Wietse Tanghe maakt opwachting in telenovelle 'Lisa'

Karen Luiken-23 september 2021 om 06:37

Wie vanavond naar de telenovelle ‘Lisa’ kijkt bij VTM, zal een onbekend gezicht voorbij zien komen. De cast krijgt er met Wietse Tanghe een nieuw lid bij. De acteur kruipt in de huid van Nathan De Geest, een geheimzinnig personage dat veel vragen op zal roepen bij de kijkers.

Nathan zal geen onopgemerkt type zijn. Hij laat meteen een blijvende indruk achter bij de familie Albrechts en komt in de Keetal voor de ogen van Lisa en Jonas tot een confrontatie met Gert. Wie is deze man? En welk geheim draagt hij met zich mee?

Wietse, de acteur die verantwoordelijk is voor de rol, is geen onbekende in televisieland. Hij speelde ook al een hoofdrol in ‘De Kavijaks’ en is bovendien te zien in ‘Quiz Me Quick’, ‘In Vlaamse Velden’ en ‘3HZ’. Over zijn nieuwste job zegt hij: “Ik heb mij ongelooflijk geamuseerd op de set van Lisa met de rol van Nathan. Zijn achternaam 'De Geest' verklapt al dat het een mysterieus persoon is. Dat hij voor veel spanning zal zorgen staat buiten kijf. Zo komt het in de eerste scène van Nathan al meteen tot een serieuze confrontatie met Gert, die de gemoederen hoog doet oplaaien.”

Wie Nathan écht is en welk geheim hij met zich meedraagt, komen de kijkers volgens hem snel te weten.Eén ding is zeker: Nathan zal de wereld van enkele personages in de telenovelle serieus op z'n kop zetten.”

Nederlandstalige 'Are You The One' vandaag van start

Karen Luiken-17 oktober 2021 om 10:53

De grote dag is aangebroken. Vanavond gaat eindelijk het allereerste Nederlandstalige seizoen van ‘Are You The One’ van start op MTV. Dit is alles wat je moet weten.

In ‘Are You The One’ worden twintig vrijgezellen bij elkaar in een prachtige villa gezet. Ze wonen samen, eten samen en slapen samen. Terwijl ze dat doen, is het de bedoeling dat ze antwoord proberen te geven op die ene belangrijke vraag: wie is hun perfecte match? Want die perfecte match, die zit ertussen. De singles zijn voor de start van het experiment namelijk aan iemand gekoppeld die volgens de wetenschap ‘the one’ zijn. Met behulp van opdrachten, ceremonies en de Truth Booth moeten ze er zelf achter zien te komen wie dat is. De winnaar gaat er met een flinke prijzenpot vandoor.

De twintig singles bestaan uit tien vrouwen en tien mannen. De dames die het avontuur aangaan zijn Yasmin, Floor, Rabia, Shanice, Maartje, Damiët, Irene, Michèle, Faby en Dividivi. De heren heten JB, Ivo, Jamal, Jaap, Nuri, Maxim, Joey, Boudewijn, Tycho en Délano.

Wie van deze vrijgezellen vindt dé perfecte match en gaat met 200.000 euro naar huis? Je ziet het vanaf vanavond om 19.00 uur bij MTV.

Dit is de nieuwe single van K3 (mét de nieuwe stemmen!)

Dieter Blarinckx-17 oktober 2021 om 10:50

Wie gisteren keek naar de bootcamp van 'K2 Zoekt K3', zag hoe de 15 kandidaten plots het nieuwe nummer van K3 te horen kregen aan de ontbijttafel. Maar als klap op de vuurpijl werd hen ook gezegd dat ze op één weekend tijd de tekst, choreo én zang onder de knie moesten krijgen.

Het nummer 'Waterval' bleek voor sommigen toch moeilijker dan voor anderen. Vol enthousiasme, goede moed en ook wat stress, moesten alle kandidaten hun skills komen presenteren bij de vijfkoppige jury.

Check het resultaat van 'Waterval' hieronder:

Ontdek meer