WIN: Gratis teaminschrijving voor Keizer Karel Cup

Joyce Vander Auwera-09 juni 2023 om 16:30

De 25ste editie van de Betcenter Keizer Karel Cup, het grootste voetbalfestival van Europa, gaat door van 23 tot en met 25 juni in de Blaarmeersen in Gent.

De Betcenter Keizer Karel Cup is dé happening van het jaar waar alle teams vol spanning naar uitkijken. Het is de plek waar de hele voetbalwereld samenkomt. Van veldvoetbal tot zaalvoetbal en minivoetbal, van professionals tot amateurs, er is voor ieder wat wils. KKC is al jarenlang het grootste spektakel in de minivoetbalwereld.

Het meest epische voetbalfestival van heel Europa tovert elk jaar de Blaarmeersen in Gent om tot een explosie van (mini)voetbal en feest. Maar liefst 400 teams, bestaande uit ongeveer 5.000 enthousiaste deelnemers, gaan de strijd aan om die felbegeerde titel. Let the summer kick in met een onvergetelijk voetbalweekend vol fun.

Wil jij graag deelnemen (én winnen) met een team van minimum 5 tot maximum 15 personen? Je kan via TAGMAG een teaminschrijving winnen met waarde van maar liefst €900, en neem de volle drie dagen deel aan dit fantastische voetbalfestival. Als dat niet nice is?!

Stel je team samen (mix man/vrouw mag!), waag je kans en doe snel mee via onderstaand wedstrijdformulier, we sluiten de giveaway af op woensdag 14 juni. TAGMAG is ook aanwezig dus we zien jullie daar... Go, go, go! ⚽️

Gevaarlijke xtc-pillen gevonden op Extrema

Karen Luiken-18 mei 2024 om 09:26- Foto:

Photo by leyre del rio on Unsplash

Feestgangers die dit weekend uit hun plaat willen gaan op Extrema Outdoor, worden gewaarschuwd door de festivalorganisatie en politie. Er zijn gevaarlijke xtc-pillen aangetroffen op het festivalterrein.

Het gaat om de Matrix-pil met een zeer hoge dosis MDMA. Hetzelfde geldt volgens HLN voor de ‘adelaar’-pil, waar een hakenkruis op staat afgebeeld. Via led-schermen op het festivalterrein van Extrema wordt gewaarschuwd voor de drugs.

Festivalgangers die van plan zijn drugs te gebruiken op het evenement, dat dit hele weekend plaatsvindt aan De Plas in Kelchterhoef, kunnen hun verdovende middelen laten testen bij een speciaal lab dat op het terrein aanwezig is.

Netflix sluit deal met NFL

Chelsy Vanlerberghe-17 mei 2024 om 08:40

Netflix gaat een stap verder dan films en series te streamen. Ze hebben een deal gesloten met NFL en zullen binnenkort livewedstrijden van de American Football-competitie uitzenden.

Dit initiatief maakt deel uit van een driejarige deal waarbij Netflix exclusieve toegang krijgt tot bepaalde NFL-evenementen. Op 25 december 2024 wordt Netflix namelijk dé plek voor twee topwedstrijden uit de NFL: de Super Bowl LVII-winnaars Chiefs tegen de Steelers, en Ravens tegen de Texans.

Naast de live-uitzendingen zal Netflix ook andere NFL-content aanbieden, waaronder een nieuwe serie 'Receiver' die het leven van enkele NFL-iconen volgt. In 2023 ging de populaire serie 'Quarterback' in premiere.

"Bij Netflix hebben we vorig jaar de sprong gewaagd naar live-evenementen, met grote fanbases in comedy, reality-tv, sport en meer", zegt Bela Bajaria, Chief Content Officer van Netflix. "Maar niets kan tippen aan de enorme aantrekkingskracht van NFL-football. We zijn ontzettend blij dat de NFL's kerstwedstrijden exclusief bij Netflix te zien zullen zijn."

Ontdek meer