Fantasia Festival: daar wil je bijzijn

Karen Luiken-13 juni 2023 om 08:59

Fans die Dimitri Vegas & Like Mike deze zomer in levenden lijve willen zien optreden, kunnen dat in België slechts op twee festivals doen. Eén daarvan is Fantasia Festival, een evenement dat over een paar weken losbarst.

Nog niks te doen op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli? Blokkeer deze data dan nú met een dikke rode stift in je agenda. In dit weekend wordt het domein van Hamme-Zogge omgetoverd tot een groot festivalterrein. Tientallen artiesten komen langs om het publiek te voorzien van heerlijke muziek. Er is techno, er is house, er zijn hitjes en er is live muziek. Kortom: voor ieder wat wils!

Op vrijdag 7 juli is het podium gereserveerd voor het populaire duo Dimitri Vegas & Like Mike. Maar naast deze twee broers treden er ook allerlei andere dj’s en artiesten op. Denk aan Metejoor, Vengaboys, Klaps, Ronny Retro, Paul Elstak, 2 Unlimited en Jamie Lee VI & Louis XIV. Een dag later reizen onder anderen Afrojack, Angerfist, Yves V, Regi, Mattn, Snollebollekes, Viktor & Kobe, DJ Licious, 2 Fabiola, Bountyhunter en Omdat Het Kan FT. Average Rob af naar Zogge voor een optreden.

Vrijdag worden de denkbeeldige deuren van het festivalterrein om 13.00 uur geopend, om ze vervolgens om 01.00 uur weer te sluiten. Zaterdag zijn feestneuzen wederom welkom tussen 13.00 en 01.00 uur. Twee dagen lang twaalf uur feest. Daar moet je bijzijn! Heb je nog geen kaartje? Tickets zijn nog verkrijgbaar via deze link. Maar wees er snel bij, want op is op, vol is vol.

Joshua Bassett komt naar Brussel

Chelsy Vanlerberghe-10 juni 2024 om 02:00

Joshua Bassett beleeft op dit moment zijn golden years. De Amerikaanse muzikant en acteur brengt binnenkort zijn debuutalbum uit en stelt het live voor tijdens 'The Golden Years Tour', die op 25 september halt houdt in La Madeleine in Brussel.

Het Amerikaanse multitalent heeft op 23-jarige leeftijd al een Emmy Award gewonnen dankzij zijn rol in ‘High School Musical: The Musical: The Series’. In de Disney+-serie acteerde hij niet enkel naast Olivia Rodrigo, maar schreven ze samen ook muziek voor de soundtrack. Na een aantal solo-singles en -EP’s, maakt Joshua zich nu klaar voor de release van zijn debuutalbum ‘The Golden Years’ op 26 juli, gevolgd door een bijhorende tour.

Op woensdag 25 september zal hij dus in La Madeline staan. Als voorprogramma brengt hij Thomas Day mee. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 14 juni om 10:00 uur via livenation.be.

Inschrijvingen BK Beerpong zijn nu geopend

Chelsy Vanlerberghe-09 juni 2024 om 10:41

Goed nieuws! De inschrijvingen voor het Belgisch Kampioenschap Beerpong 2024 zijn vanaf nu geopend. Wie mag zich dit jaar tot beerpong-royalty kronen? Dat ontdekken we op 7 september in het bruisende hart van West-Vlaanderen!

Beats n' Bots, zoals het ook wordt genoemd, is het grootste bierpongevenement van de Benelux. Jaarlijks trekken enthousiaste deelnemers vanuit het hele land naar Lichtervelde om deel te nemen aan dit ludieke evenement. Het is een plek waar nieuwe vriendschappen worden gesmeed en waar rivalen elkaar na de wedstrijd omhelzen.­ ­En volgens de organisatie wordt dit jaar groter en beter dan ooit tevoren.

Wat kan je verwachten? Het is meer dan een Kampioenschap, het is een soort festival op zichzelf. Foodtrucks, attracties, live muziek, een zomerbar en uiteraard: frisse pinten. Dus zelfs als je zelf niet deelneemt aan het toernooi, valt er genoeg te beleven.

Of je nu komt om te supporteren voor je favoriete team of om zelf mee te spelen, het BK Beerpong 2024 is een evenement dat je simpelweg niet mag missen. En TAGMAG is uiteraard ook van de partij.

Een integraal onderdeel van het BK Beerpong is de kunst van het verkleden. Teams gaan vaak tot het uiterste om hun tegenstanders uit concentratie te halen en de sfeer licht te houden.

Schrijf je hier in en doe mee aan het ultieme nationale toernooi en strijd om de kampioenstitel. Met plaats voor 256 deelnemers uit heel België, is enkel nog de vraag: word jij de volgende kampioen?

Inschrijven kan via deze link. Meer informatie vind je hier.

Ontdek meer