Met nieuwe datingshow in buitenland op zoek naar de perfecte date

Karen Luiken-19 juni 2023 om 08:56

Waarom daten in België als je het ook ergens in het buitenland onder tropische omstandigheden kunt doen? In het gloednieuwe programma ‘Ik Swipe Je’ krijgen singles die uitgelezen kans.

Aan de datingshow doen zes vriendenduo’s mee die allemaal op zoek zijn naar de liefde. Via online dating komen ze in contact met andere singles en vervolgens krijgen ze een budget om samen het perfecte afspraakje te plannen. Waar dat is en hoe ze er komen, mogen ze helemaal zelf weten.

Het is de bedoeling dat de vrijgezellen er tijdens hun date achter komen of ze een match made in heaven zijn, of slechts in zijn voor een nachtelijk avontuurtje. Op welke blunders knappen ze af en wat zijn hun turn outs? Wat doen ze als ze en blauwtje lopen? Vinden ze seks tijdens een eerste date oké? En hoe leuk vinden ze elkaar nou eigenlijk? Die vragen staan centraal.

‘Ik Swipe Je’ is vanaf donderdag te zien bij VTM 2.

Gemoederen raken verhit in de 'Big Brother'

Karen Luiken-23 februari 2024 om 16:04

Hoe langer de bewoners van 'Big Brother' in het huis zitten, hoe hoger de gemoederen oplopen. Ashley is in de aflevering van vanavond, niet voor de eerste keer, het onderwerp van gesprek. Ze doet en zegt dingen waar niet al haar medekandidaten het mee eens zijn. "Niet normaal hoe hard zij de sfeer in de groep bepaalt," hoor je Ronahi tegen Tyron zeggen in onderstaande sneak preview.

Tom geëmotioneerd door knuffel in 'Big Brother'

Karen Luiken-22 februari 2024 om 12:48

Een nieuwe dag, betekent een nieuwe sneak preview van 'Big Brother'. Vanavond krijgen we een geëmotioneerde Tom te zien, die zijn tranen niet kan inhouden als hij voor de eerste keer dat hij zich in het huis bevindt, wordt herinnerd aan zijn zoontje. Als hij zijn geboorteknuffel in handen krijgt, houdt hij het niet droog.

Ontdek meer