Songfestivalwinnares Loreen komt naar België

Karen Luiken-22 mei 2023 om 08:29

Tweevoudig songfestivalwinnares Loreen komt binnenkort naar België. Ze staat op dinsdag 14 november in de Trix in Antwerpen.

Loreen startte haar carrière in 2004 met een deelname aan ‘Pop Idol’, de Zweedse versie van Idool, waarin ze op de vierde plaats eindigde. Jaren later deed ze mee aan de Zweedse preselectie voor het songfestival en weer een jaar later won ze dat grootste festijn met haar nummer ‘Euphoria’.

In de jaren erop volgden nog nieuwe singles en een nieuw album, en in 2021 gooide Loreen het over een andere boeg met de release van Zweedstalige nummers. Dit jaar werd ze uitgekozen om opnieuw mee te doen aan het songfestival, dit keer met het liedje ‘Tattoo’. Met succes: elf jaar na haar eerste triomf won ze met overtuigende cijfers voor een tweede keer het grote liedjesfestijn.

Tickets voor het concert in Antwerpen gaan aanstaande vrijdag om 10.00 uur in de verkoop via de website van Live Nation. Ze kosten dertig euro per stuk.

Sabrina Carpenter dropt nieuwe single 'Espresso'

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 15:46

Sabrina Carpenter is helemaal terug! Ze heeft haar nieuwste single 'Espresso' op het publiek gelost en haar fans meteen ook getrakteerd op een nieuwe videoclip. De zangeres omschrijft het nummer als een hot girl anthem.

Sabrina is hot, hot, hot! Met hits als 'Nonsense' en 'Feather' staat ze bovenaan de hitlijsten en op TikTok gaat ze viraal met haar 'Nonsense'-outro's.

Afgelopen maanden was ze druk in de weer als openingsact voor Taylor Swift tijdens 'The Eras Tour', maar nu is het tijd voor haar eigen gloednieuwe era. 'Espresso' is de perfecte aftrap. Het nummer barst van humor en zelfvertrouwen. De voormalig Disney-actrice zingt over hoe heet ze is, waardoor mensen verslaafd aan haar raken, net als aan espresso.

Sabrina vertelde aan Vogue dat het nummer gaat over vrouwelijkheid zien als superkracht, en de zelfzekerheid om je that bitch te voelen.

Dua Lipa dropt nieuwe single: 'Illusion'

Chelsy Vanlerberghe-12 april 2024 om 08:17

Dansbenen klaar? Dua Lipa heeft nieuwste single op de wereld gelost. 'Illusion' is de opvolger van 'Training Season' en 'Houdini', die ons opwarmen voor haar aankomende album 'Radical Optimism'.

De muziekvideo van het nummer is opgenomen in Montjuïc in Barcelona. De popster begint het dancenummer met een vleugje kritiek op zichzelf. "Ik ben gekend als iemand die red flags negeert," zingt ze.

De zangeres beschrijft het nummer als "weten waar je aan begint, maar er toch voor blijven. Het is het plezier van het bespelen van iemand in hun eigen spel." 'Illusion' was het eerste nummer dat ze schreef voor haar nieuwe album en past perfect bij het thema van de nieuwe plaat, die volgens Lipa draait om het vinden van geluk in situaties die voorheen onmogelijk leken mee om te gaan.

Ontdek meer