'Mannen met grote neus hebben grotere penis'

Karen Luiken-21 juni 2023 om 05:08

Mannen met aanwezige neuzen zullen na het lezen van dit artikel blijer zijn met zichzelf. Wetenschappers hebben namelijk ontdekt dat kerels met een grote neus grotere penissen hebben.

“De neusgrootte is een belangrijke indicator voor de grootte van de penis”, zegt onderzoeker dr. Sungwoo Hong volgens Daily Star. Volgens hem heeft het allemaal te maken met de blootstelling van testosteron, een stofje dat een grote rol speelt bij de vorming van de neus en geslachtsdelen van baby’s. “Verschillende onderzoeken suggereren dat hormoonblootstelling in de prenatale periode de groei van voortplantingsorganen beïnvloedt.”

De resultaten ondersteunen de gegevens van een eerdere studie uit 2021. Daaruit bleek dat mannen met een neus van 4,5 centimeter een niet-stijve penis hadden van gemiddeld 10 centimeter. Maar hadden mannen een grotere neus van zo’n 5,5 centimeter? Dan spreken we van een gemiddelde penislengte van 13,4 centimeter.

Belgen kiezen voor sfeervol licht tussen de lakens

Joyce Vander Auwera-09 februari 2024 om 12:30- Foto:

Morgane Gielen

In het land van chocolade, wafels en nu ook romantiek, blijkt dat Belgen een geheime voorliefde hebben voor de juiste sfeerverlichting, vooral wanneer de lichten in de slaapkamer aan gaan. Bijna 65% van onze landgenoten geeft aan dat licht de sfeer beïnvloedt en bijdraagt aan gezelligheid, zelfs als het om intieme momenten gaat. En laten we eerlijk zijn, wie houdt er niet van een beetje ambiance tussen de lakens?

Volgens de Belgische romantici heeft het juiste licht niet alleen invloed op de algehele gemoedstoestand (78%), maar het kan ook de toon zetten voor een stomende nacht (76%). Maar slechts 8% van de Belgen verkiest het licht aan te laten tijdens de daad, terwijl 24% de duisternis verkiest. Waarom? Wel, 1 op de 4 Belgen voelt zich blijkbaar onzeker over hun lichaam wanneer het licht aan is tijdens een wilde nacht.

Desondanks geven we de voorkeur aan een warme, gezellige gloed in de slaapkamer. Van de seksueel actieve Belgen geeft maar liefst 54% aan dat ze het liefst vrijen in het schemerlicht of met gedimde sfeerverlichting. De juiste belichting zet niet alleen de toon, maar voegt ook een vleugje mysterie toe en geeft ons zelfvertrouwen een welverdiende boost.

En wat is de kers op de taart? WiZ Lighting komt met innovatieve slimme verlichting die de sfeer zet voor een onvergetelijke vrijpartij. Kies voor romantisch 'kaarslicht' of ga voor gepassioneerd Valentijnsrood en laat het licht langzaam uitdoven om meteen in de stemming te komen. Sounds fun!

Healthy Sex Talk: podcast over toxic relaties, grenzen in bed, porno...

Simon Smetryns-11 december 2023 om 17:22

Een podcast over seksuele gezondheid bij jongeren waarin Jael Ost en Martijn Spaepen hete topics bespreken.

Met gasten Liese Luwel, Maxim Van den Nieuwenhuyzen en seksuologe Chloé De Bie hebben we het in deze aflevering over: hoe geef je jouw grenzen aan en toxic relaties. Bekijk hier deel 1 en 2.

Daten in een veilige omgeving? Download Fruitz.

Beluister de volledige podcast ook op Spotify.