Fantasia Festival: daar wil je bijzijn

Karen Luiken-13 juni 2023 om 08:59

Fans die Dimitri Vegas & Like Mike deze zomer in levenden lijve willen zien optreden, kunnen dat in België slechts op twee festivals doen. Eén daarvan is Fantasia Festival, een evenement dat over een paar weken losbarst.

Nog niks te doen op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli? Blokkeer deze data dan nú met een dikke rode stift in je agenda. In dit weekend wordt het domein van Hamme-Zogge omgetoverd tot een groot festivalterrein. Tientallen artiesten komen langs om het publiek te voorzien van heerlijke muziek. Er is techno, er is house, er zijn hitjes en er is live muziek. Kortom: voor ieder wat wils!

Op vrijdag 7 juli is het podium gereserveerd voor het populaire duo Dimitri Vegas & Like Mike. Maar naast deze twee broers treden er ook allerlei andere dj’s en artiesten op. Denk aan Metejoor, Vengaboys, Klaps, Ronny Retro, Paul Elstak, 2 Unlimited en Jamie Lee VI & Louis XIV. Een dag later reizen onder anderen Afrojack, Angerfist, Yves V, Regi, Mattn, Snollebollekes, Viktor & Kobe, DJ Licious, 2 Fabiola, Bountyhunter en Omdat Het Kan FT. Average Rob af naar Zogge voor een optreden.

Vrijdag worden de denkbeeldige deuren van het festivalterrein om 13.00 uur geopend, om ze vervolgens om 01.00 uur weer te sluiten. Zaterdag zijn feestneuzen wederom welkom tussen 13.00 en 01.00 uur. Twee dagen lang twaalf uur feest. Daar moet je bijzijn! Heb je nog geen kaartje? Tickets zijn nog verkrijgbaar via deze link. Maar wees er snel bij, want op is op, vol is vol.

Nieuwe extra datum voor Purple Disco Machine in België

Simon Smetryns-21 februari 2024 om 12:02- Foto:

Fiona Garden

Purple Disco Machine is de gedreven performer en internationaal geprezen hitmaker die tot de top van de internationale discowereld behoort. Getuige daarvan de snelheid waarmee de tickets voor zijn concert in Ancienne Belgique een paar weken geleden over de toonbank gingen. Uitstekend nieuws voor diegene die toen naast een kaartje grepen: de Duitse producer bevestigt een nieuwe datum in België. Purple Disco Machine staat op 30 oktober op het OM podium in Luik.

De ticketverkoop start op vrijdag 23 februari om 10u via LiveNation.be. Tickets zullen 31 euro kosten (incl. reservatiekosten).

'Deseperate Housewives'-ster Teri Hatcher komt naar FACTS in Gent

Karen Luiken-15 februari 2024 om 08:08

De organisatie van FACTS heeft opnieuw een wereldberoemde naam toegevoegd aan de line-up van de aankomende editie van het evenement in Gent. Niemand minder dan ‘Despirate Housewives’-actrice Teri Hatcher staat op de gastenlijst.

Teri is op beide dagen, 6 en 7 april, aanwezig bij FACTS in Flanders Expo. Fans kunnen met haar op de foto, een praatje maken bij de handtekeningensessies, haar panel bijwonen en zelfs met haar op de foto.

De actrice is vooral bekend als Susan Mayer Delfino in ‘Desperate Housewives’, maar had daarnaast ook rollen in ‘Lois & Clark: The New Adventures of Superman’, ‘James Bond: Tomorrow Never Dies’ en ‘The Love Boat’.

Teri is al de vierde internationale ster die wordt toegevoegd aan de line-up van FACTS. Eerder aangekondigde namen zijn Mckenna Grace (Ghostbusters, The Handmaid’s Tale), Christopher Judge (Stargate) en Marina Sirtis (Star Trek), Verder komt ook de Vlamse jeugdboekenschrijver Marc de Bel langs.

Ontdek meer