YouTuber laat vliegtuig crashen voor views

Karen Luiken-14 mei 2023 om 09:42

Een YouTuber die in 2021 opzettelijk een vliegtuig neer heeft laten storten om views te halen, riskeert nu een gevangenisstraf van twintig jaar. Dat melden verschillende media.

De YouTuber in kwestie is Trevor Jacob. Hij bestuurde in december 2021 een vliegtuig in een nationaal bos in Los Angeles toen het toestel – zo beweerde hij destijds – zo’n 35 minuten na het opstijgen neerstortte. De YouTuber wist zichzelf in veiligheid te brengen met een parachute en filmde alles met meerdere camera’s.

Trevor maakte iedereen wijs dat het een ongeluk was, maar dat blijkt nu niet zo te zijn. Uit een onderzoek is gebleven dat hij de stunt in scène had gezet om views op YouTube te krijgen.

De influencer moest een jaar geleden zijn vliegbrevet inleveren en riskeert nu dus een jarenlange gevangenis. Hij verschijnt naar verwachting ergens in de komende weken voor de rechter.

Enzo Knol wordt papa

Karen Luiken-29 november 2023 om 15:46

Enzo Knol gaat een nieuw leven tegemoet. De YouTuber en zijn vriendin Myron Koops zijn in verwachting van hun eerste kindje.

Het nieuws wordt bekendgemaakt via Instagram. “We hebben de afgelopen tijd een geheimpje bewaard”, schrijft het koppel bij een foto. “Wat zijn we blij en trots, wij worden papa en mama!”

Het is nog niet bekend welk geslacht het kindje heeft en wanneer de kleine spruit verwacht wordt.

THANKSGIVING SPECIAL

Simon Smetryns-23 november 2023 om 09:07

Op de derde donderdag van november wordt in de USA Thanksgiving gevierd. Dat gebeurt ook telkens de dag voor Black Friday. In de States hebben de mensen dan vakantie en komen ze samen met vrienden en familie. Het leek ons leuk om ook eens samen te komen met de TAGMAG Insiders (Clémentine kon er helaas niet bij zijn) en dankbaar te zijn voor wat we hebben. Een beetje cheezy, maar dat mag toch voor de tijd van het jaar? :)

Interesse in de Naughty And Nice Adventskalender 2023 van EasyToys? Haal hem voor 99 euro in huis via EasyToys.be.

Ontdek meer