Deze ‘Twilight’-acteur komt naar Comic Con Brussels

Dieter Blarinckx-14 mei 2023 om 19:59

Dit weekend wordt de Tour & Taxis-site in Brussel weer even helemaal omgetoverd tot het decor van de jaarlijkse fanbeurs Comic Con Brussels. En er is ook een bekende gast uit zowel de ‘Twilight’-films als de Netflix-serie ‘Stranger Things’ die er zijn opwachting maakt: Jamie Campbell Bower.

De Britse acteur zal je ongetwijfeld wel kennen als Vecna uit het laatste seizoen van ’Stranger Things’, of als de jonge Grindelwald in de ‘Harry Potter’-films. Maar waar de meesten hem waarschijnlijk wel van zullen kennen, is van zijn rol als Caius in de immens populaire ’Twilight’-films.

Jamie zal beide dagen aanwezig zijn in Brussel en beschikbaar zijn voor handtekeningen en foto’s. Voor een handtekening vraagt hij zo’n 80 euro, voor de foto 100.

Meer info en tickets kan je hier vinden.

'K2 zoekt K3'-zanger Ziggy doet mee aan 'American Idol'

Karen Luiken-06 december 2023 om 07:51

Ziggy Krassenberg is vastbesloten het helemaal te gaan maken. Een paar jaar na zijn deelname aan ‘K2 zoekt K3’ gaat hij het nu bij een andere talentenjacht proberen. De zanger doet mee aan ‘American Idol’.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via een foto op Instagram, waar Ziggy poseert voor het logo van ‘American Idol’. “USA ik kom eraan”, schrijft hij erbij. “Dromen komen uit. Met trots maak ik bekend dat ik auditie doe voor het ABC-programma ‘American Idol’. Terug naar waar het zeven jaar geleden allemaal gestart is.”

Met dat laatste zinnetje doelt Ziggy op zijn eerdere deelname aan de Nederlandse versie van ‘Idols’. “Zal ik succes boeken?”, schrijft hij nog. Ziggy zal in februari 2024 in ‘American Idol’ te zien zijn.

'High School Musical'-ster Vanessa Hudgens getrouwd

Karen Luiken-05 december 2023 om 07:10

Vanessa Hudgens is in het huwelijksbootje gestapt. Ze heeft afgelopen weekend het jawoord gegeven aan Cole Tucker.

De huwelijksceremonie vond volgens People plaats in de Mexicaanse stad Tulum. Er is niet veel over de dag bekend, behalve dat Vanessa een simpele witte jurk droeg waarmee ze op het strand poseerde (zo blijkt uit een foto die op X is gezet).

Vanessa en Cole werden in november 2020 voor het eerst romantisch aan elkaar gelinkt nadat ze hand in hand werden gespot in Los Angeles. In februari maakten ze bekend verloofd te zijn.

Ontdek meer