Met nieuwe datingshow in buitenland op zoek naar de perfecte date

Karen Luiken-19 juni 2023 om 08:56

Waarom daten in België als je het ook ergens in het buitenland onder tropische omstandigheden kunt doen? In het gloednieuwe programma ‘Ik Swipe Je’ krijgen singles die uitgelezen kans.

Aan de datingshow doen zes vriendenduo’s mee die allemaal op zoek zijn naar de liefde. Via online dating komen ze in contact met andere singles en vervolgens krijgen ze een budget om samen het perfecte afspraakje te plannen. Waar dat is en hoe ze er komen, mogen ze helemaal zelf weten.

Het is de bedoeling dat de vrijgezellen er tijdens hun date achter komen of ze een match made in heaven zijn, of slechts in zijn voor een nachtelijk avontuurtje. Op welke blunders knappen ze af en wat zijn hun turn outs? Wat doen ze als ze en blauwtje lopen? Vinden ze seks tijdens een eerste date oké? En hoe leuk vinden ze elkaar nou eigenlijk? Die vragen staan centraal.

‘Ik Swipe Je’ is vanaf donderdag te zien bij VTM 2.

'Ex On The Beach: Double Dutch' zoekt nieuwe deelnemers

Karen Luiken-12 juni 2024 om 06:23

Dit is een oproep aan alle singles die niet vies zijn van seks op televisie, de discussie durven aan te gaan en op zoek zijn naar lust, drama of liefde. De makers van ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ zijn op zoek naar nieuwe deelnemers.

Na een all star-seizoen met allemaal oud-bekenden is het nu weer tijd voor een ouderwets seizoen met onbekende mensen. Je hoeft niet beroemd te zijn om mee te kunnen doen, hoeft geen bekende ex te hebben en hoeft ook geen ervaring te hebben met de televisiewereld. Nee, het enige wat jij nodig hebt om je op te kunnen geven, is een flinke dosis lef.

‘Durf jij de confrontatie aan te gaan met een leger aan exen in het heetste programma van Nederland en België?’, zo klinkt het in een oproep. ‘En ben jij klaar voor een flinke portie drama? Meld je dan aan voor een eventueel nieuw seizoen van MTV’s ‘Ex On The Beach: Double Dutch’ en wie weet is jouw ex next!’

Er wordt zowel naar Nederlandse als Belgische singles gezocht. Inschrijven kan hier.

Gezocht: deelnemers voor nieuw seizoen 'Blind Gekocht'

Karen Luiken-09 juni 2024 om 07:48

Ben jij een van de vele mensen die geen huis kan vinden vanwege de oververhitte huizenmarkt? Misschien dat Play4 je een handje kan helpen. De zender is op zoek naar deelnemers voor een nieuw seizoen van ‘Blind Gekocht’.

De laatste aflevering van het laatste seizoen van ‘Blind Gekocht’ werd woensdag uitgezonden, maar tijd voor rust is er niet. Play4 is namelijk alweer bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en daar zijn natuurlijk ook nieuwe deelnemers bij nodig.

Wie interesse heeft in een plekje in het programma, kan zich aanmelden via deze link. Maar let wel: het inschrijven kost wat tijd. Je moet niet alleen al je contactgegevens achterlaten, maar ook allerlei vragen over jezelf beantwoorden, foto’s verzamelen en al je woningeisen opschrijven.

Ontdek meer