Wietse Tanghe maakt opwachting in telenovelle 'Lisa'

Karen Luiken-23 september 2021 om 06:37

Wie vanavond naar de telenovelle ‘Lisa’ kijkt bij VTM, zal een onbekend gezicht voorbij zien komen. De cast krijgt er met Wietse Tanghe een nieuw lid bij. De acteur kruipt in de huid van Nathan De Geest, een geheimzinnig personage dat veel vragen op zal roepen bij de kijkers.

Nathan zal geen onopgemerkt type zijn. Hij laat meteen een blijvende indruk achter bij de familie Albrechts en komt in de Keetal voor de ogen van Lisa en Jonas tot een confrontatie met Gert. Wie is deze man? En welk geheim draagt hij met zich mee?

Wietse, de acteur die verantwoordelijk is voor de rol, is geen onbekende in televisieland. Hij speelde ook al een hoofdrol in ‘De Kavijaks’ en is bovendien te zien in ‘Quiz Me Quick’, ‘In Vlaamse Velden’ en ‘3HZ’. Over zijn nieuwste job zegt hij: “Ik heb mij ongelooflijk geamuseerd op de set van Lisa met de rol van Nathan. Zijn achternaam 'De Geest' verklapt al dat het een mysterieus persoon is. Dat hij voor veel spanning zal zorgen staat buiten kijf. Zo komt het in de eerste scène van Nathan al meteen tot een serieuze confrontatie met Gert, die de gemoederen hoog doet oplaaien.”

Wie Nathan écht is en welk geheim hij met zich meedraagt, komen de kijkers volgens hem snel te weten.Eén ding is zeker: Nathan zal de wereld van enkele personages in de telenovelle serieus op z'n kop zetten.”

Finale ‘Regi Academy’ live in het Sportpaleis!

Dieter Blarinckx-17 augustus 2022 om 14:24

Deze week start het gloednieuwe seizoen van het populaire VTM-programma ‘Regi Academy’. Net zoals vorig seizoen gaan Regi en co op zoek naar een nieuwe, ruwe diamant. Maar dit jaar vindt de finale live plaats in het Sportpaleis!

Dat nieuws werd zopas bekendgemaakt door Regi zelf. De finale van het tweede seizoen zal dus plaatsvinden op het podium van het Antwerpse Sportpaleis:

“Die vindt plaats tijdens mijn concert, live in het Sportpaleis, alstublieft!. Dat wordt niet alleen voor de finalisten maar ook voor mij geweldig stressen!”, wou hij kwijt aan Het Laatste Nieuws.

Het nieuwe seizoen van ‘Regi Academy’ start deze donderdagvond bij VTM2.

Nieuw seizoen 'Blind Getrouwd' vanaf september te zien

Karen Luiken-17 augustus 2022 om 06:46

Het duurt niet lang meer voordat acht singles het ultieme liefdesexperiment aangaan in een nieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Als voorproefje op de reeks afleveringen, die vanaf september te zien zijn, deelt VTM nu alvast de eerste beelden.

In ‘Blind Getrouwd’ worden vijf mannen en drie vrouwen via de wetenschap gematcht aan hun ideale partner. Ze geven elkaar het jawoord zonder elkaar ooit gezien te hebben, zonder ook maar iets over elkaar te weten. Na hun trouwdag gaan ze op huwelijksreis en proberen ze erachter te komen of ze écht voor elkaar gemaakt zijn.

De deelnemers van dit seizoen zijn de 27-jarige Brecht, 28-jarige Christiaan, 29-jarige Dziubi, 29-jarige Florence, 29-jarige Jana, 35-jarige Jiri, 36-jarige Joren en 30-jarige Lien. In onderstaande teaser vang je een eerste glimp van hen op.

Ontdek meer