getalenteerde chefs en kaasmeters drie eigen versies van de kaaskroket maken. Die zijn van woensdag 4 tot en met zondag 29 oktober verkrijgbaar bij CHeesy.

De pop-up bar vestigt zich in REBEL, een populaire wijnbar die bekendstaat om zijn verleidelijke natuurwijnen en verrassende tapasbordjes. Maar in oktober vind je er naast die twee specialiteiten dus ook kaaskroketten. In alle soorten en maten.

REBEL bevindt zich aan de Lesbroussartstraat 48 in Elsene.

Nieuwe smaak van Coca-Cola smaakt naar de toekomst

Karen Luiken-14 september 2023 om 10:36

Hoe smaakt de toekomst? Het is een vraag die onmogelijk lijkt te beantwoorden, maar waar Coca-Cola met een nieuw drankje toch een poging naar doet. Het merk komt met de limited edition 3000 Zero Sugar.

Het nieuwe drankje is gecreëerd door menselijke én artificiële intelligentie. Dat gebeurde aan de hand van emoties, ambities, kleuren en smaken die fans voelen bij het jaar 3000. “Coca Cola Creations heeft de ambitie om magische momenten te creëren voor Coca-Cola liefhebbers. Met de hulp van artificiële intelligentie onthullen we hoe een Coca-Cola uit de toekomst kan smaken en tonen we vooral welke spannende toekomstmogelijkheden er nog zijn”, legt Aline Lemaire uit, Marketing Director van Coca Cola België en Luxemburg.

De Coca-Cola 3000 Zero Sugar is vanaf nu verkrijgbaar bij Carrefour, Kinepolis en O’Tacos.

Ontdek meer