Wietse Tanghe maakt opwachting in telenovelle 'Lisa'

Karen Luiken-23 september 2021 om 06:37

Wie vanavond naar de telenovelle ‘Lisa’ kijkt bij VTM, zal een onbekend gezicht voorbij zien komen. De cast krijgt er met Wietse Tanghe een nieuw lid bij. De acteur kruipt in de huid van Nathan De Geest, een geheimzinnig personage dat veel vragen op zal roepen bij de kijkers.

Nathan zal geen onopgemerkt type zijn. Hij laat meteen een blijvende indruk achter bij de familie Albrechts en komt in de Keetal voor de ogen van Lisa en Jonas tot een confrontatie met Gert. Wie is deze man? En welk geheim draagt hij met zich mee?

Wietse, de acteur die verantwoordelijk is voor de rol, is geen onbekende in televisieland. Hij speelde ook al een hoofdrol in ‘De Kavijaks’ en is bovendien te zien in ‘Quiz Me Quick’, ‘In Vlaamse Velden’ en ‘3HZ’. Over zijn nieuwste job zegt hij: “Ik heb mij ongelooflijk geamuseerd op de set van Lisa met de rol van Nathan. Zijn achternaam 'De Geest' verklapt al dat het een mysterieus persoon is. Dat hij voor veel spanning zal zorgen staat buiten kijf. Zo komt het in de eerste scène van Nathan al meteen tot een serieuze confrontatie met Gert, die de gemoederen hoog doet oplaaien.”

Wie Nathan écht is en welk geheim hij met zich meedraagt, komen de kijkers volgens hem snel te weten.Eén ding is zeker: Nathan zal de wereld van enkele personages in de telenovelle serieus op z'n kop zetten.”

Zien: Schorpioen maakt intrede in ‘The Masked Singer’

Dieter Blarinckx-27 januari 2022 om 17:29

Deze vrijdag ontvangt het populaire VTM-programma ‘The Masked Singer’ een nieuwe deelnemer: Schorpioen. En die bezorgt de speurders in de studio de schrik van hun leven!

“Oh hallo. Ik ben Schorpioen. Jullie betrappen me net vandaag terwijl ik hier lig te baden in luxe. Hopelijk zijn jullie niet jaloers. Ik ben een gevaarlijk wezen met scherpe kantjes. En pimped out, chromed out scharen. Die ik niet altijd onder controle heb. Dus pas op als je mij benadert of iets durft te vragen op een onbewaakt moment. Ik probeer aan mezelf te werken om mijn impulsen onder controle te houden. Maar dat lukt niet altijd. Oops, I did it again. Schorpioenen gaan meestal hevig te keer en rijten hun prooi aan stukken of vermorzelen ze helemaal. Ik zal proberen nog iets over te laten van de concurrentie. Maar ik kan nog niets beloven”, klinkt het bij de aankondiging op sociale media.

Wil jij mee uitzoeken wie er achter de Schorpioen schuilt? Kijk dan zeker naar ‘The Masked Singer’, vrijdag om 20u35 bij VTM!

Verschrikkelijk nieuws voor Vera uit 'Big Brother'

Karen Luiken-27 januari 2022 om 16:55

Vera uit 'Big Brother' heeft verschrikkelijk nieuws te horen gekregen. Haar opa is onverwachts overleden.

Met de tweesplitsing van het ‘Big Brother’-huis was het al een nare week voor Vera, maar dat is met dit schokkende bericht alleen nog maar erger geworden. Ze heeft haar opa, die op de Dominicaanse Republiek woont, al een tijdje niet gezien.

Om de verschrikkelijke pijn een tikkeltje te verzachten, staat Big Brother het eenmalig toe om Vera en Dimitri samen te laten zijn. De twee zijn vanwege de break-up week al dagen van elkaar gescheiden.

Het overlijdensbericht is al de tweede in een korte tijd. Toen Kitty nog als bewoonster in het huis zat, kreeg zij te horen dat haar vader was overleden.

Ontdek meer