Sprite krijgt vernieuwde smaak en verpakking

Karen Luiken-21 juni 2023 om 05:15

Coca-Cola heeft iets nieuws in petto voor liefhebbers van Sprite. Het verfrissende drankje heeft niet alleen een nieuwe smaak, maar ook een nieuwe identiteit.

Om Sprite nóg lekkerder te maken dan het al was, heeft moederbedrijf Coca-Cola de traktatie een upgrade gegeven. Dat geldt zowel voor de originele als de zero-variant. ‘Je merkt nu duidelijker de overeenkomst in smaak tussen de originele en zero-variant. De citroen-limoensmaak blijft uiteraard behouden en wordt zelfs versterkt’, zo klinkt het in een verklaring.

Naast de vernieuwde receptuur komt er ook een andere verpakking, waarmee het verschil tussen de originele en suikervrije variant duidelijker wordt. De één heeft een wit logo, de ander een zwart. “Dit jaar voegen we een gedurfde nieuwe visuele identiteit toe in heel Europa, naast de lancering van een nieuwe onweerstaanbare smaak. Het nieuwe recept biedt ijskoude verfrissing wanneer onze consumenten die het meest nodig hebben", aldus Rahel Eigenmann, Brand Director Sprite in Europa.

Street food restaurant Seoul South Station komt naar Gent

Karen Luiken-02 december 2023 om 08:48

Gent krijgt er binnenkort een culinaire hotspot bij. Street food restaurant Seoul South Station opent op 12 december de deuren in de populaire studentenwijk Overpoort.

Seoul South Station komt oorspronkelijk uit Leuven en staat bekend om zijn Korean fried chicken. Andere heerlijke gerechten die je op de menukaart terugvindt, zijn onder andere kimchi nacho’s, Koreaanse dumplings, gestoomde rijst en koolsla.

Het eten is fantastisch, maar dat is niet de enige reden waarom je deze plek wil bezoeken. Je wilt er ook heen vanwege de gezellige sfeer die er heerst. De zaak in Gent krijgt een interieur die je doet denken aan een Koreaanse trein. Rode vloeren, paarse muren en accenten van metaal: je kijkt je ogen uit.

Met eigen ogen en smaakpapillen ervaren? Seoul South Station is vanaf 12 december te bezoeken aan de Overpoortstraat 98 in Gent.

McDonald's lanceert nieuwe burger met pepersaus

Karen Luiken-21 november 2023 om 08:25

McDonald’s heeft vanaf vandaag een nieuwe burger op het menu staan. Het gaat om de Peppery Paul, een traktatie die gepaard gaat met een romige pepersaus.

De Peppery Paul maakt deel uit van het Maestro-assortiment en bestaat uit twee sappige rundvleesburgers, pepersaus, knapperige spek, cheddarkaas en verse salade, allemaal verpakt in een zacht briochebroodje.

Denk je hier niet genoeg aan te hebben? No worries! McDonald’s introduceert vandaag naast de burger ook de McShaker Fries Smoked Paprika, een nieuwe versie van de beroemde knapperige frietjes met gerookt paprikapoeder.

Enjoy!

Ontdek meer