Dit is waarom je de Betcenter Keizer Karel Cup niet mag missen

Karen Luiken-12 juni 2023 om 11:13

Nog maar anderhalve week te gaan voor de Betcenter Keizer Karel Cup losbarst in Gent. Het belooft een weekend voor sport, gezelligheid, plezier en goede muziek te worden. Weet je nog niet zeker of je erbij bent? We noemen een paar goede redenen om te gaan.

Voetbal
De Betcenter Keizer Karel Cup is het grootste Europese minivoetbalevenement van het jaar. Zo’n 400 ploegen en 5000 enthousiaste deelnemers nemen deel om te strijden voor de felbegeerde titel. Van veldvoetbal tot zaalvoetbal en minivoetbal, van prof tot amateur: er is voor ieder wat wils.

Beachvolley
Speciaal voor de sportievelingen onder ons wordt er naast het voetbaltoernooi ook een beachvolleybaltoernooi georganiseerd. Zowel op zaterdag 24 als op zondag 25 juni vindt er een apart toernooi plaats voor gemengde ploegen van drie personen. Iedere liefhebber kan zich hiervoor aanmelden.

Camping
Het sportieve weekend kan compleet worden gemaakt met een verblijf op de bijbehorende camping. Deelnemers krijgen de kans om voor een voordelig tarief te overnachten, eventueel met een heerlijke barbecue op zaterdag en een rijkelijk ontbijtbuffet. Meer info daarover vind je hier.

Summerparty
Bij de Betcenter Keizer Karel Cup hoort natuurlijk ook een feestje. Wat zeggen we? Twee feestjes! Vrijdagavond zullen Skyve ft. Flo Windey, Al Dente, Unregular en Abeat voor heerlijke deuntjes zorgen. Een dag later is het de beurt aan Sam Gooris, Michael Amani, DJ Rumour en Tom Smith.

Praktische info
Het evenement vindt van 24 tot en met 26 juni plaats op de Blaarmeersen in Gent. Het programma gaat vrijdag om 17.00 uur van start en eindigt die dag met een zomerse party. Een dag later gaat het wekkertje al vroeg, want om 09.00 uur beginnen de wedstrijden. Om 10.00 uur kan er een potje beachvolley worden gespeeld en daarna vinden er een enorme barbecue en groot feest plaats. Op zondag worden er opnieuw wedstrijden gespeeld en is het aan het einde van de middag tijd voor de finales. Een team inschrijven kan hier.

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

WIN: Duoticket Red Bull Street Style + voetbal!

Joyce Vander Auwera-29 november 2023 om 13:45- Foto:

Red Bull Content Pool

Op donderdag 7 december wordt Docks Dome in Brussel dé place to be voor freestyle voetbalfans! Het zal er bruisen van energie wanneer 24 topatleten uit alle hoeken van de wereld samenkomen voor een spektakel dat je niet mag missen. Soufiane 'Bencok' El Marnissi zal België verdedigen op de Global Championship van Red Bull Street Style! En jij kan erbij zijn.

Red Bull Street Style begon in Brazilië in 2008 en groeide uit tot een legendarisch evenement in de freestyle voetbalwereld. Dit jaar markeert het elfde seizoen, en de competitie heeft alleen de crème de la crème van freestyle talent uitgenodigd - een exclusieve lijst van 12 mannelijke en 12 vrouwelijke voetbalartiesten van over de hele wereld. Het format krijgt een nieuwe twist: geen standaard 3-minuten battles meer, maar 4 minuten pure magie, waarbij twee spelers het tegen elkaar opnemen, met een maximum van 2 minuten per speler.

Goed nieuws, TAGMAG geeft een duoticket weg samen met een Red Bull Street Style voetbal aan één gelukkige winnaar. Daarnaast geven we nog een voetbal weg aan een andere winnaar. Winnen? Easy, vul onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet zien we jou daar!

PS: Liever zeker van je tickets? Je kan ze hier bestellen.

Red Bull Content Pool