Songfestivalwinnares Loreen komt naar België

Karen Luiken-22 mei 2023 om 08:29

Tweevoudig songfestivalwinnares Loreen komt binnenkort naar België. Ze staat op dinsdag 14 november in de Trix in Antwerpen.

Loreen startte haar carrière in 2004 met een deelname aan ‘Pop Idol’, de Zweedse versie van Idool, waarin ze op de vierde plaats eindigde. Jaren later deed ze mee aan de Zweedse preselectie voor het songfestival en weer een jaar later won ze dat grootste festijn met haar nummer ‘Euphoria’.

In de jaren erop volgden nog nieuwe singles en een nieuw album, en in 2021 gooide Loreen het over een andere boeg met de release van Zweedstalige nummers. Dit jaar werd ze uitgekozen om opnieuw mee te doen aan het songfestival, dit keer met het liedje ‘Tattoo’. Met succes: elf jaar na haar eerste triomf won ze met overtuigende cijfers voor een tweede keer het grote liedjesfestijn.

Tickets voor het concert in Antwerpen gaan aanstaande vrijdag om 10.00 uur in de verkoop via de website van Live Nation. Ze kosten dertig euro per stuk.

Dit is wanneer Olivia Rodrigo nieuwe muziek uitbrengt

Karen Luiken-04 juni 2023 om 13:08

Olivia Rodrigo hintte er vorige maand al naar: ze brengt binnenkort nieuwe muziek uit. Wanneer wisten we nog niet, maar op haar website krijgen fans nu meer informatie. Er staat een klok op die aftelt naar vrijdag 30 juni.

Een kleine twee weken geleden schreef Olivia op Instagram dat ze snel met ‘new stuff’ zou komen. “Mijn nieuwe muziek is heel, heel, heel, heel dichtbij. Ik beloof het”, zo klonkt het toen. Hoe dichtbij de zangeres precies bedoelde, wist niemand. Tot nu.

Fans die nu naar de website van Olivia surfen, krijgen een grote aftelklok te zien. Daaruit kunnen we opmaken dat het op het moment van schrijven nog precies 25 dagen, 14 uur, 51 minuten en 30 seconden duurt voor de nieuwe muziek wordt uitgebracht. We can’t wait!

Joost scoort internationaal met nieuwe hit

Karen Luiken-03 juni 2023 om 07:08

Joost Klein heeft een regelrechte hit in handen met zijn nieuwe single ‘Friesenjung’. Het nummer heeft de eerste plek bereikt in Duitsland én Oostenrijk.

‘Friesenjung’ kwam op vrijdag 26 mei uit. Op die dag werd het liedje ruim 1,35 miljoen keer gestreamd. Niet alleen in België en in zijn geboorteland Nederland, maar ook in andere landen van Europa. In Duitsland en Oostenrijk claimde het de eerste plek in de dagelijkse Spotify-charts. Inmiddels telt de hit al meer dan 6 miljoen streams.

Fans die Joost dit jaar in real life willen bewonderen, kunnen dat op zaterdag 25 mei doen in Lotto Arena. Kaartjes voor de show zijn verkrijgbaar via livenation.be.

Ontdek meer