'Telefects Zomer' zendt aflevering over Andrew Tate uit

Karen Luiken-06 juni 2023 om 05:54

De omstreden influencer en vrouwenhater Andrew Tate speelt vanavond de hoofdrol in een nieuwe aflevering van ‘Telefacts Zomer’. Het programma werpt een blik op de zaken waar hij van verdacht wordt en laat ook enkele slachtoffers aan het woord.

Andrew Tate werd eind vorig jaar samen met zijn broer Tristan door de Roemeense politie gearresteerd op verdenking van mensenhandel en verkrachting. De twee zijn inmiddels weer vrij, maar staan nog wel onder huisarrest en zijn in afwachting van hun proces. Ze riskeren tot twintig jaar cel.

Matt Shea heeft het voor elkaar gekregen om de influencer voor zijn lens te krijgen. Ook spreekt hij enkele vrouwen die zeggen door hem verkracht te zijn. De uitzending is vanavond om 21.40 uur te zien op VTM.

Dara Oguntubi vergezelt cast 'Thuis'

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:58

De cast van ‘Thuis’ krijgt er vanaf vandaag een nieuw gezicht bij. Actrice Dara Oguntubi gaat het personage Therèse spelen.

Therèse is een introvert personage dat geen gemakkelijke jeugd heeft. Ze heeft een moeilijke relatie met haar moeder en weinig geld thuis. Op school is ze een van de slimmere studenten, maar ze hoort er niet echt bij en wordt gepest door de andere leerlingen. Ze leest graag en verzet haar gedachten met skaten.

Je kunt Dara, die de rol van Therèse vertolkt, onder meer kennen als Mila uit ‘wtFOCK’. Ook deed ze in 2022 mee aan ‘Wie wordt wrapper’ op Ketnet. Haar debuut in ‘Thuis’ is vanavond om 20.15 uur te zien bij VRT 1 en VRT MAX.

'De Mol': deze fragmenten mag je niet gemist hebben

Karen Luiken-15 april 2024 om 06:49

En wéér een aflevering van 'De Mol' zit erop. Er kwam heel wat voorbij: van een hackende mol tot een eliminatietest en van bijzonder gedrag tot een nieuwe afvaller. Dit mag je niet gemist hebben.

De mol hackt eliminatietest
Wanneer iedereen de eliminatietest invult, verschijnt plots de mol op hun scherm. En die legt iedereen even op de rooster...

De eerste reactie van de vierde afvaller
Hoe heeft de vierde afvaller van De Mol het avontuur beleefd? Dit is de allereerste reactie na de exit.

Ontdek meer