Rellen in studentenbuurt Gent: Luk Alloo neemt een kijkje

Karen Luiken-23 september 2021 om 06:45

De iconische studentenbuurt Overpoort in Gent werd het afgelopen weekend opgeschrikt door hevige rellen. Er werd met flessen gegooid, geschreeuwd en agenten raakten gewond. Luk Alloo gaat voor het programma ‘Alloo Live’ een kijkje nemen en onderzoekt hoe het er, een week voor de start van het nieuwe academiejaar, aan toe gaat op een donderdagavond.

Tijdens zijn bezoek reconstrueert Luk de gebeurtenissen en spreekt hij met verschillende mensen. Hij gaat aan de praat met ooggetuigen, buurtbewoners, studenten, cafébazen uit de buurt en de politie. Alles gebeurt live en is rechtstreeks te volgen bij VTM.

"Elke week strijk ik live neer in een andere gemeente in Vlaanderen. In Gent sloeg de sfeer vorig weekend helemaal om na een vechtpartij in de uitgaansstraat”, aldus Luk. “Ik ga naar de plaats waar de rellen begonnen zijn en wil graag weten hoe omstanders terugblikken op deze gebeurtenissen. Welke sfeer heerst er nu? Zijn de studenten eerder terughoudend of niet? En hoe staat de politie tegenover dit hele gebeuren? De kijker komt het live met mij te weten."

‘Alloo Live’ is vanavond om 21.40 uur te zien.

Temptations Bert emotioneel over zijn pomeriaantje Fiona

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:16

Het zit Bert allemaal niet mee. Zijn relatie met Delphine is over en hoewel dat hem - zo lijkt het - niet erg zwaar valt, wordt hij toch verdrietig als hij over de toekomst nadenkt. Hij beseft dat zijn pomeriaantje Fiona bij Delphine zal blijven en dat maakt hem emotioneel. "Ik kan er niet alleen voor zorgen."

Bert doet schokkende onthulling in 'Temptation Island'

Karen Luiken-22 oktober 2021 om 15:12

Bert zit vol met verrassingen. Hij heeft menig kijker én deelnemer van 'Temptation Island' al meerdere keren geshockeerd met zijn woorden of daden. In de aflevering van vanavond zal dat niet anders zijn. Tijdens een gesprek met verleidster Chelsy biecht hij iets op. "Grote kans dat er thuis iemand op mij zit te wachten."

Ontdek meer