Regenboogschoenen van Remco Evenepoel worden geveild

Simon Smetryns-23 juni 2023 om 10:01

In september vorig jaar veroverde Remco Evenepoel de wereldtitel en regenboogtrui in Australië. Om de wielrenner te eren, kreeg hij in januari unieke regenboogschoenen van SJ, het lifestylemerk van Safety Jogger. Hij verscheen ermee op de ploegvoorstelling en droeg de roze variant tijdens de Giro. De originele regenboogsneakers zal Remco dragen tijdens het Belgisch kampioenschap.

Op 29 juni slaat Soudal Quick-Step, samen met CO2logic en Safety Jogger, een tweede paar van de regenboogschoenen onder de hamer. De opbrengst van de veilig gaat naar het Myamyn-project in Australië, het land waar Evenepoel vorig jaar wereldkampioen werd. Het liefdadigheidsproject maakt deel uit van ‘#ItStartsWithUs’, het duurzaamheidsproject van Soudal Quick-Step, en moet het Annya State Forest herstellen en beschermen tegen landontginning, bedreigde dieren en planten.

De veiling loopt van 22 juni tot 29 juni. Iedereen heeft één week de tijd om een bod uit te brengen op de TC9700 sneakers met regenboogkleuren en een handtekening van Remco Evenepoel. Dat kan via de veilingwebsite.

Louis Tomlinson neemt TV mee naar Glastonbury om EK te zien

Chelsy Vanlerberghe-01 juli 2024 om 13:17

Voormalig One Direction-lid Louis Tomlinson werd tot held van Glastonbury gekroond toen hij een tv meebracht naar het Britse festival om de EK-wedstrijd tussen Engeland en Slowakije uit te zenden. Dit deed hij nadat de festivalorganisatie had besloten de wedstrijd niet uit te zenden.

De organisatie had de festivalgangers laten weten dat ze de wedstrijd tussen Engeland en Slowakije niet zouden laten zien. Veel fans waren teleurgesteld, omdat het om een belangrijke wedstrijd ging die zou beslissen wie er naar de kwartfinales zou gaan.

Maar Louis, bekend van zijn tijd bij One Direction en nu als soloartiest, bleef niet bij de pakken neerzitten. Hij nam het heft in eigen handen en kocht een tv. Hij installeerde de tv op de camping, wat hem meteen zeer populair maakte. Al snel vormde zich een grote groep rond de tv. Niet alleen Tomlinson scoorde met zijn acties, maar ook Engeland ging door met een 2-1 overwinning en plaatste zich voor de kwartfinale.

LeBron en Bronny James worden eerste vader-zoon-duo in NBA

Chelsy Vanlerberghe-28 juni 2024 om 10:01- Foto:

Los Angeles Lakers via X

De LA Lakers hebben Bronny James gekozen in de NBA draft. De 19-jarige basketballer zal komend seizoen dus samen met zijn vader en basketballegende LeBron James spelen.

De NBA is de hoogste basketbalcompetitie in de Verenigde Staten, waar de beste spelers ter wereld samenkomen. LeBron James heeft al meerdere keren aangegeven dat het zijn droom is om samen op het veld te staan met een van zijn zonen. Die droom is nu wat dichterbij gekozen, want de LA Lakers hebben LeBron James junior, oftewel Bronny, gekozen in de DBA draft. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat een vader en zoon in hetzelfde team in de competitie speelt. Op Instagram deelde papa 'KingJames' hartverwarmende foto's van hem en Bronny. "LEGACY!!!" schreef hij er trots bij.

Ontdek meer