'Mannen met grote neus hebben grotere penis'

Karen Luiken-21 juni 2023 om 05:08

Mannen met aanwezige neuzen zullen na het lezen van dit artikel blijer zijn met zichzelf. Wetenschappers hebben namelijk ontdekt dat kerels met een grote neus grotere penissen hebben.

“De neusgrootte is een belangrijke indicator voor de grootte van de penis”, zegt onderzoeker dr. Sungwoo Hong volgens Daily Star. Volgens hem heeft het allemaal te maken met de blootstelling van testosteron, een stofje dat een grote rol speelt bij de vorming van de neus en geslachtsdelen van baby’s. “Verschillende onderzoeken suggereren dat hormoonblootstelling in de prenatale periode de groei van voortplantingsorganen beïnvloedt.”

De resultaten ondersteunen de gegevens van een eerdere studie uit 2021. Daaruit bleek dat mannen met een neus van 4,5 centimeter een niet-stijve penis hadden van gemiddeld 10 centimeter. Maar hadden mannen een grotere neus van zo’n 5,5 centimeter? Dan spreken we van een gemiddelde penislengte van 13,4 centimeter.

Dit is de meest populaire fetisj ter wereld...

Simon Smetryns-01 september 2023 om 10:20- Foto:

Екатерина Мясоед

Joy Love Dolls heeft onlangs een studie uitgevoerd naar de populairste seksuele fetisjen wereldwijd. Ze verzamelden betrouwbare bronnen en gebruikten Google-zoektrends om tot hun bevindingen te komen.

Opvallend genoeg staat sadisme bovenaan de lijst, gedefinieerd als het toebrengen van fysiek of psychologisch leed aan een ander om seksuele opwinding op te wekken, met een jaarlijks zoekvolume van 9.876.000 wereldwijd.

Masochisme, de tegenhanger van sadisme en de neiging om seksuele bevrediging te halen uit eigen pijn of vernedering, staat op de tweede plaats met 6.600.000 zoekopdrachten. Op de derde plaats vinden we CBT (cock & ball torture), wat staat voor het toepassen van pijn of beknelling op de penis of testikels, met meer dan vijf miljoen zoekopdrachten.

De vierde meest voorkomende fetisj is claustrofobie, wat betekent dat mensen seksueel opgewonden raken door opgesloten te worden in kleine ruimtes, met 3.612.000 zoekopdrachten. De top vijf wordt afgesloten door vicarfilie, waarbij mensen opgewonden raken door de seksuele verhalen van anderen en hierin meeleven.

Hieronder vind je de top 10 van seksuele fetisjen wereldwijd:

Wat is de maximum leeftijd waarmee je iets zou doen...

Simon Smetryns-23 augustus 2023 om 10:42

Ontdek meer