WIN: Gratis teaminschrijving voor Keizer Karel Cup

Joyce Vander Auwera-09 juni 2023 om 16:30

De 25ste editie van de Betcenter Keizer Karel Cup, het grootste voetbalfestival van Europa, gaat door van 23 tot en met 25 juni in de Blaarmeersen in Gent.

De Betcenter Keizer Karel Cup is dé happening van het jaar waar alle teams vol spanning naar uitkijken. Het is de plek waar de hele voetbalwereld samenkomt. Van veldvoetbal tot zaalvoetbal en minivoetbal, van professionals tot amateurs, er is voor ieder wat wils. KKC is al jarenlang het grootste spektakel in de minivoetbalwereld.

Het meest epische voetbalfestival van heel Europa tovert elk jaar de Blaarmeersen in Gent om tot een explosie van (mini)voetbal en feest. Maar liefst 400 teams, bestaande uit ongeveer 5.000 enthousiaste deelnemers, gaan de strijd aan om die felbegeerde titel. Let the summer kick in met een onvergetelijk voetbalweekend vol fun.

Wil jij graag deelnemen (én winnen) met een team van minimum 5 tot maximum 15 personen? Je kan via TAGMAG een teaminschrijving winnen met waarde van maar liefst €900, en neem de volle drie dagen deel aan dit fantastische voetbalfestival. Als dat niet nice is?!

Stel je team samen (mix man/vrouw mag!), waag je kans en doe snel mee via onderstaand wedstrijdformulier, we sluiten de giveaway af op woensdag 14 juni. TAGMAG is ook aanwezig dus we zien jullie daar... Go, go, go! ⚽️

Lenny Kravitz is laatste headliner Rock Werchter

Karen Luiken-30 november 2023 om 15:03

Lenny Kravitz komt naar de aankomende editie van Rock Werchter. De uit New York afkomstige zanger is geboekt als vierde en laatste headliner.

De organisatie van het festival maakt bekend dat Lenny Kravitz op donderdag 4 juli de mainstage van Rock Werchter beklimt. Eerder werd al bekendgemaakt dat Måneskin de headliner van vrijdag 5 juli is, Dua Lipa die van zaterdag 6 juli en de Foo Fighters die van zondag 7 juli. Andere artiesten die op de line-up van het festival prijken, zijn onder anderen Sum 41, Yungblud, Avril Lavinge en Snow Patrol.

Kaartjes voor Rock Werchter gaan vrijdag 1 december om 10.00 uur in de verkoop.

WIN: Duoticket Red Bull Street Style + voetbal!

Joyce Vander Auwera-29 november 2023 om 13:45- Foto:

Red Bull Content Pool

Op donderdag 7 december wordt Docks Dome in Brussel dé place to be voor freestyle voetbalfans! Het zal er bruisen van energie wanneer 24 topatleten uit alle hoeken van de wereld samenkomen voor een spektakel dat je niet mag missen. Soufiane 'Bencok' El Marnissi zal België verdedigen op de Global Championship van Red Bull Street Style! En jij kan erbij zijn.

Red Bull Street Style begon in Brazilië in 2008 en groeide uit tot een legendarisch evenement in de freestyle voetbalwereld. Dit jaar markeert het elfde seizoen, en de competitie heeft alleen de crème de la crème van freestyle talent uitgenodigd - een exclusieve lijst van 12 mannelijke en 12 vrouwelijke voetbalartiesten van over de hele wereld. Het format krijgt een nieuwe twist: geen standaard 3-minuten battles meer, maar 4 minuten pure magie, waarbij twee spelers het tegen elkaar opnemen, met een maximum van 2 minuten per speler.

Goed nieuws, TAGMAG geeft een duoticket weg samen met een Red Bull Street Style voetbal aan één gelukkige winnaar. Daarnaast geven we nog een voetbal weg aan een andere winnaar. Winnen? Easy, vul onderstaand wedstrijdformulier in en wie weet zien we jou daar!

PS: Liever zeker van je tickets? Je kan ze hier bestellen.

Red Bull Content Pool

Ontdek meer